Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja uważam tak jak agusia że uszka dopiero jak dziewczynki same będą chciały.
Bo to tak jakby nas ktoś bez pytania zaciągnął do kosmetyczki i coś zrobił.
Mam kuzynki bliźniaczki, jedna chciała mieć kolczyki a druga nie
Po za tym dla mnie śmiesznie wygląda duza gkowa, często lekko owlosiona i kolczyki -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Hej dziewczyny sorki że się wtrącam ale polecam Laximed, to jest probiotyk, w saszetkach (nie w kapsułkach) i raz dziennie jedną saszetkę do mleczka, trzeba podawać przez dłuższy czas, przynajmniej 2 - 3 tygodnie, ale działa super, mojej Zuzi bardzo pomaga.
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny pomozecie? Moge cos wziac przy takiej goraczke? (38.5)
-
Eli dzieki.
Wzielam apap i mam nadzieje, ze zadziala bo sie slaniam na nogach. Dobrze, ze tesciowa zajmuje sie Mala-powiedziala nawet, ze w razie czego na noc ja przygarnie ale ja jestem troche rozdarta.. -
Karolcia na Twoim miejscu robilabym Tez zimme oklady na czolo I lydki przy takiej goraczce. Pozwolila bym tesciiwej zajac sie Mala Ta jedna noc, zobaczysz ze jak sie wyspisz I podkurujesz domowymi metodami to poczujesz sie lepiej. Herbatka z bzu albo lipy chyba o ile dobrze pamietam na wypocenie chorobska tez by mogla pomoc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:47
-
nick nieaktualnyDziewczyny byłA u mnie kuzynka dwa dni i pokazała bardzo dobry sposób na zaparcia u dziecka. I nawet jak mój mały kupe robił kilka razy na dzień to od dwóch dni go męczyły trochę zaparcia bo prężył się i płakał. A kuzynka go hop na łóżko pampersa w dół po masowala brzuch nóżki do Cisnela kilka razy do brzucha dość mocno i aż było ulgę widać u dziecka . I po chwili aż fontanna piany i rzadkiej kupki poleciała. Dziecko szczęśliwe zaraz płakać przestało. Potem chusteczką po drażnila trochę odbyt Marcela i kolejna fontanna poleciała A mały zaraz spał jak aniołek.
Dziś już kuzynka pojechała do domu i mały marudzil wieczorem to zrobiłam to samo że nóżki mocno do brzucha i trzy razy fontanna poleciała i mały już śpi. Więc polecam ten sposób. Mimo że dziecko kupki robi to jednak brzuch może boleć.
Miłego wieczoruGabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Dziewczyny od jakiej temp nie powinno sie karmic? Aktualnie dobijam do 38.5...
-
KotMisia, moja to nawet jak płacze to robi takie NNNEEEEEEE!!!!!!!!
Goblin mały. Chyba, że jest głodna, to wtedy zamiast ne jest ŁAAAAAA!!!!! I to wszystko. Inaczej się z nami nie komunikuje
Dzisiaj próbowałam jej dać wody/herbatki z kopru z butelki, to wszystko wypluła i było ne. Nie da się dopajać to moje dziecko...