Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Czarna a ten suwaczek z usg tam masz inną datę. Gin mowił ci ostatnio jak wyglada dziecko wg usg? tzn jaki termin.
Mam dwa suwaczki bo na tych usg 3d cały czas mówił ze termin na 7 maj ale na ksiazeczce ciazy mam 13 maj wg miesiaczki. Dlatego mam dwa suwaczki. Lekarz powiedział ze bedzie sie sugerować raczej tym z miesiaczki ale mam byc czujna bo na każdych tych 3d wychodziło na 7 maj. Ale widocznie Lila się nie śpieszy tak samo jak dzidzia aktyde chyba woli zostac w brzuchu po tych wyborach:P
Nie moge sie doczekac jak bedziemy my pisac o kupkach i karmieniu:)
Slash daj znac jak tam po wizycie. -
Slash, ale miałaś sen
Ja niedługo zeświruję. Od piątku walczę z infekcją gardła i krtani, a mam wrażenie, że jest coraz gorzej. Chyba dzisiaj przejadę się jeszcze raz do internisty, bo na migdałach jakby nalot się pojawił. Jestem załamana. Do TP 5 dni, a tu choróbsko złapało
.
slash lubi tę wiadomość
-
Czarna panda do wyboru jest b c d obwód od 80 chyba. Ja wzięłam 85 c bo tylko ten mi na oko pasował
miseczka ok obwód lekko luźny ale nie jakos bardzo. Normalnie w esotiq nosze 75e . Tzn nosilam kiedys, ale kotmisia ma racje, jak urodzisz to Ci się jeszcze może zmienic rozmiar
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Witajcie mamuśki, niestety nie zdążę Was nadrobić za te parę dni, kiedy nie pisałam, ale serdecznie gratuluję bobasków Matik, Beti, Katalina i Ewelinkie!!!
Super, że macie swoje skarby już przy sobie!!!
My dziś po wizycie, szyjka zamknięta, ale mamy podejrzenie sporego płodu, wg ginki około 3800-4000g, w czwartek mamy jechać do szpitala na mierzenie miednicy i USG z pomiarem wagi, wtedy się dowiemy, czo zostajemy na CC, czy CC będzie w inny dzień, czy będzie opcja porodu sn. Trochę mam stresa, co dopiero w czwartek będzie - ale jakoś dam radę - PROSZĘ O KCIUKI I WSPARCIE!Śmieję się z męża, że spłodził takiego Byczka
Ja mam urodziny 16-go maja, to być może spędzę je w szpitalu, ale jeśli Ancik przyjdzie na świat wcześniej, to będę miała najcudowniejszy prezent na świecie!
Jutro odbieramy wynik gbs - okaże się czy mam czy nie.
Póki co bardzo dużo chodzę, wszystko robię, plecy bolą na maxa i czuję, że mały się wciska w dół, ale nie jest źle, nie ma co narzekać.
Ściskam Was mocno i życzę miłego dnia!MiM, olis88 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam u lekarza, przyjął mnie bez problemu. Przepływy okej, łożysko też. Później lecę na KTG jeszcze dziś
Jestem spokojna mogę rodzić, powiedział, że mam się mieć na baczności w najbliższych dniach, bo może do weekendu urodzę (albo w weekend
). Zobaczymy
Ja zakupiłam w Lidlu właśnie paczkę półśpiochów i paczkę bodziaków na roczniaka (ale uwaga na rozmiary - są mega wielkie, więc zakupiłam r. 74/80).
Staniki mam z H&M takie w dwupaku za 79 PLN (czarny i biały) - mega wygodne są
Piękny dzień dziś, spacerek będzie obowiązkowo