Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jest jeszcze metoda power pumping, jak kręcę niech ktoś mnie poprawi, pompowanie laktatorem 5-10min co 45min. Ja nie stosowałam. U mnie niestety widzę już zanik pokarmu, cycki jak flaki, niunio ssie, ale po ok 8 min każdą z piersi i widzę,że tam nic nie leci. Wcześniej było kilka razy dziennie, a od dwóch / trzech dni jest może z raz. Więc muszę się pożegnać z kp.
-
Witajcie.
Cos się zaczyna u mnie dziać w temacie - PORÓD.
Jak juz się wypłakałam wczoraj i nastawiłam na cc, to mała chyba się zdecydowała ruszyc.
O północy - pierwszy raz mnie zaczeło czyscic.
Potem spałam jak na czuwaniu.
8.00 - kolejne czyszczenie
13.00 - następne czyszczenie i jakis skurcz
14.30- znów kibelek i czyszczenie.
To chyba coś zwiastuje.
Ciekawe tylko czy poczeka na tatusia - bo wróci dopiero o 22.00Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
-
ale jestem dupa! nie wykupiłam sobie zastrzyków przeciw zakrzepowych. Stanie się coś jak dopiero dziś zacznę?
Gosia i tak się ciesz, że miałaś męża chociaż chwilę. Ja od samego początku sama jestem
i nawet kwiatek na mnie nie czekał w domuciekawa jestem czy chociaż na rocznicę ślubu się czegoś doczekam... (mamy w czwartek)
-
A mnie zaczyna martwic to nocne prezenie sie Lilki, codziennie zaczyna sie o tej samej porze i do rana steka, prezy sie przysypiajac na pol godz, godzine. W dzien tez ale ciut mniej, nie placze przy tym wiec to chyba nie kolki.
Podejrzewam nietolerancje wit. K bo od kiedy ja pidaje to tak sie dzieje. Chyba ze jem cos co jej szkodzi, tylko co... A moze ma cos nie tak z napieciem miesniowym. Puella jak to rozpoznac?? Zastanawiam sie nad wizyta u pediatry. Moze nic sie nie dzieje i przesadzam a moze jednak...
po drugie takie zerwane nocki sa meczace a malej mi szkoda bo sie meczy...
Sory ze tak wpadlam sie tylko wyzalic... -
Agusia246 wrote:Magic - poczekaj
Moje dziecie pierwsze 3 tygodnie też było złote
szykuje sie na gorsze dni
nikt nie powiedzial ze bedzie latwo
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
odebrałam wyniki na paciorkowce.
GBS ujemny z pochwy
GBS dodatni z odbytu.
czy któraś z Was wie,czy oprócz tego że w szpitalu podają antybiotyk, to czy jest jakieś zagrożenie?
Mam się stawić w szpitalu wcześniej, niż później jak się zacznie akcja porodowa? Wody płodowe mogą wcześniej odejść?
dziękuje za odpowiedziCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Witamy się po wizycie:)
Lekarz powiedzial ze rozwarcie jest takie same jak bylo tydzien temu ale macica inaczej wyglada bo sie ulozyla do porodu (cokolwiek to znaczy), szyjka miekka. Nie robił usg, kazał przyjsc w piatek o ile wczesniej nie urodze bo jemu sie wydaje ze to juz na dniach sie zdarzy i do piatku nie wytrzyma. Na ktg zero skurczy. Mi sie wydaje ze jeszcze Lila posiedzi w brzuszku mamy:P
Slash pisz co u Ciebie sie dzieje, kurde jak Cie tak czyści dziwnie to faktycznie moze cos sie ruszy dzisiaj...
Anioł Ty też pisz- ciekawa jestem co beda Ci robic bo Ty tez zero objawów co nie?\
Kotmisia a które karmi jest najsmaczniejsze wg Ciebie? Bo jest dużo rodzai, ja w sumie raz to pilam i pamietam ze mi nie smakowalo.nojaniewiem lubi tę wiadomość