Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje Wesoła
) porod musi bolec niestety
ale grunt ze juz masz Malutka przy sobie
Dzoana w nocy to nie mam problemu. Zasypia przy cycku i ja odnosze do lozeczka i chwile kosylam i spimoja w nocy to max 3 h spi takze gosia pozazdroscic
moj maz dzis w nocy stwierdzil zeby Mala wziac do lozka
a ja chyba zaspana bylam bo ja wzielam bez protestu i tak spalismy znowu we trojke
ale wczoraj mi sie splakala juz mi pomyslow brakowalo...podalam jej 20ml koperku i poszla spac
a ja z nia
ale mam juz w szafce kropelki bo musialam zjesc cos nieodpowiedniego bo strasznie sie ciskala
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wszystkim mamusiom zycze wspanialego dnia mamy i aby nasze dzieci byly dzis baaardzo grzeczne
a oczekujacym mamom szybkich porodow i przytulenia swoich pociech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:30
gosia86, olis88 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Moj od 2 dni nocki przesypia po 6 h
nic tylko sie cieszyc;) za to usypianie go trwa dlu9ej,bo to nie chce sie odbic a to sie uleje a to oczka jak 5 zl o 3 w nocy;)
Wszystkiego najlepszego mamy;)))Magic, gosia86, olis88 lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:Gosiu to nie budz małej w nocy. jeżeli ci przesypia 5 H to tylko ja chwalić.
przy drugim dziecku baby blues mi niestraszny
Pewnie przy drugim dziecku brak czasu na baby bluesa -
olka24 wrote:Co 3h je czasem rzadko 2.5 h a w nocy jedna przerwa 4h od 19robil cyrk ze glodny zasnal po 20 a o 21 zjadl tylko 70 pewnie za 2h sie obudzi bo glodny oszalec mozna z tym mlekiem i karmieniem
Ola to bardzo ładne ma przerwy wręcz podręcznikowe. Nie martw się kochana moim zdaniem go nie przekarmiasz tylko faktycznie ma takie zapotrzebowanie. Położna mi mówiła ze małe dzieci potrafią jeść na zapas, może potrzebuje aż tyle żeby przespać 3h. -
olka u nas tez tak jest
ja juz przywykłam
najgorsze jak mi wczoraj płakała i nie wiedziałam meczu, ale sprawca jest jeden...bąki
ale pod wieczór i w nocy pieknie wychodziły
i może dlatego spała ciągiem od 21 do 1 w nocy
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ja sie zaraz cąłkowicie załamie... zdecydowali jednak na ten cewnik to no ok moze coś pomoże.. godze sie na wszytsko tylko żeby urodzic wkońcu a oni zamiast mi to założyć a jestem sama już tylko ciężana do porodo to oni najpierw poszli przebrowadzać badania do operacji które są po południu i jednak nie wiadomo czy zdąża mi to dzis założyc... jeszcze chwila i dostanę depresję przedporodowa i to napewno...!!!
-
nick nieaktualnyOd córeczki odstałam dzis Rafaello
Tatuś mowil ze juz wczoraj chciała mi dać i nie mogła sie doczekac
Wczoraj mała miała zły dzien od spaceru nie spała praktycznie w ogole az do 22. Ale stawiamy na przestymulowanie - zaraz bede czytac jeszcze raz zaklinaczke dzieci o dzieciach wrazliwych - maz uwaza ze taki typ dziecka mamy.
Teraz slicznie spi i mam dzis debiut bycia samej w domy z dzieckiemPoki co nie jest źle
Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
Minka:) wrote:ja sie zaraz cąłkowicie załamie... zdecydowali jednak na ten cewnik to no ok moze coś pomoże.. godze sie na wszytsko tylko żeby urodzic wkońcu a oni zamiast mi to założyć a jestem sama już tylko ciężana do porodo to oni najpierw poszli przebrowadzać badania do operacji które są po południu i jednak nie wiadomo czy zdąża mi to dzis założyc... jeszcze chwila i dostanę depresję przedporodowa i to napewno...!!!
Minka szykuj miejsce dla mnie i się już nie denerwuj, no! -
Gosiu dobrze wyczytałaś 15 kropli do każdej butli z mleczkiem. Ja już sobie dzisiaj prawie całe mieszkanko ogarnęłam, Wikusia śpi. Normalnie lepszego prezentu na dzień mamy mi nie mogła zrobić. W nocy ładnie spała, po karmieniu ładnie usypia, rano mimo że nie spała to dała mi wszysyko porobić. Idę zaraz złożyć swojej mamie życzenia i dać prezent, dałam jej dzisiaj dłużej pospać bo przeważnie jak Wiki popłakuje to się też budzi i przychodzi mi nucić nad uchem co mnie mega irytuje bo jak Mała wyje na przewijaku a mama mi ćwirgoli do ucha to mi ciśnienie wzrasta, już jej powiedziałam żeby tak nie robiła bo i tak nie pomaga. A o 13 30 wizyta położnej, jakoś nie chcę, nie przypadła mi kobitka do gustu.