Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrabiam na raty
Aktyde to straszne ja wlasnie obawiałam się jakiś komplikacji w trakcie porodu
Na szczęście z Podusia wszystko ok tylko mi zrobili masakrę z krocza ale przeżyję
Próbowaliśmy sie karmić mamy przystawiać sie co godzinę po 10 minut do każdego cyca i właśnie zasnęła
A ja nie zmieniłam pieluchy bo się bojęMiM, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosiu piekna corcia. Nie boj sie zmiany paluszki, uwierz, ze bedziesz wiedziala jak to zrobic. To Wszystko samo przychodzi.
Brakuje mi forum i pisania z wami ale nie mam czasu pisac a jak go mam to odpoczywam lub ucinam sobie drzemki zeby sie zregenerowac.
Dzis dzwonila polozna i ma do nas przyjechac po weekendzie oprocz tego czekamy tez na wizyte pediatry, moze bedzie jutro.
A moj skarb ssie cyca czesto az sie zastanawiam czy moje mleczko jest wartosciowe bo czasami co godz chce jesc... A czasami wytrzymuje ponad 2 godz.
juz druga noc budzi sie o 4 i do rana nie spi i ciumka cycka. Dzis przespala prawie caly dzien az sie boje nocy.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniol ale na ktg dziecko rusza sie czy spi? U mnie bardzo ruchliwe, skurcze od czasu do czasu poeyzej 50% jeden mialam nawet na 80% i nic z tego
W tym tygodniu mialam juz 3 razy ktg. Jeden 20 min, drugi prawie 2h i trzeci 30 min. Jutro mam kolejne ktg. -
Dziewczyny Wy na KTG jeździcie z zalecenia lekarza, czy jak? Bo ja jeszcze nie miałam ani razu robionego, a czytam, że każda z Was co najmniej raz już doświadczyła zapisu ... :>
Dziś mi się brzuchol napina cały dzień, małego dupkę bym mogła klepać, takie gule się robią
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny