Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Borysek jest juz na świecie !!! 11:34; 4100g; 58 cm; 10/10
Jest ślicznyi ma czarne włoski
katalina, Karolcia88, Catyyy, GabiK, MiM, MiM, gosiunia, Wonderwall, Nejcik, agatka196, Lama, Puella, czarna panda, gosia86, beti97, dorota1987, madziorek, FreshMm, kic83, Anielka, slash, olis88, Agusia246, Magic, Magda_16maj, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
No niby dziecko powinno być przewożone w pozycji siedzącej, ale w tej leżącej on jest nadal przypięty pasami, a to że rączka wyhamuje to jakaś bzdura, przecież rączka jest jakieś 10cm powyżej budki fotelika to niby co ma wyhamować. Jak się rozłoży to wtedy rączka może zablokować fotelik, bo dotyka oparcia przedniego fotela, ale jak jest w górze to nie wiem w czym ma pomóc. A te przepisy o przewożeniu dzieci na leżąco chyba nie uwzględniają fotelików z taka opcją? Przekonam się przy pierwszej kontroli, a mam fart do policjantów, na mandaty idzie jedna pensja w roku
MiM, MiM lubią tę wiadomość
-
katalina wrote:Gratulacje Emi!
MiM to pewnie dlatego pochrzaniłaś datyto weź go 10 rano w obroty to na wieczór może i syna mu "podarujesz"
Moje libido jest na poziomie brudnej ściery do podłogiA poza tym wiem że to głupie, ale boje się...
03.02.2014 -
MiM wrote:Moje libido jest na poziomie brudnej ściery do podłogi
A poza tym wiem że to głupie, ale boje się...
To umie to samo, poza tym jednak brzuch jest duża przeszkodą. Raz uprosilam malza, to mało mi na zawał nie zszedł, bo podczas Mała się chyba zdenerwował i takiego kopa zasadzila, że brzuch mi prawie rozerwalo. Małż zerwał się jak poparzony i zaczął krzyczeć : Kur..... Ona się rusza!!! No i koniec wypedzania dziecia. ::GabiK, czarna panda, katalina, gosia86, MiM, madziorek, Karolcia88, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Emi ale duży jest Twoj Borys:)Fajne imię pozatym;) Gratuluje!!
Mim dobra jesteś z tym tp:P
Uśmiałam się Puella z tego co napisałas:P Mało podniecające jest dla faceta kiedy brzuszek się rusza:P Mój się boi a mi trochę się nie chce już wieczorami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 14:02
Emiliada lubi tę wiadomość
-
Puella padłam z reakcji męża
Ja to znowu może i chęci bym miała ale o, teraz np.wieczorem już ledwo nogi podnoszę a z rana nie lubię z natury
Znowu mojemu nie przeszkadza, że brzuch się rusza czy coś, ale po ostatniej wizycie jak usłyszał że mała jest już baaardzo nisko w kanale to idąc do auta mówi do mnie "ej, a jakby mnie tak złapała rączką w trakcie?!" to też mało nie padłam co za fantazjaMiM, gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Gosiu masz niestety rację zanim coś zrobią to bez niczego i 7 dni mogą trzymać. Ale jak się zlitują to w weekend zadziałają. Jest jednak postęp bo szyjka ma już 0.5 cm i wchodzą 3 palce. Po badaniu odeszło jeszcze trochę czopa i ogólnie mam rodzić tylko skurczy brak. Dziewczyny na sali super miłe, okienko mamy otwarte. No i personel też super więc nie będę narzekać. Emiliada Gratulacje
Emiliada lubi tę wiadomość
-
Katalina - z tą rączką to niezły tekst! haha
Ci faceci nasi to są niesamowici - jak sobie coś wmówią, to nie ma to tamto - NIE I KONIEC, a przed ciążą o każdej porze dnia i nocy by się chciało!
U mnie libido całkiem, całkiem, ale mój M. nie bardzo skory, no bo przecież główka a on synka nie będzie drażnił..