Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nejcik wrote:Katalina - z tą rączką to niezły tekst! haha
Ci faceci nasi to są niesamowici - jak sobie coś wmówią, to nie ma to tamto - NIE I KONIEC, a przed ciążą o każdej porze dnia i nocy by się chciało!
U mnie libido całkiem, całkiem, ale mój M. nie bardzo skory, no bo przecież główka a on synka nie będzie drażnił..
Oj faceciNiby XXI wiek
03.02.2014 -
Beti 3 palce to coś kolo 6 cm ? Bo u mnie na palec to 2 cm
Zapytaj a masaż sutków może to wywoła skurcze?
Wasi faceci wymiatają
Ja bylam na gimnastyce i czuje jakbym.miała 10 chłopa w łóżku
Katalina mój mówił że nie chce sie kochać żeby potem.dziecko nie waliło go po nosie i nie mówiło do niego "dobrze ci tak"Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 14:27
katalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolkaa super:) Gratuluje, ja mam też dodatni gbs.
A mi chyba czop wypływa...no nie wiem sama. Od godzinki zaczełam znowu brudzic i jak się podcierałam to taki glutek był przezroczysto-zolty jak galaretka czyżby to to?
Idę się umyć i wybieram się na szkołe rodzenia:) -
Ja mam dzisiaj wizytę u ginki...i jak masażykiem nie zrobi mi chociaż 3 cm rozwarcia to się załamię. Powiem jej, że na chłopa nie mam co liczyć, skurczy totalnie brak. Czyli identyczna sytuacja jak przed pierwszym porodem. Wiem, że jeżeli mi nie pomoże, to przenoszę, a później będę rodziła 5 kg Helgę.
-
Olka już w domu?
Karolka ogromne gratulacje dla Was szybkiego powrotu do formy po cc no i do domku też oby Bartusia nie dopadła żółtaczka:*
Ewelinke jeszcze się mozesz zdziwić jak Cię weźmie z zaskoczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 15:06
-
Puella no to ja jak miałam 37+1 to Iza miała już 3700 więc też mnie przeraża co teraz, tym bardziej że gin powiedział że jak do niedzieli się nie urodzi to do szpitala mam stawić się dopiero 17.05 na wywołanie
chyba już na cc, bo serio boję się że duża waga może zaszkodzić maluchowi podczas porodu.. Wiem, że rodziłaś Ignasia sn i szacun dla Ciebie, ale i tak uważam że ze strony lekarzy to takie mało odpowiedzialne trochę..
-
nick nieaktualny
-
U mnie cisza czekam i sie chyba nie doczekam
Super że już jesteście w domu ale teraz to dopiero wyzwanie przed wami
Katalina a Ty masz jeszcze jakąś wizytę zaplanowaną czy już tylko do szpitala masz się zgłaszać?
MiM dobra jesteś z tym terminem porodu -
nick nieaktualny
-
Emiliada i Karolkaa ogromne gratulacje i dużo zdrowia.
Nie mogę się powstrzymać i muszę Wam pokazać moje dwa skarby. Jak kiedyś pokazywałam Wam zdjęcie z USG i zdjęcie męża z dzieciństwa to byli podobni...a teraz też na żywo. Zdjęcia nie oddają wszystkiego, bo mimika to też to samo. Ciekawa jestem czy synek będzie miał coś po mnie.
Wonderwall, katalina, Puella, czarna panda, Anioł, MiM, Anielka, beti97, gosia86, GabiK, madziorek, Magda_16maj, Agusia246, Emiliada, Catyyy, Lama, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Gosiu no nie nie mam żadnej umówionej wizyty bo już miałam urodzić do końca 38t i dziwne że jeszcze nie rodzę
jutro pojedziemy na ktg do prywatnego gabinetu mojego gina, akurat jutro przyjmuje to może i mnie jeszcze obejrzy i machnie usg, bo przecież to łożysko jeszcze..
nie wiem jak oni sobie wyobrażają to. Najpierw mnie straszą i żyję od 6tyg ze świadomością starego łożyska a teraz co? Wszystko ok, przyjdź sobie na 17 maja to może spróbujemy testu oksy? no kpina jakaś jak dla mnie.. będę chyba walczyć musiała, chociaż mam nadzieje że Izoldzie się znudzi w brzuchu i jakoś zmasakruje macice by wyjść