Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikołaj jest zakochany w Ali, do tego stopnia , że muszę pilnować bardziej jego niż nią, bo co chwilę się nachyla, całuje, głaska, tuli, a ja się boję , że nie wyczuje i krzywdę jej z tej miłości zrobi. Mówi, że Alicję bardziej kocha niż mamę haha
. Ale takie ukryte podteksty zazdrości są, bo jest trochę bardziej niegrzeczny niż był. Widocznie tak zwraca na siebie moją uwagę.
czarna panda, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Lisica super, cieszę się! Jutro ja wizytuję
Nojaniewiem...no ja nie wiem...Ty rodziłaś niedawno?
Patrząc na to C, to ja bym pewnie musiała z F mieć co najmniejalbo wziąć 90D, ale to obwodem się okręcę, ale staniki ogólnie bardzo ładne są.
_LISICA, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Gratulacje nowym mamusia.
A co do 13 to i ja mam nadzieję że może i mój syn będzie chciał wyjść tego dnia na świat. No w końcu 13 mamusia ślub brała od 13 ciąża się liczy i 13 dobrze nam się kojarzy w ogóle.
Co do staników do karmienia to nie mam ani jednego i raczej nie będę miała bo w okolicznych sklepach nie ma takich rozmiarów A do dużych miast nie chce mi się jeździć i szukać. Trzeba będzie sobie radzić z tym co mam w szafie.
Miłego dnia. -
Ogromne gratulacje dla wszystkich nowych Mamusiek:)
Nojaniewiem dzięki temu zdjęciu pojawiła się u mnie iskierka nadziei, że może jak urodzę to nie będzie aż tak fatalnie z moim brzuchem:) Tak się trochę pocieszam, ale Twój robi wrażenie, więc może mój po codziennych magnumach będzie chociaż w połowie taki ok jak Twój:)
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:co dziewczyny sadzicie?
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-hauck-nowy-wyprzedaz-i5329400758.html
KotMisia...generalnie fajny, jak to leżaczki. U mnie bardzo się ten sprzęcior przydał. Jednak jak dla mnie ma za małą wytrzymalosć, tylko do 9 kg. Chociaż Oleńka jest malusieńka, więc dłużej Wam posłuży. U mnie byłby to zakup na chwilkę. Ja sobie upatrzyłam Tiny Love 3w1, który w pozycji siedziska do karmienia ma wytrzymałość do 18 kg, więc dużo dużej posłuży. Poza tym rozkłada się na płasko, więc może i noworodka do niego włożyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 13:28
KotMisia lubi tę wiadomość
-
My po ktg i badaniu.. szyjka skróciła się do 1.5cm rozwarcie nadal 2cm.. na ktg nic konkretnego się nie pisze.. jakieś skurcze są ale małe. . Dajemy synkowi jeszcze szansę na decyzje.. w środę na 10 do szpitala i będziemy kombinować z położna żeby urodzić
także może i mój synek eyskoczy tego 13;)
czarna panda, GabiK lubią tę wiadomość
-
Nejcik kciukam
Dziewczynom które jeszcze nie urodziły życzę powodzenia szybkiego rozpakowaniajuz niedługo i na was przyjdzie czas
póki co odsypiajcie ile się da i nabierajcie sił
KotMisia leżaczek bardzo fajny ale ja podobnie jak Puella skusiłam się na tiny love 3w1 i jestem bardzo zadowolona. Młody właśnie sobie w nim smacznie śpi i spokojnie można dziecko ułożyć na boczku
Kurcze u mnie pewnie już śladu po tych staniczkach nie będziea co do brzucha to mój juz w miarę wkląsł została tylko oponka nad raną no i kilka rozstępów...pod sam koniec ciąży wylazly dziady
Nejcik lubi tę wiadomość
-
Nikoś kończy dziś 2 tygodnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:34
aktyde85, Puella, nojaniewiem, czarna panda, AGA 30, Agusia246, olis88, GabiK, Lama, Anielka, slash, gosia86, gosiunia, madziorek, dorota1987, Bluberry, katalina, Eklerka, Wonderwall lubią tę wiadomość