Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KotMisia - na pocieszenie - moja darła się wczoraj od 18 do 23 z przerwami na zaśnięcie i jak już pisałam cycem pluje jak jest już po karmieniu, smoka nie uznaje, więc nie mam szansy jej zatkać paszczy
Wczoraj to już nawet męża wyprowadziła z równowagi, no bo nic jej nie jest (najedzona, przewinięta, wybawiona, otulona, lulana) a drze się i drze. Położyliśmy się o tej 23 z wizją strasznej nocy, a moje dziecko co? Obudziło się po 1, najadło i poszło spać. Potem obudziło się po 5 i zrobiło to samo. I na końcu obudziło się o 9 więc już wstałyśmy, pobawiłyśmy się i... znowu śpi
I naprawdę zaczęła się tak inteligentnie rozglądać, wcześniej tak nie robiła.
Widzę, że kryzysowo ogólnie. I z każdej strony źleBo ja też stwierdziłam (półżartem) że mała mnie nienawidzi, bo np. przedwczoraj znowu się darła jak poparzona z 20minut bez przerwy, aż męża wybudziła i nic nie działało co bym nie robiła, a jak tylko on ją wziął na ręce - z automatu cisza i śpi O_o
Ale narazie (tfu tfu) mi się dziecko naprawiło i jest dobrze. Zobaczymy popołudniu
-
KotMisia mi też tak ostatnio zrobiła, ale razem z sikaniem, ale poleciało wszystko na przewijak jednorazowy ze szpitala
Agusia u męża Lilianka tez spokojna, choc nie powiem, żeby dawał mi czadu jakos specjalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 11:21
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kochane - moje grzeczne dziecko po 3 tygodniach sie rozbrykało
, wiec nie mam jak nadrobic wpisow, ale jak juz wchodze na forum maj na pierwsza strone, to nie moge wyjsc z szoku, ze to juz sie stalo, tyle z nas juz jest "rozpakowanych" i mamy dzieciątka przy sobie
Gratuluje wszystkim nowym mamom i trzymam kciuki za kolejne szczesliwe rozwiazania
Pozdrawiam Was wszystkie i ucalowania dla Maluszkow
gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia trzeba duzo pic, podobno skutkuje inka albo karmi. Ja kupilam ten suplement o ktorym pisala Gabik. Nie wiem czy po nim czy po pobudzaniu laktatorem czy klasyczny nawal 3 doby a moze wszystko razem wzieta ale mialam taki nawal, ze do wczoraj plakalam z bolu piersi.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Karolcia ja zwiozłam oryginał i kazałam im zrobić sobie xero.
Gosia - sposoby to przystawianie jak najczęściej np co godz, po każdym przystawieniu laktator i metoda 775533 czyli po 7min do każdej piersi, potem po 5 i po 3min.Pić min 3l wody niegazowanej dziennie plus herbatki laktacyjne, Femaltiker, Karmi (tak jak femaltiker, bo chodzi tu o słód jęczmienny zawarty w piwie), podobno bawarka lub inka z mlekiem. Z tym,że jeśli Femaltiker to najlepiej od 2 doby, mi przyjmowany teraz jakoś nie pomagagosia86, gosiunia lubią tę wiadomość