Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu gratulacje,ale kawal chlopaka macie
Eklerka cholera co za sytuacja. Trzymajcie sie. Oby maly szybko wrocil do domu. Wspolczuje z calego serca.
Olka moj maly spi w lozeczku,ale zdarzaja sie ciezkie noce kiedy grymasi i nie chce spac,wtedy biore go do siebie i szybko zasypia jak jest blisko.
Gosia dawaj dawaj matkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 23:55
Eklerka lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Nie mam pojęcia
Na razie męża mam nie wzywać
Będziecie miały poród na żywo
Mogli by chociaż ktg podłączyć
Znajoma miała to samo, wody najpierw się sączyły, później poszły całe a skurczy nie było i nie było, dopiero oxy pomogła. -
nick nieaktualnyGabik dzieki za info...zobaczymy jak u nas bd bk ciezko mi sie wstaje z tym brzuchem poszarpanym dopiero drugi dzien mam po cc chyba malego wezme do sb pk karmieniu bo sie przebudza...Gosia dzieki ogolnie dziekujemy za mile slowa ;)gosia nie wiem czemu ale wszedzie to wszystko tyle trwa;( niestety blu nie potrzebnie sie meczyla i tak wyladowala na stole ;(
GabiK lubi tę wiadomość
-
Blu gratulacje ogromne:)
Gosia trzymam za Ciebie kciuki.
Eklerka oby Karolek szybko wrócił do domu zdrowy.
MiM mój mąż jest ode mnie o rok starszy, czyli ma 29 lat, ale faktycznie ma taką urodę, że musi mieć zawsze dowód osobisty przy sobie. Ale nawet nie wiecie ile razy kupował nam jakieś ulgowe bilety, bo go o legitymacje nie proszą. Tylko mi obrączke na przetrzymanie dajeEklerka lubi tę wiadomość
-
Gosia kciukam mocno. Jeszcze troszke i utulisz Polcie♥
Wiem, ze boli, ale dasz rade. Mam nadzieje, ze dadza Ci znieczulenie. Moze czekaja do rozwarcia i wtedy Ci podadza. Co szpital to inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 04:39
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gosia! Biedactwo ile się nameczysz
o ktorej mozesz dzwonic do gina swojego? Trzymam kciuki zebys już wkrotce Malutka tulila :* jestes bardzo dzielna
Ja do listy pic na wode dolaczam kiwi i ananasa... Poparzylam delikatnie jezyk tylko i dupa, na mnie nie dziala w takich proporcjach jak na kolezanki. Wrecz noc przespana w calosci.
GabiK, że niby dwa dni i mialam rodzic?mowilam że w brzuszku mam osiolka
-
Łączę się w szitalnym bólu po wczorajszych dwóch badaniach zdycham i spałam ok 2 godz. Czop mi z krwią odszedł. Teraz jakoś mi ciut lepiej, czekam na obchód i zalecenia. A tak w ogóle padam na pysk. Gosiu trzymam kciuki
Sajgonara lubi tę wiadomość
-
Bardzo ciekawy wywiad, i tak mnie teraz naszło: ile z nas majówek, ktore juz urodziły i urodzą bedą miały na prawdę naturalny poród, bo oksytocyna, baloniki i inne przyspieszacze to medykalizacja:
http://ciaza.siostraania.pl/irena-choluj-w-kobiecie-jest-sila-zycia-wywiad/ -
Gosia i jak? Ruszylo cos?
Trzymam kciuki!!! :*
Nie oamietam czy gratulowalam, ale Blu super, kawal mezczyzny!!niepotrzebnie tylko tak dlugo kazali Ci sie meczyc probujac wywolac.porod sn dziecka z taka waga..
My dzisiaj zaliczylysmy pierwsza noc razem. Mala zaczyna wyrabiac sobie odruch ssania ale zaraz sie zlosci, ze nic nie leci z piersi. To co mi sie udalo laktatorem sciagnac to ze smakiem zjadlai zaczyna sie budzic jak poczuje glod
srednio co 2 godziny.
maribel lubi tę wiadomość