Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam cc z powodu torbiela w głowie i da sie przeżyć potem chodziłam zgarbiona przez tydzień ale nie wiem przez to nawet jakie są skurcze porodowe bo odeszły mi wody tydzień przed terminem i od razu na stol. Bylam pod narkoza a jak sie obudxilam juz bylo po wszystkich...nie wiem czy teraz tez urodze naturalnie.
Dziewczyny, wy bierzecie witamine D3 i E? Bo mój gin mi kazał. Ponoć wit E dziala na płodność i przrciwporonnie.[/url] -
witajcie:)
Ankara gdyby plod mial sie nie rozwinac to przyrost bety ponizej 66% w ciagu 48h, ustepujace objawy ciazy no i chyba tyle. ale u Ciebie spokojnie bo bedzie dobrze!
widze, ze sporo osob chce rodzic naturalnie- ja tez, ale zycie samo pokaze jak to bedzie:)
co do chudniecia- przed ciaza przytylam niecale 2kg i je stracilam juz. teraz juz tylko wzrosty nas czekaja:) -
Gosiu lekarka byla w zlym humorze w ogole sie nie usmiechala nic nie mowila pokazala ze przecinek jest. Ani nie podala wymiarow ani nic.
a wiecie moze co oznacza skrot ASD? Bo dlugopisem cos nabazgrala pod zdjeciem i nie wirm -
dziewczyny a wiecie może jaką ważność ma skierowanie na badania NFZ. wpisaną mam datę na nim 01.09 choć na wizycie byłam 05.09 a teraz juz drugi tydzien leżę w ogóle na zewnątrz nie wychodzę i troszke sie boję jechać, a w poniedziałek mam wizyte i musze wytrzymac
-
Gosia chill
ja w poniedziałek wracam do pracy i też już się boję, ale wydaje mi się, że większość moich objawów wynika jednak z psychiki,
na zwolnieniu nauczyłam się, że mam jeść co 2 godz, a nie jak wcześniej co 3, przy czym zjadam mniejsze posiłki, no i obiad też mniejszy, bo inaczej od 16 do 20 leżę jak wielki balon -
Ewelinkie wrote:Magic ta Twoja gin to gdzie przyjmuje i pracuje w szpitalu w Pruszkowie?
Ja mieszkam w Grodzisku,a pracuje w Warszawie. Jeszcze nie myślałam gdzie rodzić, w GM niestety nie ma porodówki, wiec myślałam o Warszawie.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018