Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
Dzieki dziewczyny za te słowa, wiele dla mnie znaczą.
Właśnie Alicja ma za sobą pierwszą kąpiel, wyjątkowo o tej porze bo to zadanie męża, a potem idzie z kolegami oblewać. Małej chyba sie podobało, bo plakala tylko przy rozbieraniu, a w wodzie się rozglądała juz spokojna
.
Gosia, trzymam kciuki za szybką akcję!gosia86 lubi tę wiadomość
-
Nie mogę uwierzyć że to już, że za chwilę
A jeszcze miałam w planach spacer dzisiaj z mężem to sobie pospaceruję po szpitalnym korytarzu
Ale przy dobrych wiatrach za tydzień pójdziemy na spacer w trójkę
Ciekawa jestem czy mąż ogarnie meble tak jak mamy w planach bo łóżeczko złożone ale stoi w drugim pokoju
A gdzieś nasza Madziorek zaginęła
Na usg lekarz miał problem ze zmierzeniem nóżek i tal jest od kilku tygodni bo ma jakoś tak ułożone że trudno je zmierzyć i teraz się martwię żeby nie było jak u Mirabel lub u koleżanki z ciężarne86 gdzie synek koleżanki najpierw miał zakladany gips a potem skończyło się na operacji
Czekam na męża bo jestem glodna bo tylko śniadanie zjadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 17:39
-
Gosiu pewnie niedługo utulisz Polunię, a my po spacerku. Zaliczyłam schody w amfiteatrze parkowym, ludzie patrzyli jak na wariatkę, ale póki co to raczej hartowania szyjki cd. Teraz siedzę i piję colę z lodem, a na deser rożek orzechowy. Trochę się jeszcze rozpieszczam przed porodem. Muszę Wam chociaż powiedzieć że nareszcie przestali mnie ludzie wypytywać no kiedy, nawet mamie się znudziło. A dla mnie lepiej bo się nie denerwuję. Nojaniewiem mam nadzieję że dziureczka zniknie i zostanie tylko wspomnieniem.
Wszystkim Szpitalnym Dziewczyną życzę łatwych i szybkich porodów.nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Gosia dobrze ze pojechalas na ip. Kazali Ci pokazac ta wkladke?
A Pola pewnie cwiczy nogi i je upycha gdzie sie da stad te problemy lekarzy ze zmierzeniemnic sie nie martw, bedzie dobrze ♡
Ja czekam na meza z "ostatnia wieczerza". Mam nadzieje, ze lekarz mi nie zrobi paikusa i nie przesunie cc na inny dzien. -
Coś mi się telefon pieprzy
Leżąc pod ktg w zabiegowym podsłuchałam że moja gin jest w ciąży
Dobrze że moją ciążę doprowadziła do końca i nie musiałam szukać lekarza w trakcie ciąży
Karolcia ja nawet zjadłam szpitalną kolację bo tak głodna byłam a było jajko na twardo i chleb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 04:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja nadal z Mateuszem w brzuszku.. juz nie wiem jak go prosić żeby wyszedł :p ale od 3 dni coś juz zaczyna się dziać... mam skurcze takie nieregularne, skurcze w szyjce i bóle @... brzuch się ciągle napina ale bez stresu jeszcze nigdzie się nie szykuje ale bym chciała juz
Jutro idę na IP do mojej położnej na badanie zobaczymy czy coś się dziejemam nadzieje ze tak i na dniach urodze
Trzymam kciuki dziewczyny za was wszystkie -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Gratuluję nowym Mamusiom!
U nas wszystko ok Synuś jest kochany ale bardzo absorbujący, więc nie wiem czy uda mi się was w ogóle nadrobić
Ciociom które jeszcze w dwupakach szczęśliwego rozwiązania życzęgosia86, beti97, gosiunia lubią tę wiadomość