Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna panda wrote:Ja jestem dzisiaj po wizycie;) Moja kruszynka cała i zdrowa;) Serduszko pika, następna wizyta dopiero za 3 tyg i wtedy mają mi założyc kartę ciązy. Lekarz zamiast duphastonu kazał brać luteine podjęzyk. Nie wiecie może czy można tą tabletkę poprostu połknąć bo strasznie jest nie dobra:P Ale jak trzeba to trzeba jakoś się zmuszę dla kruszynki;)
Gratuluje nowych serduszekczarna panda lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Na ból żoładka jest bardzo dobre siemie lniane
oraz kisiel to takie naturalne sposoby a leki to juz tylko lekarz w czasie ciaży moze coś podpowiedzieć,żesz wziać Nospe tez pomaga na ból żoładka ( ja kiedys brałam własnie na żoładek)
Kochana jestem Twoja dluzniczka. Zjadlam kisiel i jest o niebo lepiej! Dziekuje :*
Magic, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blubbery ja mam w środę za tydzień i jak będzie ok to też kończę z czarnowidztwem z którym walczę od początku. Taki mam charakter i już nic na to nie poradzę. Chociaż teraz dla Kruszynki staram się pozytywnie myśleć.
-
nick nieaktualnyDzien dobry, dziekuje wam za wsparcie. Jak niektore z was mowily , ze najgorsza jest noc w szpitalu przed zabiegiem..Ja nie nocowalam w szpitalu.Mialam termin wczoraj na 8:00 ..okolo 9:00 zaczeli.. dostalam cos dozylnie i nawet nie pamietam kiedy zasnelam.. obudzilam sie to lezalam juz w pokoju, (w ktorym lezalam krotko przed zabiegiem)i nie wiedzialam czy juz po wszystkim Zlapalam ogruchowo pod pizame..i poczulam gruba duza podpaske i zaczelam plakac jak male dziecko A na dodatek lezala na przeciwko mnie kobieta ktora karmila piersia swojego synka,myslalam ze mnie rozerwie na pol po godzinie, przyszla pielegniarka i wypisala mnie do domu..za 2-3 tygodni mam isc do ginekologa na kontrole czy wszystko w porzadku Ah dziewczyny tak mi smutno
-
nick nieaktualny
-
Aga bardzo wspolczuje
Ja chociaz jak bylam po zabiegu to mnie nie polozyli ani z kobietami w ciazy ani blisko porodowki.. za towarzyszki mialam panie ktore mialy jakies zabiegi ginekologiczne chyba plastyke pochwy albo cos takiego wiec tyle bolu mi oszczedzili.. ale dzieciaczki z porodowki bylo slychac jak placza -
Hej dziewczyny.... oj chyba sie zaczyna...
Dzis od rana zaczęło mnie mglic....teraz jest juz znacznie lepiej ale po przebudzeniu ululalalal... naszczeszie tylko mdliło i jakos to powstrzymałam. Obawiam sie, ze zaczeło sie na dobre.
Życze miłego i nie mdlacego dnia każdej z WAS:) -
Hej Aga wiem co przechodzisz rok temu zaczęłam się starać z mężem o drugie dziecko i zaraz zaszłam w ciąże długo się nie nacieszyłam bo zaczęłam plamić taka brązowa wydzielina pojechałam do szpitala i tam już zostałam operacja ciąża pozamaciczna, strasznie to przeżyłam ból po operacji itd...ale się nie poddaliśmy za pół roku zaszłam w ciąże od razu bete robiłam co drugi dzień i był ok, i zobaczyłam pęcherzyk w macicy to byłam szczęśliwa ale niestety krótko cały czar prysł bo po upływie czasu i kolejnym usg nie pokazywała się zarodek oczywiście nadzieje cały czas miałam nie mogłam w to uwierzyć ile można mieć pecha szpital i łyżeczkowanie puste jajo. I teraz po upływie też około pół roku jestem w ciąży zarodek pęcherzyk w macicy pokazał się zarodek jeszcze serduszka nie słyszałam bo wizytę mam na 8 i się strasznie martwię ale mam nadzieje bo to nasza ostatni próba że się uda nie możemy tracić wiary:)Marta
-
Melduję, że jeżeli którąś dopadnie ból żołądka (bez mdłości) to kisiel i mleko bardzo pomagają!
A teraz z innej beczki. Mam problem z biustem... Nie miałam nigdy dużego i nadal tak jest. Tylko zrobił się bardzo pełny i twardy. No i boli jak cholercia i to tak, że nie mogę nosić żadnego stanika. Nawet sportowego. Nie wiem co mam założyć Może macie jakiś pomysł. Bo wiem, że jak będę chodziła bez to za chwilę będę miała ogromne rozstępy
Może macie jakieś pomysły -
Aga ja to przeżyłam i wiem co czujesz.. ale ja leżałam w sali z kobietami, kt,ore czekały na zabiegi ginekologiczne, ale chodząc po oddziale widziałam i słyszałam dzieci i ich płacz. To jest niesamowicie ciężkie... tulę Cię i nie martw się... uda Ci się ponownie, ale to zależy od Twojej głowy, bo sprawy kobiecie bardzo szybko dochodzą do siebie..Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018