Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej wam ktoras dzis urodzila?ktos stresci bo nie nadrobie ;( nasz maly spadl z wagi z 3800 na 3600...a dajemy mu juz 70ml i nie dojada do konca nie wiem o co chodzi w ciazy jak sie nie ruszal puszczalam mu piosenke piotra rubika i grzegorza wilka " straznik raju" i tylko to na zmiane ze suszarka i moimi ramionami uspokaja Dawidka...takze ciekawie ale kryzys mojego mozgu juz przechodzi powoli powiem wam ze ciezkie to macierzynstwo czuje sie jakby maly mial juz kilka miesiecy a on ma kilka dni dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:11
-
nick nieaktualnyPuella wrote:Katalina, ja miałam mega pietra przed zrobieniem 2. U mnie w szpitalu obowiązkowo trzeba było zaliczyć ten punkt, żeby dostać wypis ze szpitala. Byłam mega porozrywana, więc szwów dużo, na dodatek hemoroid wielkości małego jajka. Miałam taką blokadę psychiczną, że nie chciałam jeść, żeby nie isc do WC. W końcu położna przyniosła mi czopek glicerynowy i poszło. Mogłam się wycierać tylko mokrymi husteczkam, albo podmywać wodą (teraz zaopatrzyłam się w Rossmanie w wilgotny papier toaletowy). Więcej było strachu, niż to warte. Będzie dobrze!
-
Slyszalam,ze u dzieci,ktore nie lubia kapieli zawijanie w pieluszke i wkladanie do wody dziala cuda. Nie probowalam,ale moze komus sie przyda.
Moj Kubus tez czasem odbija,a czasem nie. Dodatkowo mocno ulewa,ale zauwazylam,ze od paru dni jakby mniej i nie tak.spektakularnie,ze wrecz chlustal. Ale odpukac,zeby to nie byla tylko chwilowa poprawa. -
Gabik ja to od razu probowalam wkladac Mala zawinieta w pieluszke
Chyba wczoraj i dzis za malo pilam bo ledwo 40ml odciagnelam
W czwartek ma przyjsc do nas polozna, moze nauczy jak przylozyc Mala do piersi bo probuje ale raczej z marnym skutkiem.
A i maz dzisiaj byl zarejestrowac i jednak zmienilismy imie na Julke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 23:56
GabiK lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Pewnie Was już nie nadrobie za co z góry przepraszam. Gratulacje dla świeżo upieczonych mamus ☺.
Chciałam Wam przekazać, że Filip przyszedł na świat 12 maja przed 20sta. Mierzy 53 cm i waży 3150 g. Poród zakończył się cc. Więcej napiszę jak trochę dojdę do siebie.gosia86, Wonderwall, GabiK, Lama, agatka196, Puella, olis88, katalina, Eklerka, Magic, AGA 30, Bluberry, czarna panda, slash, Agusia246, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Karolcia Julcia też ładne imię
Swój ja drogą szybko macie termin rejestracji bo my dopiero na 20.05 dwa tygodnie od porodu
Dorota a położna ogladala Ci kroczę?
My mamy wizytę dzisiaj zrobiłam właśnie listę pytań do położnej
Dziecko nakarmione śpi więc i ja zabieram się do spania -
Anielka gratulacje i zyczenia szybkiego dojscia do formy po cc
duzo zdrowia dla Filipka i morza mleka dla Ciebie
Karolcia Julia to najbardziej romantyczne imie na swiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 02:19
Anielka, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosia a czemu masz w ogole jakis termin rejestracji? U nas to sie idzie do urzedu i jak odstoisz swoje w kolejce to dostajesz swistki.
Anielka gratulacje
Gabik zmienilismy bo jakos ciezko nam zwracanie sie do Julci "Natalka" ciagle byla Mala albo Gieniitka (.za zycia plodowego jak byla wnezimienna to ja babcia tak ochrzcila)
Dziecko nakarmione, przewiniwte to i mama idzie dalej spacGabiK, Anielka lubią tę wiadomość
-
U nas jak u Gosi,.w.szpitalu dostalismy "zaproszenie do urzedu" z wyznaczonym terminem 6.05 czyli 14 dni po porodzie. Wczesniej nie bylo po co jechac,bo dokumenty niegotowe
MiM wow! No to dawaj matka! Czekamy na dzidziusiaKciuki zacisniete,ze ho ho
-
MiM dajesz dajesz! Ciepłe myśli biegną w Twoją stronę ☺.
Ja już po pionizacji, prysznicu, czekam na obchod, a potem na męża. Na razie Filipka miałam tylko na chwilę wieczorem, ale tatuś kangurowal go prawie godzinę. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.GabiK, nojaniewiem lubią tę wiadomość