Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też bym nie chciała jechać na ip bo ta 18 jest dzisiaj w rodzinie i zaraz wszyscy będą wiedzieć i będzie masa telefonów
Chciałabym pojechać urodzić i wtedy poinformować rodzinę
A jeśli zdecydujemy się jechać na ip to nawet nie mam wymówki że do sklepu jedziemy
Olka mąż luzak że jeszcze pojechała grać -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Ja też bym nie chciała jechać na ip bo ta 18 jest dzisiaj w rodzinie i zaraz wszyscy będą wiedzieć i będzie masa telefonów
Chciałabym pojechać urodzić i wtedy poinformować rodzinę
A jeśli zdecydujemy się jechać na ip to nawet nie mam wymówki że do sklepu jedziemy
Olka mąż luzak że jeszcze pojechała grać -
Gosiu mi nie ciekly wody ale najprawdopodpbnoej jakas niewydolnosc lozyzka. Jeszcze podejrzewali problemy u Malej z drogami moczowymi co jeszcze mnie bardziej stresowalo. Bo dziecko poje wody i sika do nich wiec...ale nie wiem czemu miałam to malowodzie
Ja Oliatum musze kupicbo mam taka spteke z cenami hurtowymi i jest promocja na niego
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A moj maz,o dziwo,chyba dorosleje jesli chodzi o pilke. Byl wczoraj na tym.extra waznym meczu co to byl rozczarowany,ze narodziny syna mu mialy kolidowac. Strasznie zdegustowany zachowaniem kolegow kibicow! Zalowal,ze poszedl wczesniej i musial patrzec na rzesze pijanych wyrostkow,ktore laly sie miedzy soba i rzucaly miesem. Wczesniej tez byl jakis wazny mecz,koledzy dzwonili pytac czy przyjdzie,a on "nie chce mi sie"! Ja mu nie zabraniam, chce niech idzie i widze,ze to dobra taktyka,bo sam jakos zmienia podejscie do tych spraw
No nie moge wyjsc z podziwu co mi sie z chlopem porobilo
Karolcia88, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ale może jakieś odwiedziny będziesz miała? To może szybciej czas zleci?
Ja próbuje dodzwonić się na ip zobaczę co mi powiedzą a jak nie to ewentualnie pojedziemy
W necie piszą żeby mieć przy sobie wkładkę/ podpaskę tą używaną bo wtedy na ip mogą sprawdzić co to się sączy i wlasnie nie wiem czy brać tą podpaskę czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 10:16
-
Ja mam emolium do kąpieli i emulsje. Pediatra w szpitalu była zachwycona jak jej o tym powiedziałam (odnośnie rumienia na skórze małej) ale ona podniecala się dosłownie wszystkim
taka miło zakręcona. W każdym razie kapiemy i smarujemy ta oliwka i na razie daje rade. Skórka z każdym dniem wygląda coraz lepiej, krostki zniknęły i juz tak się nie luszczy bo bardzo schodzila po porodzie.
-
Witajcie, od wczoraj jesteśmy w domu, zamieszczam zdjęcie z podróży do domu, bo nie mogłam się oprzeć. Jeszcze nie jestem w stanie nadrobić zaległości, czego bardzo żałuję. Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na tą wyjątkową chwilę i gratuluję nowych dzieciaczków. Magic cieszę się, że urodziłaś
Jedyne co mi przychodzi, żeby napisać na szybko - zużyłam w szpitalu 3 paczki Bella Mama (czyli 30 szt). Teraz na szczęście już jadę na podpaskach maxi.
GabiK, Karolcia88, gosia86, WesołaMama, Wonderwall, beti97, katalina, Catyyy, olis88, czarna panda, Bluberry, Eklerka, AGA 30, slash, Agusia246 lubią tę wiadomość