Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
olka24 wrote:Oby jak najkrocej bo pozniej znowu cos podobnego przeklenstwo zwane okres!!!
Pigulska nam polozna mowila ze to normalne a twoj przy jedzeniu tez furczy na nosie moj az piska na nosie i ledwo oddycha bo lapczywie je i jak go odbijam tez te dziwne odglosy wydaje jak we snie -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Slash ja od razu wskoczyłam w jakieś luźne domowe ubranie a teraz to najwygodniej w leginsach i jakieś bluzce dla mnie bez różnicy czy cyca wyciągam górą czy dołem bo i tak karmię tylko w domu
Pola nie chciała teraz jeść z dwóch cyców i musiałam trochę odciągnąć bo do rana cycek by był twardy jak kamień i przez 5 minut na ręczny laktatorze zdoiłam ponad 20ml więc chyba całkiem nieźle
My mamy wanienkę tega baby taką długa ale nie mieści nam się w stojak i musimy ja wkładać po skosie no i z tego "super" fotelika do kąpieli zrezygnowałam po dwóch razach bo Pola darła się na nim jak obdzierana ze skóry a odkąd kąpie na pieluszce to Pola uwielbia kąpanie a ryk jest jak trzeba wyciągnąć z wanienki
U mnie umwa na czas nieokreślony ale nie powrotu na dawne stanowisko a moje stosunki z liderką były tak beznadziejne ze nie ma sensu wracać tam na zwykle stanowisko bo mnie stara torba zgnębi dlatego muszę zrobić wszystko żeby zajść w ciążę przed koniec wszystkich urlopów czyli do września 2016 no chyba że do tego czasu otworzyny z mężem coś swojego
Agusia rozstępy na piersiach to już jakoś przełknęłam bo pojawiły się w ciąży ale te na brzuchu pokazały się dopiero tydzień po porodzie i nimi to się załamałam ;(
Ogólnie jak stoję bokiem i patrzę w lustro to brzuch wygląda już całkiem dobrze ale jak stanę przodem do lustra to boczki są okropne. Już bym chciała coś z nimi robić ale trochę się boję bez zgody lekarza zacząć ćwiczyć
Wy kiedy planujecie zacząć jakieś ćwiczenia?he jak by sie tak dalo zaplanowac bylo by super ale sie nie da niestety
w mojego syna wstapil Szatan od 5 nie spo do teraz...ledwo na oczy patrzy ale przysnie i sie budzi cos go meczy moze brzuchal....gosia86 lubi tę wiadomość
-
WesołaMama trzymam kciuki żeby to było już to
U nas noc spokojnieMały odpukać coraz lepiej daje sobie radę z kolką nie wiem czy to zasługa kropelek najważniejsze że przysypia nocki z pobudka na karmienie
Miscelle ja też zauważyłam że jak porządnie mu się odbije to nie ma kłopotów z brzuszkiemale nie zawsze chce odbić
już go kładę na brzuchu, na kolanach i nic
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka24 wrote:Ja mojegk karmie na 3 razy w trakcie robie przerwy na odbicie bo tak je lapczywie
A dzisiaj rano tak mu się odbiło ze mnie obrzygal
Niestety tak odwrócił główkę ze nie poszło na pieluche tylko na mnie
U mnie też kiepska pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:40
-
nick nieaktualnyMoj tez rano obrzygal ale meza
ale czesto urzyguje przy odbiciu masakra z tymi dziecmi jedza tak jakby byly glodzone moj je co 3h 100ml a nie raz zje i po godz glodny i oszukuje go woda spiewamn i hustam bo przeciez nie bede przekarmiac mlekiem go bo im wiekszy tym wiecej bedzie chcial -
Minka dasz radę, ale rozumiem, bo nigdy w szpitalu nie byłam i ta atrakcja też mnie przeraża
a jakieś obserwacje co do pobytu w św. rodzinie? Jak personel, ile masz kobitek na sali? jak tam wygląda, jakie jedzenie?
Wesoła, mam nadzieję, że się zaczęło i dziś nam się pochwalisz wymiarami maleństwa, czekamy
U mnie nic, Karolka chyba już ma fest ciasno, bo te ruchy to są takie powolne. I jeszcze mam wrażenie, że zamiast mieć głowę w dole, jak miała wcześniej, że ma gdzieś na lewo od pępka...no ale to nasze dziecko, więc do wszystkiego zdolneKarolka no wychodź! :*
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
Hej
Pigulska na zastoje dobry ciepły kompres a później laktator. Mi Wiki właśnie wisi na cycu. Na spacer udało mi się odciągnąć 70 ml mój rekord. Trzymam kciuki za nierozpakowane oby szybciutko się zaczęło. Znów mam stertę prania i prasowania
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny