Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś zawieźć l4 do biura a oni mi mówią w żartach, że chyba ściemniam z tą ciążą bo nic nie widać, no fajny komplement... może dlatego mnie ludzie tak nie maltretują pytaniami czy rodzę, bo się wszystkim wydaje, że ton jeszcze z kilka miesięcy
-
aktyde85 wrote:Byłam dziś zawieźć l4 do biura a oni mi mówią w żartach, że chyba ściemniam z tą ciążą bo nic nie widać, no fajny komplement... może dlatego mnie ludzie tak nie maltretują pytaniami czy rodzę, bo się wszystkim wydaje, że ton jeszcze z kilka miesięcy
Hehehe dobreja to mam tylko piłeczkę przed sobą, jak ubiorę legginsy, jakiś oversize sweterek i trampeczki to jak zawieje to widać piłkę moją
z tyłu nic a nic
-
Lama wrote:Wow Pigulska jak to zrobiłaś ze ściągnęłas 180?! Ja też chcę
ale.ciesze się ze u Was mleczka pod dostatkiem. Pamiętaj ze butla nie będzie wiarygodna w teście ile Niki zjada bo z butelki łatwiej leci i dzieci zwykle wciągają więcej
a przybiera bardzo ładnie:)
Ale skoro waga ok to chyba przewrazliwiona jestem
Ale kłopoty z brzuszkiem mamy na bank bo po masażu dopiero posypały się bąki -
Karolcia88 wrote:Pigulska jakzes to zrobila? Ja z dwoch piersi sciagam w porywach 40ml...
Tez odciagam zeby sprawdzic ile zjada bo m9ja nic nie przybrala od czwartkuzjada max 70ml jak jej dam wiecej to wszystko wymiotuje..
Podobno pokarmu produkuje się tyle ile dziecko potrzebuje a mój w życiu tyle na raz nie wypije
Ja kisiel jem najbardziej lubię truskawkowy
A twoja Malutka na pewno jeszcze nadrobikażdy maluszek przybiera inaczej
A co ile się karmicie? Sama się budzi na jedzonko czy ją wybudzasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:30
-
Ja też mam pięć kropel dziennie dicofloru, 5 kropel Max pięć razy na dobę sab Simplexu.
Mi lekarz powiedział że dziecko ma delikatny niedorozwiniety układ pokarmowy, w którym gromadzą się gazy wytwarzane przez bakierie z mleka, i dziecko nie radzi sobie jeszcze z ich usuwaniem. Potrzebny jest czas, żeby te brzuszki się rozkrecily.
-
nick nieaktualny