Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Oj Lama to Ci Ninka zmasakrowała sutki, trzymam kciuki żeby po tej przerwie na zagojenie nadal chciał ssać pierś
Dziękuję! Tez mam taką nadzieję ale nie mam innego wyjściamam taką specjalną butelkę z której nie wypływa nic samo, musi possać jak chce żeby jej coś kapło wiec może się nie rozleniwi za bardzo
-
Gratulacje dla nowych mamusiek!!
My z mężem wczoraj zrobiliśmy 2km spacer, dziś ledwo chodzę, ale co tamO 12:00 wizytuję, proszę o kciuki, mam nadzieję, że czegoś konkretnego się dowiem.
I ciekawa jestem jak moja krew, dzisiaj też odbieram wyniki.
Luteina od dwóch dni już odstawiona, jutro może wyszoruje jakieś okno..
Bo ma być ładna pogoda, dziś pada...
Miłego dnia, kobietkiLama, GabiK, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:Katalina Ty nie lekcewaz moich prognoz
Wywrozylam,ze zaczniemy rodzic w tyg od 20.04 i popatrz co sie dzialo, zeby potwierdzic swoje slowa sama zaczelam
Mowie Ci dziewczyno masz 2 dni
Kubus pieknie, jutro pierwsza wizyta u lekarza,mam nadzieje,ze beda same dobre wiadomosci. Troche stresu jest,bo pierwszy raz wyjdziemy gdzies gdzie trzeba go bedzie rozbierac,ubierac itd,wiec troche niefajnie dla malego,ale wierze,ze damy rade i pojdzie ok. Jestem optymistka
Oczywiście że dacie radęzobaczysz że wycieczka spodoba się Kubusiowi:) ja od 8 próbuje się zapisać do poz. Nienawidzę tych cholernych przychodni, gdyby chociaż łaskawie tel podnosiły.
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane
Rika, miscelle gratuluje Wam :* ależ się udały na 3 majateż falgi będa wisieć
Lama co Ty mówisz? To moze i ja okaze swoje, ale mi nakazały smarować mlekiem wyciśniętym z sutkai tak robie. Aa i dmucham jak jest mokry troche ulgi przynosi
myslalam zeby smarowac ta mascia ale jak ona je co 1,5-2h to nie zdarzy sie wchlonac.
gosia ja tez mialam w kroplowce dwie dawki ale ja na GBSa bi byl dodatniLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic...sa maści, których nie trzeba zmywać z sutka i dziecko może jeść bez obaw. Ja używałam Purelan, bo po pierwszych przygodach z karmieniem krew leciała.
Też potwierdzam, że dobrze przystawione dziecię nie rani sutków. Mnie babeczka od laktacji dwa dni uczyła, po tych radach sutki nie bolały. Mój nawet jak już ząbki zaczęły wychodzić nie gryzł mnie...więc od małego szacun do cyca był :p -
nick nieaktualny
-
GabiK wrote:Katalina Ty nie lekcewaz moich prognoz
Wywrozylam,ze zaczniemy rodzic w tyg od 20.04 i popatrz co sie dzialo, zeby potwierdzic swoje slowa sama zaczelam
Mowie Ci dziewczyno masz 2 dni
Kubus pieknie, jutro pierwsza wizyta u lekarza,mam nadzieje,ze beda same dobre wiadomosci. Troche stresu jest,bo pierwszy raz wyjdziemy gdzies gdzie trzeba go bedzie rozbierac,ubierac itd,wiec troche niefajnie dla malego,ale wierze,ze damy rade i pojdzie ok. Jestem optymistka
To ja też bardzo poproszę o przepowiednię!
Dziewczyny gratulacje ogromne! Czekamy na foty. Dzisiaj to wysyp będziew końcu pełnia
-
Magic dobrze robisz, mleko zawiera substancje regenerujace naskórek i pomaga w gojeniu. Wietrzenie tez jest bardzo ważne. Są maści których nie trzeba zmywac ja mam np lansinoh 100℅ lanoliny. Kontroluj kochana piersi, pilnuj żeby Lila łapała jak najwięcej sutka do buźki i będzie dobrze:) jak będzie boleć to jak w dym do położnej! Może bolec jak przystawiasz ale juz nie w trakcie.
Gabik ale odpowiedzialność! Ale wiem ze Kuba da radę
GabiK lubi tę wiadomość
-
MiM wody nie miały żadnego zapachu ani koloru nawet nie było żadnych białych nitek były czysciutkie przezroczyste
Po obchodzie nic nowego przebadały mnie dwie studentki rozwarcie na 1 palec czyli bez zmian
Dziewczny jak zauważycie wyciek wód to nie czekajcie tak długo jak ja bo te kroplówki z antybiotykiem są naprawdę bolesne
Gabi dacie radę Kubuś na pewno będzie dzielny :*
Magic kiedy planują Was wypisać?
Na śniadanie parówka bleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:06
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, troche zakrecony poranek bo wszystko szybko szybko ale dzis bede miec ciecie.
Juz powinnam lezec na stole ale zapomnialam powiedziec mezowi zeby wzial wyniki echa i musial sie wrocic do domu (pewnie ze dwie godziny to zajmie). W kazdym badz razie dzisiaj Mala bedzie wyciagnietakatalina, gosia86, AGA 30, MiM, nojaniewiem, Magic, Wonderwall, Magda_16maj, GabiK, nadulek, Nejcik, PIGULSKA lubią tę wiadomość