Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:
Ze mnie to wyrodna matka bo nastawiam.budzik na budzenie a i tak budzę się pół godziny później
Miałam pisać o tym termometrze ale wydawało mi się że to metoda jak za czasów króla ćwieczka
i czasem najstarsze metody są najlepszegosiunia lubi tę wiadomość
-
Eli wrote:Olis nie slyszalam o tym, wiec szczerze mowiax musze rozeznac sie w temacie, jak pisalam bede sie chwytac dwszystkiego co moze zmniejszyc bole. Dzieki Dziewczyny za zainteresowanie naszym problemem, bede wdzieczna za kazda rade. Poki co jeszcze jestem zdrowa psychicznie tylko dlatego, ze przyjechalam z Mala do mojej mamy, we dwie razniej, choc kregoslupy odpadaja a zmeczenie caly czas doskwiera, ale to wszystko nic, byle Natce przeszlo. Sama nie dalabym rady, sasiedzi by nas przy tych wrzaskach chyba eksmitowali. Mam ochote czasami usiasc I plakac z moim dzieckiem, ale pprzeciez Malutka potrzebuje silnej mamy. Polozna twierdzi, ze teraz rozwija sie uklad pokarmowy I u niektorych dzieci takie bole to norma, ale ja sie zastanawiam, czy to, ze urodzila sie w 37 tyg z nizsza waga nie ma tez wplywu na bole brzuszka. Jeszcze dostalysmy skuerowanie na USG brzuszka, mam nadzieje ze wyjdzie prawidlowo.
My mamy problem z kupką, a mianowicie zaparcia
Rumianku ani koperku nie chce pić, jak podaję wodę to pluje dalej niż widzi... Przecież nie będę mu codziennie serwować czopków czy wtykać termometr w zadek
Kupiłam Duphalac, ale on z kupką ma problemy codziennie, a dopajanie odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 07:32
-
Aktyde a Ty jak tam? Cisza?
U nas jak w pon nic nie ruszy to bedzie kroplówka, ostatecznie ciecie ale ginka mowila ze daleka droga do tego, ze nie jest to takie od razu ze ciecie i koniec bo mam dobre wymiary miednicynajpóźniej powitamy małego 4-5 czerwca ale mam nadzieje ze ruszy mnie szybciej!!!
-
Czesc kochane
Jutro moglyby wszystkie nasze oczekujace moglyby urodzicpiekny dzien
Nojaniewiem ja tez ledwo chodze ale niewyspalam sie dwa dni temu i tak sie ciagniegosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Nejcik, u mnie cisza... jutro mam wizytę, to może sie czegoś dowiem...
Edycja: po wizycie w toalecie, co prawda nie miałam na sobie jeszcze soczewek, ale chyba czop zaczyna odchodzić, taki ciągnący śluz, lekko pomarańczowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:05
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie
niech wychodza bo e-ciotki czekaja
Blu zmienisz nam wagemas mi podal zla a Mala urodzila sie 3180
Ja obstawiam ze AnnaMaria juz urodzila ale sie nie odzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:48
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Księżniczka i Hrabia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cb20beef9f3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8e22425ca3d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0303e2eb725d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:00
Lama, aktyde85, Wonderwall, Magic, Bluberry, Karolcia88, GabiK, gosia86, Eli, beti97, olis88, olka24, maribel, PIGULSKA lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Mim cudne zdjęcia
My się witamy po weekendzie. Nina postanowiła w weekend zaszaleć i spala e nocy po 6h!! Z tej radości zrobiliśmy sobie spontaniczna wycieczkę do teściów 150km. Cała droga przespana, na ostatnim skrzyżowaniu dopiero mała włączyła syrenea wczoraj goście byli u nas i tak zlecialo
My po mleku bez laktozy czujemy się duuuzo lepiej. Ale w czw kupiłam bobotic i dałam ró bebilon z laktoza, wystarczyły 3 butelki i problem z brzuszkiem wrócił. Także nie na zmiłuj my juz tylko na enfamilu i kp jedziemy. Chociaż szczerze to raczej na mm bo Nina traktuje pierś jako usypiacz a ja laktatorem juz niewiele odciągam. Gdzieś czytałam ze przy samym laktatorze laktacją i tak zaniknie:( ehh żeby tak jeszcze 2 miesiące pociągnąć byłabym przeszczesliwaMiM lubi tę wiadomość
-
MiM ale siostrzyczka sie opiekuje Mlodym
takie zdjecia sa urocze
Lama ja tez obstawiam ze to po laktozie dzieci maja problemy ale jak mialabym przejsc na diete bezlaktorzy to nie wiem czy bym to przezylaMiM lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
u nas ciężki poranek bo mała 3 godziny dawała czadu przez brzuszek, w koncu dałam espumisan i przeszło (chociaz bardziej sie zastanawiam czy po prostu ciepla woda nie pomogła - bo w cieplej wodzie rozrobilam)
Teraz Królewna śpi a ja się odciagam
Zwracajcie uwage ile wasze dzieci jedzą. Moja jednego dnia zjadła łacznie ponad 900 ml a normalnie je 600-700 i wtedy miala całą noc bólu i wrzasku. No i koniecznie to odbijanie - ja nie do konca w nocy chyba odbilam i stad bol dzisiaj. -
MiM śliczne dzieciaki a Matylda jaka dumna starsza siostra
Ja jak zwykle zaspałam na nocne karmienia ale mała sama się nie budzi w nocy ale za to na poranne karmienie budzi się sama
Tak z ciekawości to ile kosztuje mm i na ile starcza jedno opakowanie? (mam nadzieję że osobiście nie będę musiała tego sprawdzać)
Dziewczyny czy was też bolą zęby? Bo ja czuję wszystkie że je mam takie słabe jakby były
Obstawiam że Wesoła już urodziła;)
Minka jak tam w szpitalu? Dzieje się coś czy nadal czekasz?MiM lubi tę wiadomość