Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem załamana. Nie wiem czy doczytałyście jak pisałam rano, że moja koleżanka właśnie rodzi... teraz dostałam informację, że jej córeczka zmarła przy porodzie, udusiła się, nic więcej nie wiadomo póki co. Rodziła w szpitalu, w którym chcę rodzić, Minka trzeba przemyśleć tą św. Rodzinę...jak wcześniej się bałam tak teraz jestem porażona strachem, nie wyobrażam sobie co ona teraz czuje, nie mogę normalnie przestać ryczeć.
-
Takich przypadków jest dużo...niestety. Dziewczyna, która leżała ze mną na patologii również podczas porodu (c.c.) straciła synka..... Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego bólu i cierpienia....
Dziewczyny, nie myślmy o tym! -
Czesc kochane.
Gartulujr nowym mamusiomBlu w koncu cc? Wymeczyli Cie i zrobili cesarke?
Aktyde matko swieta... ja jie mige takich rzeczy sluchac bo mi serce pekanie wyobrazam sobie takiej sytuacji...
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny, my jutro idziemy do domku hurra hurra hurra-!!!
jesteśmy zdrowe, ładnie rośniemy w siłę, doimy cyca i jesteśmy bardzo grzeczne
ładnie śpimy i jemy.
katalina, Catyyy, Wonderwall, Puella, WesołaMama, czarna panda, Magic, GabiK, maribel, slash, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusiom
A mój termin miną i cisza tzn skurcze sa ale one nie sprawiaja rozwierana
Mam juz dość , jestem cała obolała
Moja dr obiecała mi ze jak do dzis nie urodzę to jutro na wywołanie w szpitalu , tylko sie dzis nie moge do niej dobić
Az wzięłam sie za ufarbowane odrostów sama górę i kontur przód i tył
A byłam pewna, że nie dotrwam do terminu szokmarzenia się spełnią -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 16:30
czarna panda, katalina, Anielka, Wonderwall, Karolcia88, Magic, agatka196, GabiK, Bluberry, madziorek, Eklerka, Anioł, nojaniewiem, Catyyy, kika79, Magda_16maj, Puella, MiM, WesołaMama, AGA 30, olis88, maribel, Lama, dorota1987, gosiunia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Aktyde straszne jest to co napisałas...nawet nie wiem co napisac...wolę o tym nie myślec. Przykro mi bardzo.
Ja dzisiaj kolejny dzien jem cos czego nie bede mogła jesc prawdopodobnie po porodzie. Dzisiaj pizzerinki z ananasem i kurczakiem plus pare z szpinakiem ifeta bo zostało mi z wczoraj a na deser galaretka z ananasem i bita smietana.
Kotmisia nie cierpie takich rodziców, oni to wogole rodzicami nie powinni zostac...
Ja mam taką jedna ,,znajomą'' która kiedyś przy mnie powiedziała do swojego 5 letniego syna-jestes takim samym downem jak swoj ojciec!
Ona to ogolnie jest ciezkim przypadkiem...paliła całą ciąże , piła duzo czarnej kawy i ogolnie miała w dupie ciąże a potem rozpacz bo odklejało sie lozysko, a dzisiaj jej syn ma ADHD. ehh... Oczywiscie nie karmiła wogole piersia bo powiedziala ze po co ma to robic jak bardziej wartosciowe jest mleko z sklepu...brak slow. -
Gosia gratulacje super ze juz masz Pole ze soba
duzo zdrowka dla Was i szybko qracajcie do domku :*
Ja z ciekawosci wzielam ksiazeczke dziecka i zerknelam ze caly moj porod trwal niecale 7 gOdzin. 6g30min I faza a II faza 25 mingosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018