Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlencia - gratulacje i szybkiego powrotu do domku Wam życze.
A dlaczego Nadia była tak zgnieciona, tak była ułozona czy coś się naciskano Ci na brzuch przy porodzie?
Boli Cię tam bardzo po nacięciu?
Mnie zaczyna coś czyscic, ale czopu nie zauwazyłam, brzuch boli trochę jak na miesiączkę. Moze to chwilowe....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:24
-
nick nieaktualnyJa chodze z takim bolem w pachwinach ze masakra. Bol małpiasty raz jest raz go nie ma. Jutro mam wizytację i zobaczymy co się dzieje
Poczulam presje czasu i wstawilam pranie - przygotuję ciuszki na wlot do szpitala ik powrót. Bo zebym miala sie w co ubrac jak nagle zlapią mnie skurcze albo wody odejdą i zeby maz wiedzial co mi przywieźć jak po mnie przyjedzie -
Marlencia gratuluję, dużo zdrówka dla Was. Mam nadzieję, że malutka szybko dojdzie do siebie, a co mówią lekarze?
Dziewczyny z tym plamieniem właśnie dzwoniłam do gina, powiedział, że to pewnie szyjka się otwiera i że jeśli czuję dobrze ruchy i nie mam stale napietego brzucha i mnie nie boli, to to raczej normalne. Wizytę mam we wtorekwtorek. Zobaczymy czy dotrwammarlencia lubi tę wiadomość
-
Marlencia gratulacje. Duzo zdrówka dla Ciebie i przede wszystkim córeczki.
Ja sie czuje jak paralityk. Nadaje sie juz tylko do leżenia. Pojechaliśmy zobaczyc na bieg crossowy i tak mnie wytrzeslo na wertepach, ze brzuch cały napiety. Jak wyjechaliśmy na normalna drogę to młody zaczął mnie skopywac, wiec czuł sie swietnie
W ogole czuje jakby mi tam na dole wszystko puchło. Jeszcze musze do soboty wytrzymać i tak nie daje rady robic nic poza leżeniem.
Alma kontroluj sytuacje z tym plemieniem. Przechodzi Ci cos?marlencia lubi tę wiadomość
-
Pani doktor od noworodkow mowila ze tak byla w brzuchu ulozona, ale polozna naciskala mi na brzuch podczas porodu i nawet nazwali to krwiak okoloporodowy. Naciecie krocza odziwo wcale tak nie boli jest mega niewygodnie czuje szwy.
-
Marlencia gratulacje i dużo zdrówka dla Nadii
Alma wlasnie miałam pisać żebyś pojechała na ip to może być skracająca się szyjka ale jak gin mówi że to normalne to chyba nie ma co panikować
U mnie codziennie rano tzn od wczoraj/piątku biały śluz taki jak na flietach z kurczaka ale tylko rano po wstaniu z łóżka w nocy i w trakcie dnia się pojawia
Karolcia uważaj na siebie bo dzisiaj masz wyjątkowo pechowy dzień
Dzisiaj sie odważyłam przejechać naszym samochodem fajnie się prowadzi
Co do puchnięcia pochwy to chyba normamarlencia lubi tę wiadomość
-
Marlencia gratulacje!!!!
Karolcia nie dotykaj juz dzisiaj niczego;) zwłaszcza ostre, żrące i gorące odpuść
Uczucie opuchlizny czy ciągnięcia w kroczu jest normalne bo główka napiera.
Mi dzisiaj juz na serio dokucza brzuch, taki ból jak na @ ale chwilami bardzo mocny. Dodatkowo jak stoję to kręgosłup się włącza. Mam nadzieje że ominą mnie bóle z kręgosłupa przy porodzie jakby coś się rozkreciło chociaż nie chce sobie robić nadziei.
Widać że wszystkie jesteśmy zmęczone. Gdyby siłą woli dało się wywołać poród...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:22
marlencia lubi tę wiadomość
-
Gosiu tez mam taki sluz, u mnie od piatku wszystkie objawy przedporodowe sie nasilily. Jestem bardzo ciekawa jak to wszystko wplynelo na moja szyjke.
Czasem juz chce zeby sie zaczelo,ta niepewnosc jest meczaca.
Tymczasem wybywamy z mezem na randkę.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dopiero co rano pisałam że teraz pora na dziewczynkę i ustawiałam się w kolejce. No i bach mamy Nadię
Gratulacje Marlencia oby Maleńka szybko do siebie doszła. Moje dziecko po porannych schizach matki uaktywniło się na maxa w kościele i jej już tak zostało. Poranne skoki na piłce chyba też nic nie dały.
marlencia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziorek ciągle plamię, więc nic nie przechodzi. Co prawda nie jest tego niewiadomo ile, ale mam cały czas wrażenie jakby coś ze mnie leciało. A czemu musisz do soboty wytrzymać?
Gosia no właśnie trochę się uspokoilam po tym tel do gina, ale jak dojdzie ból brzucha albo coś jeszcze innego to chyba pojadę na IP, bo nie wiem, czy u mnie to się coś nie rozkreci z tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:50
-
nick nieaktualnyU mnie humor się poprawił bo maż znalazł obrączkę, ale za chiny ludowe nie wpadł by na to gdzie mogła być... szykujemy się do kościoła, mąż wkłada pantofle a tam co? obrączka w bucie o_0
gosia86, czarna panda, Lama, MiM, Eklerka, Anioł, PIGULSKA, slash lubią tę wiadomość
-
Alma może i będziesz kolejna
teraz dla równowagi chłopiec powinien wyskoczyć. Do mnie przed chwilą wpadła mama z nowym proroctwem że do środy nie wytrzymam. Masakra stresuje mnie tylko.
Czytałam styczniówki 2016 i dopiero co pisałyśmy o betach, serduszkach a tu już porodówka. Teraz mogę powiedzieć że to szybko zleciało, chociaż cały czas był to dla mnie odległy moment. I chyba jeszcze jest nadal bo jakoś nie czuję żeby za chwilę nowa istotka miała się pojawić w domu. Jak mi dodzą na brzuch to chyba do mnie dotrze. -
nick nieaktualny