Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:Gosia no to racja pomoc męża na samym początku nieoceniona także współczuję ze Twój musi pracować
ale wiadomo że jak mus to mus...może chociaż w weekend uda wam się nadrobić
Właśnie dziwny ból tych piersi po karmieniu jakby rwanie, kłucie i pieczenie, może to kanaliki mlekowe
Olka super zdjęcia i słodziak z syneczka
Zawsze się zastanawiam jak te dzieciaczki potrafią tak spokojnie leżeć i pozowaćPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMały przyszedł na świat o 17.35 zdrowy 10 punktów 2690 gr i 53 długi.
Udało się maturalneE bez znieczulenia .olka24, Magda_16maj, agatka196, Puella, maribel, WesołaMama, GabiK, gosia86, kic83, Lama, olis88, czarna panda, Bluberry, Karolcia88, Anielka, Wonderwall, MiM, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_16maj wrote:No i się melduję...
Termin z usg na 20 maja... Na mastępne ktg we wtorek. Szyjka długa i zamknięta... Pokazało 3 skurcze przrpowiadające ale to tylko przepowiadające...
Chociaż teraz odczówam dziwne kłucia w pachwinach, skurcze w bożenkę, i jakoś tak dziwnie... Więc może coś się rozkręci.... Mam nadzieję bo 21 maja mam urodziny a nie chcę konczyć 24 z bobasem w brzuchu...
Magda, to ja też we wtorek jestem zapisana na ktg na Madala :p A później wypędzamy Kluseczkę oksytocyną.
Dzięki Dziewczyny za opinie o Szumisiu. Chyba kupię. u mnie nagranie na tel się nie sprawdziło, bo strasznie szybko tel mi padał. Poza tym Młody nie dał się nabrać na nagranie, zdecydowanie wolała realny szum suszary. Jak Klusce od początku Misia włączę, to nie będzie miała porównania z orygnałem, więc może przejdzie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 20:19
-
Aga mega gratulacje, ale z Ciebie twarda sztuka,że bez znieczulenia
Olka cudna sesja, nie mogę się doczekać aż się pochwalisz całościąU nas oczywiście też się nie obyło bez barw klubowych
Karolcia ma świętą rację: wit D od 1doby, a K od 8.olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabiK wrote:Aga mega gratulacje, ale z Ciebie twarda sztuka,że bez znieczulenia
Olka cudna sesja, nie mogę się doczekać aż się pochwalisz całościąU nas oczywiście też się nie obyło bez barw klubowych
Karolcia ma świętą rację: wit D od 1doby, a K od 8. -
Olka moj maz jest z Waszawskiego Mokotowa,wiec obowiazkowo Legia
A z tym usypianiem przy dzwiekach "szszsz" to u nas super dziala,lepiej niz spiewanie. Bo od kilku dni Kubus nie zasypia od razu po jedzeniu,ale dopiero po 1h czasem 1,5h. Przytulenie do serca,najlepiej na poduszce do karmienia i szszsz i oczki sie zamykajaa i jeszcze powolne glaskanie po glowce
-
Powiem Wam o cudownych pomyslach mojej tesciowej. Zaprosila nas na obiad 24.05, niby z okazji Dnia Matki. Mieszka w kawalerce,pokoik 14m2. Ma byc 7 osob,w tym jeszcze jedno dziecko roczne. Nie wiem gdzie mam niby przewinac malego, i co z karmieniem?
-
nick nieaktualnyGabiK wrote:I najlepsze " wezcie gondole,to jak usnie to bedzie go mozna wystawic na balkon" !!!! To mysle sobie "moze lepiej na klatke schodowa, zawsze to troche cieplej "
GabiK lubi tę wiadomość
-
AGa gratulacje! Czekamy na relacje i fotki
a poki co zdrowka i spokoju :*
Dzieki Bogu, moja tesciowa 5000 km ode mnie. Uwielbiam kobiete, bo nawet nie mozemy za duzo pogadac
W ogole to chyba duzo Mamusiek akurat na swoje urodziny w maju postanowilo dzieci rodzic, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 22:26
GabiK, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
My sie probujemy karmic. Wyczytalam ze moze sie pojawic kryzys laktacyjny w zwiazku z wyvzerpaniem matki.. no i by sie zgadzalo.. a ja dodatkowo malutko pilam i gotowe. Ale mezowi i tak kazalam na wszelki wypadek kupic mm bo np w poniedzialek nic bym nie poradzila do 17/18 bo jestes sama.
Probuje pobudzic laktacje metoda 7'5'3 i udalo sie odciagnac 30ml -
nick nieaktualnyA więc w skrócie dziewczyny było ciężko Ale miałam tak zakodowane w głowie ze tylko nie cc.
Bóle zaczęły się ok 11 takie już bolesne jak mi oxy podali. Wody już dochodziły A rowarcie stanęło na 3cm.
Mój mąż mi tak pomagał że byłam w szoku bez niego bym nie dała rady.
Cała ciążę miał mnie gdzieś że tak powiem A przy porodzie był kochany naprawdę.
Mały zdrowy Ale maleńki. Uczymy się karmić czujemy si ę dobrze.
Foto jest na ovu stronie na wątku plemniczka tyska bo tv z tel nie umie wrzucić.Wonderwall, GabiK, czarna panda, _LISICA, olis88, Magic, beti97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuella wrote:Aga, mężowie w takich sytuacjach są nieocenieni. Dobrze, że miałaś takie wsparcie.
Ile synek waży, mierzy? Jak się czujesz? Nacinali Cie?
Życzę Wam zdrówka i szybkiego powrotu do domu!Puella, GabiK, czarna panda, _LISICA, olis88 lubią tę wiadomość