Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A powiem Wam ciekawostkę, która może ułatwi Wam czekanie na poród w terminie. W istatnich tygodniach ciąży dzidzius magazynuje żelazo bo po porodzie przez okres karmienia piersią nie będzie go otrzymywać. Także każdy dzień w brzuszku to więcej żelaza w dzieciatku i szansa na uniknięcie podawania żelaza doustnie. A wiem co mówię bo Ola tak cierpi po zelazie że serce boli. Także cierpliwie dziewczyny czekajcie aż przyjdzie czas. Dzieciątko wie najlepiej kiedy pojawić się na świecie
Rika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:A powiem Wam ciekawostkę, która może ułatwi Wam czekanie na poród w terminie. W istatnich tygodniach ciąży dzidzius magazynuje żelazo bo po porodzie przez okres karmienia piersią nie będzie go otrzymywać. Także każdy dzień w brzuszku to więcej żelaza w dzieciatku i szansa na uniknięcie podawania żelaza doustnie. A wiem co mówię bo Ola tak cierpi po zelazie że serce boli. Także cierpliwie dziewczyny czekajcie aż przyjdzie czas. Dzieciątko wie najlepiej kiedy pojawić się na świecie
sprytne maluchy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlu wszystko z toba ok dzidziek ma sie za dobrze u cb w brzuchu i nie chce ogladac swiata z poza zreszta moj nie lepiej 39 tydzien od dzis a u mnie nic sie nie dzieje hehe te dzieciaki uparte ale blu trzymam zeby ci sie dzis ruszylo to najpierw magda za nią ty bo sie najbardziej meczycie szkoda mi was ;(
-
nick nieaktualnyWitam:)
Gratuluje urodzonych maluszków, pozostałym życze szybkich i przyjemnych porodów.
Ten miesiąc należy do Was kochane
Następny bedzie nasz
Pozdrawia czerwcówka 2015.
W avatarku fotka wczorajszej piąteczki od Juleczki, dla maluszków w Waszych brzuszkach.,Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:39
olka24, Emiliada, Wonderwall, GabiK, gosiunia, Karolcia88, Bluberry, olis88, Catyyy, Rika, miscelle, madziorek lubią tę wiadomość
-
Magic pisała że da znać dzisiaj po 19, wczoraj wypadł jej ten balonik a dzisiaj ma dostać kolejną kroplówkę
Ja mogę rodzić choćby dzisiaj byle mnie już nie stresowała brakiem ruchów rano z tego wszystkiego aż się popłakałam, ale wątpię żeby szybko zaczęło się coś dziać poza bólem okresowym do którego już przywykłam i bólem pleców nic się nie dzieje a mąż na pewno nie zechce się przytulać bo on dziecka nie będzie wyganiać poza tym się boi
Gratuluję nowym mamą
Ofe szykujecie się do wyjścia?
Blu a Ty dzisiaj masz się zgłosić do szpitala? -
nick nieaktualnyJoasia:) wrote:Witam:)
Gratuluje urodzonych maluszków, pozostałym życze szybkich i przyjemnych porodów.
Ten miesiąc należy do Was kochane
Następny bedzie nasz
Pozdrawia czerwcówka 2015.
W avatarku fotka wczorajszej piąteczki od Juleczki, dla maluszków w Waszych brzuszkach.,niektore z was na pewno zalapia sie na maj
spokojnej koncowki i szybkich porodow
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Magic pisała że da znać dzisiaj po 19, wczoraj wypadł jej ten balonik a dzisiaj ma dostać kolejną kroplówkę
Ja mogę rodzić choćby dzisiaj byle mnie już nie stresowała brakiem ruchów rano z tego wszystkiego aż się popłakałam, ale wątpię żeby szybko zaczęło się coś dziać poza bólem okresowym do którego już przywykłam i bólem pleców nic się nie dzieje a mąż na pewno nie zechce się przytulać bo on dziecka nie będzie wyganiać poza tym się boi
Gratuluję nowym mamą
Ofe szykujecie się do wyjścia?
Blu a Ty dzisiaj masz się zgłosić do szpitala?gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Ola,mąż mnie pociesza że ona szykuje się do porodu w sensie że odpoczywa ale mnie to wcale nie bawi a najgorsze jest to że przez ten pieprzony weekend żeby cokolwiek sprawdzić co z nią to pozostaje mi tylko ip
Wpadłam w jakąś panikę dosłownie, to pewnie hormony robią swoje -
nick nieaktualnyGosia hormony na pewno robia swoje bo to takie czekanie i czekanie i niby wszystko ok a nigdy nic nie wiadomo i jedynie ip zostaje wiec tez nie zbyt fajnie.. Ale mala na pewno sie ruszy dopiero 10 obstawiam ze do 12 ci sie rozrusza
gosia86 lubi tę wiadomość