Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie, pozazdrościć Wam skurczy bo u mnie ciszzzzzaaaa, nic mnie nie goni do wc, nie mam skurczy, Młoda troszkę się rusza a ja mam wrażenie że moja ciąża to stan przewlekły i w ogóle nie czuję żeby za chwilę miał pojawić mi się dzieciaczek.
Trzymam za Wszystkie rozkręcające się kciuki i za Ciebie Blu też, długo już czekasz ale w szpitalu na pewno jakoś pomogą. Chociaż wiadomo każda by wolała żebh samo ruszyło. -
Widzę nerwowo od rana, to Wam opowiem dwie zabawne, troche niesmaczne, wiec wrażliwe prosze o wybaczenie, historie ze schizą nt. odchodzenia wód
Poprzednia noc, przebudzam sie i przytulam do mojego E. i czuję, że prześcieradło całe mokre, zerwalam sie i mowię "ej wody mi odchodzą czy jak?", chwila konsternacji, pode mna sucho, ja jestem sucha, na odległość przecież nie przeciekam. Wyszło, ze to mój piękny tak sie przez noc spocil, ze mu pod tyłkiem mokra plama sie zrobiła
Druga story, to jak byliśmy wczoraj w sklepie kupować jeszcze kilka rzeczy dla małej i do torby. Gorąco było w tym sklepie fest. Wyszliśmy, ja standardowo na siku. Ide do wc, a tam cała wkładka i połowa majtek mokra, a ja sie zastanawiam czy to wody czy co? W koncu wyszło, ze tym razem ja spocilam cztery litery na maxa
Nie wiem co sie z nami dzieje, ze tacy "napotni" sie zrobiliśmy, ja hormony ale mój niemezus to nie wiemmam nadzieje, ze nikomu śniadania nie obrzydzilam
miłego dnia i do rodzenia na kogo czas
Gosia u Ciebie to chyba jednak moga byc wody
Rika podziwiam spokój, ja bede na tym etapie juz panikować zapewneMiM lubi tę wiadomość
-
Hej kochane!
Trzymam mocno kciuki za wszystkie z Was, które mają skurcze i u których coś się zaczęło dziać! Dużo siły i leciutkich porodów, niech się akcje rozkręcają i bobaski przychodzą szczęśliwie na świat!!!
Ja od trzech dni zaczęłam sporo spacerować/stać, robić bardziej wysiłkowe czynności, bo wcześniej nie mogłam nic. Jutro wizyta - mam nadzieję, że dowiem się czegoś nowego, bo zauważyłam, że brzuch mi się obniżył już dość widocznie.
Mam przeczucie, że Anteczek będzie wcześniej z nami, niż termin przepowiada.Nie mogę się doczekać
Póki co 3-4 razy w ciągu dnia mam przepowiadające, czuje bolesność pachwin i krocza też, a od 2 dni raz za czas (ale rzadko) takie bardzo mocne napieranie na dół, jakby wszystko się tam rozszerzało i mały się wpychał.
Życzę Wam kobietki cudnej niedzieli, w Trzebini pogoda cudowna! -
nick nieaktualnyHejka
no dziewczyny tzrymam kciuki zeby się rozkręciło :*
U mnie cisza. Ale kręgosłup od wczoraj napiernicza jak dziki, skurczy zadnych nie mam - ale jutro KTG wiec sie okaże.
Macie jakieś sposoby na bolące plecy? smarowac czyms?
Wczoraj czytałam o naturalnych sposobach odpedzania komarów - olejek z trawy cytrynowej. -
Miscelle powodzenia
Trochę się kimnęłam ale biodro mnie napiepsza i nie da się leżeć ani na jednym ani na drugim boku
Mąż dalej śpi czekam aż wstanie i się zastanowimy co robić jechać na ip czy czekać
Może Blu lub Agusia zajrzą tutaj i napiszą jak u nich było z tym sączeniem się wód?
Laura w naszym stanie tylko masaż lub prysznic maści raczej nie wskazaneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 08:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam widze ze noc ciezka u mnie tez ale zawsze Tak mam jak ksiezyc wali po oknach...co do pocenia mam tak w cieplejsze dni tez kiedys myslalam ze to wody a to pot
aniol mi mama masaz na siedzaco robi na kregoslup a niczym nie smaruje ...mi Tak kosci cicho strzelaja w nocy jak sie krece z boku na bok ze mi sie wydaje ze to z brzucha sie wydobywa i malemu sie lamie cos ehhh boze to czekanie dobija Gosia uwazaj w razie czego jedz ba ip na tym etapie nie ma co zwlekac powodzenia wszystkim rodzacym trzymam kciuki;* Blu jak tam???
-
Magic u Ciebie było mało wód połodowych zauważyłaś wczesniej żebym coś się sączyło lub wieksza ilość wydzieliny?
Ja sie czuje jakbym miała okres taka wilgoć
Super że Lilce już przechodzi ta wysypka widac że to chyba dosyć popularne wśród noworodków
Olka Ty już się szykujesz do szpitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 08:54
-
nick nieaktualnyMacie dziewczyny te emulsje do kapieli? Emolium lub Oilatum??
Gosiu tak za dwie godz jedziemy maz pojechal teraz grac w pilke ja jeszcze leze i mysle czego zapomnialam spakowac ehehh pogoda u nas sliczna az mnie skreca ze musze tam iscWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 08:57
-
nick nieaktualny