Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Testu w domu nie mam
mąż by musiał jechac gdzies szukać rano apteki
Śluz do tej pory miałam biały/ kremowy jak mleko a teraz to jest prawie przeźroczyste i jak wyplywa to czuję że ciepłe jak przy miesiączce
Kuźwa dlaczego to musi być takie skomplikowane? Jakby nie mogło być od razu wiadomo że to wody czy te właściwe skurcze
Z jednej strony bym pojechała na ip to sprawdzić a z drugiej strony nie chcę żeby potraktowali mnie jak wariatkę i ta ich arogancja na ip też skutecznie zniechęca:(
Edit: Teraz już pewnie nie zasnę bo jeszcze czekam aż mala się ruszy
Karolka jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 04:25
-
Lepiej żeby potraktowali Cie jak wariatke niż mialabys cos przegapic... A wyobraz sobie co o mnie pomysleli w pt jak rozplakalam się w trakcie ktg że żaden skurcz się nie rysowal? :p to było akurat na dyzurze mojego gin.. Aż mnie zrypal że dziecko chcę bezpieczenstwa dluzej a ja histeryzuje
-
Karolkaa wrote:Hej, o 2 obudzily mnie skurcze, nie wiem czy to te właściwe narazie roznie występują co 5-10-7 min, juz dwa razy bylam na 2w kibelku i czekam na dalszy rozwoj akcji.
-
Będę obserwować sytuację ale aż się boję ruszać czuję się jak panikara ale masz rację Katalina że lepiej wyjść na wariata niż potem żałować
A może lepiej założyć podpaskę niż wkładkę?
Karolka spróbuj z prysznicem albo wyciszy albo jak nie miną skurcze to znaczy że to już -
Wkładka mokra, czekam aż mąż wstanie i obserwuję sytuację
Może uda mi się jeszcze zasnąć
Mogę rodzić dzisiaj przynajmniej już bym to miała za sobą i nie musiała bym się zastanawiać kiedy i jak się zacznie
Skurczy nie czuję żadnych
Edit: Założyłam podpaskę bo wkładka przemokłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 06:19
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewuszki, myslalam, ze ktoras w nocy chwycilo a tu jeszcze nie ma zadnych konkretow.
Karolka i co? Uspokoily sie skurcze?
Gosia udalo sie usnac?
Rika kciuki zapewnioneno i zeby Kasia za dlugo mamy nie zwodzila za nos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 06:34
-
Rika ciekawe czy sprawdź soe Twoje przeczucie o porodzie w niedzielę, nie masz pojecia jak Ci zazdroszczę że tak dobrze znasz swoje ciało i wiesz czego się spodziewać
Karolcia nie zmrużyłam oka gdzieś od 3 a wczesniej 3 razy siku i zmiana wkładek teraz zmieniłam na podpaskę i czyste majtki bo tamte były mokre