Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8272b9a092.jpg
Gratulacje dla nowym Mam
Magic trzymaj się dzielnie :*
Aktyde - ja do maja czekam
Ja sie biorę za pismo prawniczki bo dzis skladamy apelacjęWonderwall, katalina, Ofelaine, Karolcia88, Rika, beti97, Catyyy, dorota1987, slash, gosia86, Puella, GabiK, Anielka, czarna panda, olis88, Agusia246, Eklerka, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Ku...a ale na france trafilam,mowi do mnie nie wiem czy ma pani przyjechac bo ja przez tel nikomu nie pomagam...
Bez laski..!
Karolcia badanie bylo delikatne wczoraj, tylko paluszkiem sprawdzil rozwarcie, zadnych masazy wiec nie wiem czy to od tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:04
-
nick nieaktualny
-
Wyspane my dzis nawet
tzn. Karolka sie przeciąga pewnie zaraz wstanie
Ale pogoda się zrypała, buuuoby na majowke sie troche polepszyło
Kurczę widzę, ze niekiedy ten czas przed samym porodem to masakra, niby sie zaczyna ale nie zaczyna, oszaleć mozna, ja tu mam mądry plan, ze jak zacznę rodzic to odczekam do skurczy co 5 min i pojade dopiero, ale pewnie panikuje wcześniej
W każdym razie miłego dnia
-
Gratuluję mamuśki !!! Ja też zostaję na maj
przepowiadacze to ja mam już od miesiąca, ale czekam spokojnie bo jeszcze nie czas.
mam pytanie do dziewczyn rozpakowanych: ile razy dziennie przebieracie dzieciaki ?? Bo się zastanawiam czy nie za mało ubranek mam, a do tematu podchodziłam z rozwagą tylko nie wiem czy nie za dużą.... -
Dzień dobry !
Oczywiście nie urodziłam... noc nieprzespana, bo jak nie zmieniłam pozycji leżenie po 15 minutach zaraz mi cała strona drętwiała i bolała
. a jak już się tak gnieździłam co chwilę, to od razu po pęcherzu dostawałam, więc co pół h bieg do wc.
skurczy brak...
dzisiaj sobie podjadę na ktg do szpitala. nie mam skierowania ani nic, mam nadzieję że mi zrobią?
Pigulska !! gratuluje !! miałyśmy rodzić razem, a Ty wyskakujesz jak filip z konopii. Cieszę się bardzo, że masz już to za sobą
.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc.
Gratuluje PIGULSKAsuper ze mozesz juz byc spokojna o swojego Nikosia
Powodzenia na wizytach a oczekujacym zycze duzo cierpliwosci :*
Niestety nalegaja bysmy zostaly...na usg jest ok wartosc wod wacha sie miedzy 10 a 7. Niby obserwujemy do terminu bo hak cos sie stanie to moga reagowac i znowu uzyla tego slowa INDUKCJA. Ja siedze i znowu placze... bo moge sie wypisac na wlasne zadanie ale musialabym co dwa dni jezdzic na usg. Jestem zalamana... jutro zapytam bo ma byc ten lekarz od ktorego sie to wszystko zaczelo. Zapytam czy nie moze mi albo tego porodu wywolac albo innej opcji podac bo zostac tu nie zostane.PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wow atmosfera u nas co raz bardziej napięta.
Pigulska gratulacje ogromne. Nie mogę doczekać się zdjęć i relacji.
Magic biedna Ty, może faktycznie lepiej, że zostałaś w szpitalu, w domu też byś miała okropne myśli. Wiem, że łatwo mówić, ale postaraj się trochę uspokoić, bo ta Lilcia chyba już nie wie co się dzieje, że mama się tak smuci. Wszystko będzie dobrze.
Anioł, ślicznie wygląda ta naklejka na ścianie:)
U mnie nie ma postępów. To znaczy wczoraj jeszcze poszedł kawał czopa, a teraz co wizyta w wc takie małe strzępki i mam czasem bóle miesiączkowe. Mąż już z błaganiem w głosie sie do nas odzywa, żeby mały wychodził. Może się zmobilizuje coś porobić w domu, to trochę ruchu zadziała. Może jestem głupia, ale te hormony na koniec są jakieś inne. Mnie inni ludzie łatwo denerwują, a nie muszą się nawet postarać. Jak dostaje smsa: jak się czujesz? jak samopoczucie? kiedy Jaś się urodzi? - to mam ogromne nerwy i nie mam ochoty rozmawiać z kimkolwiek innym niż mąż. Wogóle nic mi się nie chce.
Powodzenia dziś na wizytach:)PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ofeline co za franca, te z ip to uważają się za mądrzejsze od lekarzy
Magic ja tak jak dziewczyny zadzwoniłabym do prowadzącej może ona ma tam jakiegoś znajomego i coś zadziała, bo Cie wykończą psychicznie
Powodzenia dla wszystkich wizytujących
Anioł super efekt z naklejką
Pola mnie dzisiaj zestresowała bo coś mało się ruszała dopiero teraz po śniadaniu trochę się ruszyła ale już myślałam o budzeniu męża i wizycie na ip
Nojaniewiem my tu wszystkie kibicujemy żeby teraz była Twoja kolejnojaniewiem lubi tę wiadomość