Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miscelle podbijam pytanie o odczynianie uroku
prawda czy nie,chcialabym sprobowac,bo maly drze sie znienacka w nieboglosy, nie spi po kilka godzin,a jak zasnie to 5-6h przesypia,ale kosztem nie spania w ciagu dnia dluzej niz 25min i tak po kilka razy.
Aga30 jeszcze pytanie o masaz brzuszka-zgodnie z ruchem wskazowek zegara,takie kolka od mostka do pepusia zataczac i tak raczej nie glaskac tylko z lekkim uciskiem? A przyginanie nozek tak na pare sekund i powtorzyc kilka razy? -
Cholera Gosia te majtki to troche zastanawiajace
A jak to zaspalas? Skoro dziecko sie nie budzi na jedzienie to wszystko ok. Moj czasem je co 3h, ale jak wieczorem mi usnie to dzis nie jadl przez 7h prawie,bo 2h po jedzeniu nie mogl zasnac a jak juz zasnal to na 5h. Nie budzilam go,bo stwierdzilam,ze jak zglodnieje albo zmoczy to i tak sie caly blok dowie,tego nie przespi. No to mysle Pola tak samo, jakby chciala jesc dalaby Ci znac i na pewno bys nie zaspala -
Wracam do swiata zywych!
Chcialam wziac Julke od tesciowej ale mnie pogonila wiec odciagnelam pokarm i zanioslam na dol i ide dalej spac.
Gabik wersja z majtkami zaslyszana od mojego taty( siostra testowala i moment dziecko sie uspokoilo). Chyba Peulla pisala o przetarciu lewa strona bluzki. Mi szwagierka mowila tez o lizaniu powiek ale to slyszalam pierwszy raz.GabiK lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie tak, trzeba przetrzec glowke lewa strona "chodzonymi" majtkami.
gosia to chyba pierwszy taki przejaw dobrego aerca tesciowej, przypuszczam, ze kolejny bedzie niepredkotak to jestem sama tak jak Ty praktycznie cale dnie. Maz jak wraca z pracy i nie ma roboty kolo domu to patrzy na Mala- bo przewaznie spi a ja sobie moge cos zrobic kolo siebie albo ogarnac reszte sprzatania/prasowania. A jak jest robota ( a przed weselem zawsze jest) to wraca dopiero jak soe robi ciemno cos kolo 21 wiec wtedy to juz odpuszczam prasowanie i ide sie kapac
Ide sie kapac po upocona jestem strasznie po calei nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 06:54
-
A ze to ze zajmowala sie Julcia popoludniu i cala noc to bedzie sie chwalic po calej rodzinie jaka ona jest cudowna i troskliwa. Ale dopoki nie przyszlam jej poprosic o pomoc to sama sie nie zaproponowala chocoaz jak to moj szanowny powiedzial "wygladasz masakrycznie"-nie ma to jak komplement od meza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 07:01
-
Kurcze zarazilam Julcie
ma straszny katar i podgoraczkowy.
Myslicie ze lepiej dzisiaj do przychodni calodobowej czy odczekac do jutra? Miala 37.8 ale byla strasznie cieplo ubrana. Teraz jej spadlo do 37.1 -
nick nieaktualnyKarolcia moj ma caly czas 37.1 i pytalam lekarza mowila ze do 37.5 spoko pozniej nie czekac tylko do lekarza bo u malych dzieci szybko choroba sie rozkreca tez codziennie mierze...zmienilam herbatke z hippa koperkowa na baby dream i wczoraj kupa ale twarda nadal;/
moj syneczko od tego jezdzenia wozkiem nie chce spac w dzien w lozeczku a dzis super noc od 22 do 6rano tylko jedno karmienie o 2w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 09:01
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Boje sie zeby jej nie poszlo na pluca bo mama mowila ze ja tez wieczorem dostalam katar a za trzy dni bylam w szpitalu na zapalenie pluc. A ja poki co dalej bez auta wiec nawet nie bede sie miala jak dostac do przychodni w razie czego
Zobacze o ktorej sie obudzi- jak przed 11 to pojedziemy bo pediatra teraz do 12 a potem od 18 -
Karolcia nie znoszę takich ludzi pomogą a potem powinnaś im hołdy składać bo ona ci pomogła
Jeśli jej skoczy powyżej 38 to podaj jej syropek na zbicie i wtedy do lekarza , jeśli jest do 38 to jest prawidłowa
Katalina mnie tez bolą cycki może to od upałów?
Kładę Pole na brzuchu to albo ryczy albo śpi co za uparte stworzenie -
Witajcie.
My w domu od srody. Wyniki sie unormowaly i zaszczepoli mi Milenke w szpitalu.
Jutro juz skonczy dwa tygodni
Chodzimy na spacerki choc teraz takie upaly ze trzeba uwazac.
Corcia odpukac ladnie spi w nocy budzi sie co 5/4/3 h na cycusia i od razu zadypia. Ma tez ptoblemz kupka lub kolki miedzy 18-20. Kolo 21 zasypia i budzi sie dopiero o 1-2 w nocy na cyca.
Milego dniaMiM, Agusia246, gosia86, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość