Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic ja mam dodatni z pochwy i lekarz mówił zebym sie nie przejmowała bo dadzą mi antybiotyk przed porodem, nic nie mowil ze mam byc jakos wczesniej czy cos, ale w sumie zapytam jeszcze w piatek jak to jest z tym. Napewno lepiej tego nie miec ale Ty masz na razie tylko w odbycie takze napewno masz lepsza sytuacje niz ja.
kic83 lubi tę wiadomość
-
Mim to wolałaś tego nie pisać
heh Miejmy nadzieje ze u slash jest inaczej;)
Dziewczyny jeszcze zapomniałam napisać dla tych które maja niski poziom hemoglobiny- ja całą ciąze mimo przyjmowania szelaza, biofer nic mi sie nie podnosiło było w granicach 10-11. Od 2 tygodni pije Floridax zamówione z gemini bo widziałam duzo dobrych opinii i dzisiaj patrze na wyniki a tam 12,8! A to jest bardzo naturalny syropek i w sumie smaczny , pije sie go na czczo rano i wieczorem przed kolacjaMiM lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny jaką temp powinna mieć woda do kąpieli? A temp w pokoju?
Karolcia woda do kąpania ok 37 stopni, a jeżeli chodzi o temperaturę w pokoju to do spania max 20. ale mną sie nie sugerujBo wiem że niektóre dzieci lubią ciepełko
03.02.2014 -
Ja wlasnie po wizycie i mi kompletnie co innego lekarka powiedziała niz w Pt na ip... Według niej szyjka zamurowana i nic sie nie dzieje, a mała wazy 2900g (na ip obliczyli 3200g) i dała mi l4 do 2 czerwca! Na ktg cisza, leciutkie skurcze do 20, ja nic nie czułam. Jeszcze mi wizytę na 26 umówili...
-
nick nieaktualny
-
Gabi a ile po karmieniu lub ile przed mogę zastosować tą metodę 775533? Bo nic znaleźć nie mogę
mala śpi na cycu a cycki puste
I co z odciągniętym mlekiem? Mogę jej dać? Jak je zagrzać?
Laura współczuję balonikaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 18:34
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
u nas wynik z GBS ujemny z pochwy i ujemny z odbytu - uff... ulga
Mały się bardzo gramoli, aktywny dzisiaj na maksa, załatwialiśmy dziś z mężem mnóstwo spraw związanych z naszą spółką, księgowa, urzędy, a on szalał w brzuchu, to rękę wypychał, to pupę, to nogę - padam już z siłjuż coraz bliżej czwartku - zobaczymy co się okażę, ale mam przeczucie, że nas zostawią... Sama nie wiem czemu, ale tak czuję..
Dziewczyny, które mają dołki - uszy do góry, będzie dobrze, na pewno nowa sytuacja będzie przerastać nie raz, ale damy radę, kto jak nie my..? Nasze bobasy będą zależne tylko od nas przez długi czas, potrzebują nas...
Życzę Wam dużo sił kochane..
czarna panda, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Długo mnie nie było.
Gratulacje dla wszystkich mam.
Też już rodziła 03.05. Danielek miał 3380g i 53 cm.
Już jesteśmy w domu, czujemy się dobrze. Urodziłam siłami natury, ciekawe przeżycie, ale warto.
Mały był 2 razy okręcony pępowiną wokół szyi ale na szczęście była długo.
Za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki.GabiK, czarna panda, AGA 30, gosia86, Eklerka, Nejcik, dorota1987, Bluberry, Agusia246, PIGULSKA, Wonderwall lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika gratulacje!
Gosia to 775533 to od razu po karmieniu. Moim zdaniem jesli mala po karmieniu jest niespokojna to moze niedojada? Moze dawac jej cyca.do skutku znaczy ile razy placze i nie zasypia,a wiesz,ze nie ma mokro? Wtedy dodatkowe metody zwiekszenia laktacji beda zbedne.
Blu ja tez czekalam.do skonczonego tygodnia no i na ladna pogode.
Co do temp to mamy wanienke tega z termometrem i jak pokazujete 37° to kapiemy,a maly nawet glodny sie relaksuje. W domu to niby20°,ale mamy wyzsza 22-23.
Gosia to odciagniete mleko mozesz trzymac w lodowce np. Podgrzewasz normalnie do 37 °,jesli nie masz podgrzewacza to sprawdz tradycyjnie na nadgarstku wewnetrznie. A w lodowce mleko to chyba nawet 4 dni mozna trzymac. Niech mnie ktos poprawi jak sie myleAcha i ponoc mozna sobie zbierac np zejdzie Ci 30ml to mozesz do tego dolac z nastepnego sciagania itd.
Ja tez Karmi nie stosowalam
gosia86 lubi tę wiadomość
-
czarna panda wrote:Mim to wolałaś tego nie pisać
heh Miejmy nadzieje ze u slash jest inaczej;)
Dziewczyny jeszcze zapomniałam napisać dla tych które maja niski poziom hemoglobiny- ja całą ciąze mimo przyjmowania szelaza, biofer nic mi sie nie podnosiło było w granicach 10-11. Od 2 tygodni pije Floridax zamówione z gemini bo widziałam duzo dobrych opinii i dzisiaj patrze na wyniki a tam 12,8! A to jest bardzo naturalny syropek i w sumie smaczny , pije sie go na czczo rano i wieczorem przed kolacja
Oooooo.....!!!! A u mnie hemoglobina 8 wynosi mimo, że faszeruję się żelazem
(Sorbifer) od samego początku. Dzięki za info. Kupię i spróbuję!
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Dzięki Gabi
Nie mam pojęcia co się z nią stalo dzisiajśpi chwilę już ale po 20 kąpiel
Chyba nie będę jej budzić w nocy tylko poczekam aż sama sie obudzi? Czy jednak lepiej ja budzić po tych 3 godzinach?
Mi orzepusali taryferon po porodzie i badania do powtórzenia po 10 dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:28