Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia moj tez nie raz jedna tak druga tak ale głównie dwie w gore albo na buzi jak myśliciel hehe :)nooo jak na miesięczne dziecko to na pewno długi jest tak mi sie wydaje no i troszke grubszy ale tez nie jakies wielki pulpet bo tego się boje zeby nie wyglądał jak julia mojego brata w wieku 3mcy miala wage pol rocznego dziecka i wielkie poliki i ogolnie lekarze zalecili wręcz diete...moj maluch to juz tak glowe podnosi i sie przekreca na boki ze uwazac trzeba zeby nie spadl z lozka czy przewijaka nie daj boze strasznie silny ale to od początku taki byl
-
KotMisia - no dokładnie to samo! Sufit, okno, ŻARÓWKI, telewizor, laptop, ściana, białe elementy na czerwonej ścianie, czarnobiałe obrazki i gdzieś na samym końcu tej listy dyndają istoty żyjące
Gosiu, dziękujemy za komplementyA zaproszenia też bym wysłała osobno. Jak na ślub prosiłam to 16letnia kuzynka też dostała osobne i z osobą towarzyszącą na wszelki
-
Moja Julcia też już dźwiga główkę- ale tylko jak się ją ma na rękach, leżąc na brzuszku jeszcze nie.
Ale się jeszcze nie przekręca
jakie te zielone pampersy w porównaniu do białych (premium care) są kiepskie.. jakieś takie cienkie, mało chłonne, sztywne..(dobrze, że zawczasu zrobiłam zapas premium care to jeszcze z 1,5 miesiąca nie będziemy musieli kupować)
-
tak biorę, 75. Ostatnio mam zawroty głowy ale nie wiem czy to zmęczenie się na mnie odbija czy to po nich
ja ogólnie euthyrox biorę od mniej więcej 7 roku życia więc się już przyzwyczaiłam -
Moja Ola go dostaje. Na początku 12,5 codziennie i wyszła jej nadczunnosc aż oczka wylupiaste dostała. Teraz ma 12,5 co drugi dzień. Mam nadzieję, że odstawi jej lekarka. A Współczuję Ci Karolcia cale życie na lekach
A duzo dziewczyn przestało się odzywaćpewnie ręce pełne roboty
-
Ja też biorę euthyrox, zaczęłam w sierpniu dwa tygodnie i zaszłam w ciążę, teraz biorę 50 i za tydzień wizyta kontrola u endo.Może już nie będę musiała brać, bo przy dziecku rano zapominam...
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
A Dziewczyny (Agusia, Kotmisia) czemu musialyscie isc z dzieciaczkami do okulisty? I kto Was kierowal? W szpitalu jeszcze Wam dali skierowanie czy pediatra czy moze poradnia wad i zaburzen rozwoju?
-
Już jest nasz ukochany CUD - Anteczek! ❤️ to prawda, że żadne emocje nie mogą nawet równać się z tym wielkim szczęściem! Oszaleliśmy z miłości!!! ❤️ Waga 3500g, długość 56cm, przyszedł na świat przez CC, 10 punktów ! ❤️
gosia86, KotMisia, Magda_16maj, beti97, AGA 30, Puella, Eli, MiM, Anielka, Magic, nojaniewiem, Wonderwall, Bluberry, Agusia246, GabiK, Eklerka, miscelle, PIGULSKA, katalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNejcik gratulacje!duzo zdrowka
Dziewczyny mam wyniki Dawidka kolorowo nie jest ma anemie a raczej ostra niedokrwistosc oraz odwodnienie lekarz przez tel mowila ze bedzie musial brac zelazo i tu pyt do was bo kojarze ze pisalyscie ze po nim brzuszek boli??jakiejs konkretnej firmy mialyscie???
U nas jak zwykle cyrk kolo17 18 dzien w dzien maly zasnac nie moze i drze sie jak opetany na zamknietych oczach dzis dalam go do wozka przed dom to spal jak trzepalam nim po kamieniach...zaraz kąpanko i znowu magazynuje kupe drugi dzien moze jutro lekarz cos pomozeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:41