Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eli wrote:Jak na hipotrofika to ma apetyt niesamowity, z jednej strony mnie to cieszy, bo przybiera I z czasem nadgoni rowiesnikow, z drugiej mysle ze moze cos zle robie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:Spróbuj jeszcze ekstremalnej metody jaką jest suszarka
Chrzesniakowi pomogł ciepły strumień skierowany tylko na brzuszek i do tego uspokajający, jednostajny dźwięk
karolcia powinni miec ja juz kupilam i mam w razie czego ok 3zl kosztuja ale tak jak mowie nie pol tylkk cwiarteczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 22:43
-
Karolcia współczuję takiego nawału ludzi
Ale super ze sobie dalyscie radę
Ja bym się wstrzymała z tymi czopkami na razie
Spróbuj na termometr do pupy nałożyć trochę oliwki i delikatnie wsunąć do odbytu i zatoczyc kilka kółek ale bardzo ostrożnie. To powinno pomócKarolcia88, olka24 lubią tę wiadomość
-
Ja tez zapominam o lekach tarczycowych... ale u mnie waga dobrze schodzi 1kg na 2 dni także jestem zadowolona
Będę teraz miała trochę więcej czasu na forum to opiszę jutro mój poród.. cały tydzień była u nas moja mama wiec nie chciałam tak siedzieć przy niej.
a teraz idę spać, Mati śpi to i ja trochę odpoczne przed nocnym karmieniemDobranoc
-
Bardzo dziekuje. Jutro bedziemy probowac- chyba ze przez noc sie uda i zrobi kupe( mam nadzieje ze tak bedzie). Ide spac.poki moge. Dobrej ndocki;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 22:49
-
olka24 wrote:My mamy nagrana na tel bo juz jedna sie spalila i mu puszczamy jak jest nie spokojny i nawet zasypia przy niej
Ale z suszarką to chodzi głównie o ciepło na brzuszek
Można też okladac brzuch ciepłą pieluszką lub termoforkiem -
Olka niestety Moja Natka odrzuca smoczek, a szkoda, bo moze troche by ja uspokoil. Sprobuje troche ja przetrzymywac, jak bedzie domagala sie jedzenia czesciej niz co 2,5 h, zeby lepiej trawila. Jesli chodzi o wode, to troche sie buntuje, ze to nie ukochane mleczko, ale staram sie podawac chociaz rano i wieczorem. Dam znac, czy cos sie poprawilo. A Ty jakos przyzwyczajalas synka do smoka, uzywaliscie od poczatku?
Pigulska dzieki za pocieszenie, ale wiesz jak to jest, przy pierwszym dziecku, jak cos nie tak, to czlowiek mysli, ze moze ggdzies popelnia blad. Przy nastepnym bede madrzejsza ;)Suszarka czasami Malutka uspokoi, ale na brzuszek niestety nie pomaga, probowalismy tez pieluszki cieple i tez nic. Za to uspokaja sie jak z nia tancze, bujam ja przy muzyce. Bedzie z niej tancerka lub imprezowiczka, tylko mnie kolana stopy i kregoslup juz bola -
PIGULSKA wrote:Karolcia współczuję takiego nawału ludzi
Ale super ze sobie dalyscie radę
Ja bym się wstrzymała z tymi czopkami na razie
Spróbuj na termometr do pupy nałożyć trochę oliwki i delikatnie wsunąć do odbytu i zatoczyc kilka kółek ale bardzo ostrożnie. To powinno pomóc -
hej dziewczyny.
U NAS DZIŚ MIESIĄC Z WOJTULEMnasz miesięczny skarb najukochańszy
często zaglądamy na pierwszą stronę,tak mało majóweczek do rozpakowania zostało-powodzeniagratulacje dla wszystkich które mają już maluszki przy sobie
POZDRAWIAMYolis88, nojaniewiem, aktyde85, GabiK, gosia86, olka24, Bluberry, PIGULSKA, Eklerka, Wonderwall, Magic, Emiliada, maribel, Lama, beti97, Agusia246 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Heh pocieszam się dzisiaj, że jak patrzę na naszą listę, to większość dzieciaczków rodzi się w 40tc tzn 39tc+.
Dziś znów nie powyganiamy małej, bo szanowny "chory", od tego, że w domu jest podobno zimno, wtf?
Chyba nie będę w tej ciąży do Bożego Narodzenia chodzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 00:17
-
Aktyde ja to bym na Twoim miejscu chciała urodzi jutro na dzień mamy
Ciekawe ci tam u Wesołej?
Ze mnie to wyrodna matka bo nastawiam.budzik na budzenie a i tak budzę się pół godziny później
Miałam pisać o tym termometrze ale wydawało mi się że to metoda jak za czasów króla ćwieczka -
nick nieaktualnyEli wrote:Olka niestety Moja Natka odrzuca smoczek, a szkoda, bo moze troche by ja uspokoil. Sprobuje troche ja przetrzymywac, jak bedzie domagala sie jedzenia czesciej niz co 2,5 h, zeby lepiej trawila. Jesli chodzi o wode, to troche sie buntuje, ze to nie ukochane mleczko, ale staram sie podawac chociaz rano i wieczorem. Dam znac, czy cos sie poprawilo. A Ty jakos przyzwyczajalas synka do smoka, uzywaliscie od poczatku?
Pigulska dzieki za pocieszenie, ale wiesz jak to jest, przy pierwszym dziecku, jak cos nie tak, to czlowiek mysli, ze moze ggdzies popelnia blad. Przy nastepnym bede madrzejsza ;)Suszarka czasami Malutka uspokoi, ale na brzuszek niestety nie pomaga, probowalismy tez pieluszki cieple i tez nic. Za to uspokaja sie jak z nia tancze, bujam ja przy muzyce. Bedzie z niej tancerka lub imprezowiczka, tylko mnie kolana stopy i kregoslup juz bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 03:02
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Heh pocieszam się dzisiaj, że jak patrzę na naszą listę, to większość dzieciaczków rodzi się w 40tc tzn 39tc+.
Dziś znów nie powyganiamy małej, bo szanowny "chory", od tego, że w domu jest podobno zimno, wtf?
Chyba nie będę w tej ciąży do Bożego Narodzenia chodzić?
No moze jest zmarzluch z tego twojego szanownego wiesz jak chlopy lekki katar i umieraja a jakby urodzic mieli to sobie wyobrazmaly przed 22 zasnal teraz jadl i dalej spi a ja zasnac nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 03:06
-
nick nieaktualny
-
Eli rozumiem doskonale bo ja też nie raz zastanawiam się czy wszystko robię tak jak należy
ale jak to mówią matka wie co jest dla jej dziecka najlepsze
Bluberry sporo tego dostał Jasiumy po odwiedzinach wzbogaciliśmy się o kilkaset pieluch i też poszerzyliśmy garderobę
gosiunia lubi tę wiadomość