Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Minka:) wrote:mam pytanie do dziewczyn które już urodzily... jak wyglądało wasze ktg przed porodem? tzn jak jeszcze chodziłyście na kontrole to na ktg wychodziły wam skurcze? jak tak to jakie? bo ja się zastanawiam czy możliwe żeby się nagle skurcze pojawiły jak teraz nie mam ich wogóle...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka mojemu czasem wystarcza,ze mnie uslyszy i sie uspokaja
Moj maz doszedl do wniosku,ze maly go nie lubi,bo placze jak z nim zostajea mnie sie wydaje,ze to przez to,ze on nie nawiazal z synkiem relacji. Zajmuje sie nim oczywiscie, przewija,przygotowuje butelki,karmi itd ale jakos mam wrazenie,ze bez emocji. Mam nadzieje,ze to sie zmieni z czasem. Ponoc faceci pozniej zaczynaja kochac swoje pociechy. Ale jak czytam o Waszych mezach,ze sa zapatrzeni w dzieci to jak patrze na mojego to w.sercu jest zadra
-
miscelle wrote:O której kąpiecie dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:15
-
nick nieaktualnyAha bo mi gadaja ze to moja wina bo tak nauczylam ale nie moglam patrzec jak kilkudniowe dziecko wyje i wyje w nieboglosy...moj maz owszem opiekuje sie maly w miare spokojny przy nim ale widze ze traci cierpliwosc jak maly wyje dla zasady zeby go przytulic czy nosic generalnie dobrze ze od pon wraca do pracy a my jakos dac musimy rade sami moj synek jak go wezme na rece i cos gadam do niego od razu zaciesz i ta jego mina w stylu znowu sie udalo wymusic ehh a ma dopiero ponad dwa tyg
-
nick nieaktualny
-
Aktyde u nas to jest dopiero masakara... Ja byk, maz byk, Lila byk.
Mam nadzieje, ze sie kiedys nie pozabijamy
Aniol Ja nie wiem ile Liliana je bo karmie piersia.
Moje dziecko od wczoraj placze lzami. Wasze juz tez ??
Kochane ciezarowki jeszcze troche wytrzymajcie :*aktyde85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnioł wrote:Dziewczyny ile jedza wasze dzieci?
Moja zjadla dzis łacznie 600 ml odciagniętego i mm. Normalne to?
Ofe moj cos juz dzis jakby zaczynal powoli bo z lewego oka poszla mala lezka on w ogole szybko sie rozwija jak zacznie widziec to bede miala w domu pieklo
Do wszystkich nie rozpakowanych trzymam kciuki zeby was w nocy wzielo hurtowo
"Uwielbiam" prasowanie zamiast spania;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:01
-
aktyde85 wrote:Jupi jeszcze kilka godzin i moja córcia nie będzie bykiem! nie będę miała dwóch uparciuchów w domu, nie mąż jest bykiem i z drugim bym chyba nie dała rady
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny