Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Irzymam kciuki za czekające Mamy i gratuluję naszym nowym majowym Mamom i ich dzieciątkom
Ja też melduję się ze szpitala. zaczynamy wywoływać naszego bobika. Nieśmiało proszę o kciukiGabiK, MiM, Magda_16maj, Magic, Magic, gosia86, czarna panda, jagoodka, olis88, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puella i Aktyde rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba chwilkę poczekać
Tak więc cierpliwości, bo te Wasze cuda to nie byle co
Na całe życie
Gosia bądź dzielna! Współczuję wenflonów, nie cierpię ich serdecznie.
Karolcia do boju
Emiliada mam nadzieję,że mały nie da się długo prosić stęsknionej mamusi;-)Emiliada, gosia86 lubią tę wiadomość
-
BLU u mnie nic... nawet bunga bunga nie pomogło
szybkie spacery, chodzenie po schodach - wszystko zawiodło. Póki co badają mnie i nic nie czuję... nawet skurczu...
Jedynie stres mnie zjada
A Ty też czekasz na znak? Eh... leniwe te nasze dzieci coś
Mój może czeka dobę maja - byłby świetnym prezentem na urodziny -
Witamy się w dwupaku.
Gratulacje dla świeżo upieczonych mam i dużo zdrowia dla dzieciaczków.
U nas zwiastunów porodu brak. No chyba, że płaczliwość utrzymująca się już 4 dzień jest zapowiedzią porodu. Ryczę bez powodu, a właściwie z powodu tego, że już chcę urodzić, a Filip nie chce wyjść. Wczoraj koleżanka przyniosła ostatni element wyprawki - przewijak. Może Filip na to czekał? Chociaż mnie się wydaje, że jednak chce być prezentem na urodziny tatusia. To chyba sobie jeszcze poczekam do 18 maja...
Olka i Karolcia, powodzenia dzisiaj! Gosia86 i Bluberry, kciuki za rozkręcenie akcji porodowej.gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magic wiesiołek nawet mam w domu, więc spróbuję. A teraz żeby do wieczora się jeszcze rozbujać to laktatorem trochę podziałam. Marzy mi się ten 05.05 na datę porodu
Rika Kasieńka cudowna, aniołeczek
Blu pewnie ilość prób zależy od szpitala, ja np już cuduję i wymyślam bo u mnie kładą i najpierw sami czekają aż się coś zadzieje, niechętnie prowokują, a jak już prowokują i nic to wtedy cc. A ja tylko na 3 dni chce iść do szpitala, urodzić i do domu , cieszyć się razem z B córunią. -
nick nieaktualny