Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem styczniowka 2015 ( chociaz urodzilam w grudniu) w maju rodzą 4 moje kolezanki- w tym jedna wczoraj;)
trzymam kciuki za was:) i jak to sie mowilo na styczniowkach GO GO GO!!!
Slash- dawaj znaka jak sie rozładujesz;)Anioł, GabiK, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Pewnie zaraz będzie panika na czerwcówkach że u nas już tyle rozpakowanych
Tutaj czerwcówka... myślę, że mini panika już się powoli buduje ale na razie staramy się o tym "głośno" nie mówić i wspieramy się ile wlezie
Gratuluję tylu udanych porodów i ściskam kciuki za dalej oczekująceAnioł, GabiK, Z., gosia86, Joasia:), karolina0522, Viola, .aś. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiulek głowa do góry :*
Będziesz fantastyczną matką tak jak każda z nas. I jak każda z nas masz wątpliwości. A hormonom się nie daj :* U ciebie chociaż odwiedziny sa a na Kamieńskiego ponoć dalej zakaz z powodu grypy. Czekam aż Rika sie odezwie żeby się zapytać jak to teraz jest.
Mi z kolei opadły emocje tzn tak się stresuję ze już nie mam takiej euforii i miłości do brzuszka -
Mówię do meża" Kotek, dziś 4 dziewcyzny się rozpakowały (znaczy ze dowiedziałysmy się ) a on: To ile was tak kuxwa jest?
Bo ja tylko ciagle ze : ta urodziła i tamta urodziła...czarna panda, GabiK, gosia86, olis88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia, głowa do góry.. pewnie jak zobaczysz Polę to oszalejesz
ja też tak myślę sobie jaką będę matką, bo już teraz planuję pracę już na ostatni tydzień maja.. i czy na pewno podołam na takie dwa fronty, a jeśli nie to co bardziej zaniedbam? Życie też na pewno zweryfikuje moje zamierzenia.. Jakoś to będzie! głowa do góry
Anioł, też miałam taki moment że emocje do brzucha opadły.. chyba to też efekt tego, że bardzo bym chciała urodzić, a tu wszystko jak ze staliA moi rodzice wciąż powtarzają, że lekarz źle obliczył termin i że ja nie wiem kiedy zaszłam
Totalnie nie rozumieją sposobu obliczania tp
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:Drogie Ciocie.
Natalka przyszla na swiat o 12.46. Wazy cale 2570g, dostalam ja tylko na chwilke na buziaka bo pojechala sie grzac. Jest maciupka i juz zawladnela calym moim sercem.
Mala ma jakies oznaki wczesniactwa ale jeszcze nic wiecej nie wiem.
jesli chodzi o wyciaganie dziecka to srednie uczucie- bolu sie nie czuje ale szarpanie owszem.
Wielkie gratulacje dla dzielnej Mamy!
Karolcia jaka Kruszynka, zupełnie jak nasza, która ma zaledwie 2290g, mamy nadzieję, że dobije przynajmniej do 2,5 kg do porodu.
uściski dla Was!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Katalina ja juz w najblizsza sobote ide na zajecia,jestem lektorka
Na szczescie to tylko 2-3h dziennie. Z jednej strony jestem wyrodna matka,z drugiej robie to po to,zeby mojemu dziecku zapewnic wszystko czego moze potrzebowac. Jest mi juz przykro, najchetniej siedzialabym i gapila sie na ten moj maly wielki cud,ale zycie jest brutalne. Pocieszam sie,ze maly zostanie pod opieka tatusia i to ma swoje plusy.
-
Malutkiej jeszcze dobrze nie widzialam tyle co maz zrobil zdjecie i zaraz po urodzeniu. Jeszcze jej nie dostalam bo jak to mowia lekarze " jest na grillu" czyli dogrzrwa sie w inkubatorku. Ale maz mowi ze w porownaniu do innych dzieciaczkow wcale az taka mala nie jest.
Olka co do obkurczania sie macicy masz racje, a pewnie jeszcze jak sie dostawi dziecko do piersi to dopiero poczujemy co to za bol.
Pani ktora lezala ze mna po cc to az pokrzykiwala z bolu.slash lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulację! Człowiek na zakupy wybędzie i od razu kilka nowych cudów się pojawia
Dziś kupiłam ostatnie chyba, mam nadzieję, rzeczy dla małej, w środę jadę po wózek i po weekendzie mogę rodzić
Katalina, Gabik- ja mam plan żeby po ok. 3 miesiącach spokoju zacząć wracać do pracy, najpierw z domu tylko, rok bez pracy mnie przeraża...no cóż może wyrodna matka jestemTylko nam się trochę pokomplikowało bo niemąż póki co pracuje z domu, ale dziś dostał info, że ma możliwość przejść z umowy o dzieło na umowę o pracę, a wtedy będzie musiał co dzień do biura na te 8 godzin jechać, za to będzie wiadomo kiedy i ile dostanie wypłaty, a to jednak duży komfort, zwłaszcza przy dziecku.
Karolcia przypomnij mi dlaczego miałaś już teraz cc? Pamiętam, że się nie odwróciła, ale do terminu jeszcze czas masz, a mała taka mała to szybko się decydowali ją wyciągać.MiM, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny