Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi ale super wloski ma
Po kim to?
Karolcia ja bym bardzo chetnie wziela ten nawalAle wspolczuje,bo wyobrazam sobie bol. Szkoda,ze nie ma kto Ci wymasowac piersi
oklady z kapusty tez by sie przydaly,a tu srodek nocy,moj Boze jak ty musisz cierpiec
Moze z samego rana ktos by te kapuste przyniosl, ponoc liscie musza byc rozbite i schlodzone,z lodowki ?
Emiliada lubi tę wiadomość
-
Wody mi odeszły, teraz jem kanapki bo głodna jestem i wezmę prysznic i jadę do szpitala.
nojaniewiem, GabiK, katalina, olis88, Wonderwall, czarna panda, WesołaMama, Anioł, Bluberry, Puella, MiM, gosia86, Magda_16maj, AGA 30, _LISICA, Magic, kic83, slash, gosiunia, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Gosia ogromne gratulacje. Cały dzień myślałam czy już urodziłaś.
My mieliśmy pierwszą wizytę położnej. Wszystko ok. Dowiedziałam się, że maluszkowi pierwsze paznokcie się same wykruszają i dopiero jak taka ciemna linia dojdzie do końca to będzie paznokieć właściwy nadający się potem do obcinania. Jaś jest cały czas w niedrapkach, bo by wyglądał strasznie. I dziś zaliczyliśmy pierwsze posiedzenie w ogródku.WesołaMama, Wonderwall, AGA 30, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gabik, powiedzmy ze metoda ktora kazala stosowac cos (to duzo powiedziane) daje. Jak nagrzeje piersi to w ciagu 30min udalo mi sie wydoic 20. Piersi dalej obrzekniete i twarde, wchodza mi nawet pod pachy... bylam zaniesc to co z siebie wydoilam to powiedziala ze minimalna roznica w twardosci piersi jest, ale maja sie zastanowic czy nie podac mi oxy na rozkrecenie przeplywu tego mleka. I pomimi,ze Natusia jest z nimi i teoretycznie moglabym przespac bite 6.godzin to musze wstawac i robic caly rytual co dwie godziny.
Mamie juz napisalam ze bez kapusty ma sie nie pokazywac.
gabik dziwne z tym pokarmem, ze u Ciebie tak licho i ze sie obylo bez nawalu... dobrze, ze choxiaz na te.dwa trzy karmienia wystarcza..
Gosia jak Pola?
Probuje pospac te 1.5 godziny..GabiK lubi tę wiadomość
-
Ale zaskoczenie było... lekkie bole jak na miesiączkę, coś po chwili w środku pękło i chlusnelo na ziemię. Na razie nic mnie nie boli wiec na spokojnie zjem i się wyszykuje.
Trzymajcie kciuki za szybki poród.GabiK, czarna panda, WesołaMama, MiM, gosia86, maribel, Matik2012, Magda_16maj, dorota1987, Magic, PIGULSKA, miscelle lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki
ja nadal w dwupaku
będzie dzisiaj ordynator to może uda mi się poprosić o rozbujanie akcji. Ciężko mi czekać a samo jakoś nie chce się rozkręcić. Widzę że nasz wątek dynamicznie się zmienia. Super już nie mogę się doczekać aż przedstawię Wam Wikusię i będę mogła pisać o kupkach i kp.
-
nick nieaktualnyDziewczynki wspolczuję problemow z cyckami. Ciekawe jak bedzie u mnie?
Kupowałyście jakieś kompresy cieplo-zimno? Jakie?
Slash - ja ide do spzitala 11. Chociaz mam nadzieje ze urodze do tego czasu
Matik - trzymam kciuki
gosiu - jak mozesz to spij spij :*
Caty - zapomniałąbym, Powodzenia
U mnie ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:30
gosia86, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas chwilowe załamanie nerwowe, Jaś ma problemy z przyssaniem sie do cyca musimy go dokarmiać
i do tego to dochodzenie do siebie po cieciu i wszystko buzuje.. Jedyne ukojenie jak to moje małe szczęście tak patrzy tymi oczętami albo śpi obok, teraz nie wyobrazam sobie bez niego życia.