Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia a ciekło Julce z noska czy tylko charczała?
Kuźwa mąż w pracy ja sama. Zakropiłam jej nos solą fizjologiczną i dopiero wtedy kozy da sie wyciągać z nosa ale jak dla mnie to ona charczy przez nosek. A jeszcze muszę iść te piepszone kury wypości
Piękne te nasze dzieciaki
Olis Amir ma super włoski
Nam sie dzisiaj rozjechały godziny karmienia
Paulinqa karmisz na żądanie czy w nocy go wybudzasz?
Anioł ja tez stostuje maltan gdy bolą sutki ale teraz rzadko sie to zdarzaolis88 lubi tę wiadomość
-
gosia u nas było takie charczenie i to katar był..
i karmie na żądanie, pediatra i położa powiedzieli ze nie ma wybudzania i w dzień nieraz je co 2 h a wczoraj zdazyło mu sie raz co godzinęno i nieraz tez pospi i 3.5 h;) wazne że przybywa
je któras mama kp majonez??
Karolcia i dla Julci zdrówka;) ja nie widziałam zdj małej;DWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:15
-
Jadłam majonez i sos czosnkowy nic się nie działo
Nie wiem czy to katar czy cobo ma tylko rano nosek zapchany
Je dzisiaj jak nienażarta co trzy godziny sama się budzi
U mnie zaparcia też chwilowo minęły
Paulinqa a jak robi długie przerwy to odciągasz mleko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:24
-
Hej Mamusie
Ja dzisiaj zaliczyłam labo bo krew miałam zrobić 10 dni po wyjściu ze szpitala a zrobiłam dopiero dzisiaj. Teraz była położna, powiem Wam że u nas w przychodni jest teraz taki przypadek że mama spała z 2 miesięczną córeczką i dziecko się udusiło
zmroziło mnie jak to usłyszałam, nie wyobrażam już sobie życia bez Wikusi. Jutro usg bioderek a dzisiaj mam już wolne, chałupa ogarnięta tylko sterta prania czeka na mnie
może się nawet wezmę bo Młoda śpi. Teraz będę myśleć o tej dziewczynce i będę jeszcze bardziej przewraźliwiona a i tak sprawdzam w łóżeczku czy oddycha.
-
Boże, Beti, straszne co piszesz. Jak małą biorę do siebie do łóżka to leżymy na dwóch końcach
Kołdrą ją przykrywam po pachy, ona zawsze rączki na wierzchu, więc nie narzuci sobie nic na główkę. No i jak ją położę tak leży, ewentualnie z boczku na plecki się gibnie.
Gosiu, a mała ulewa przez nos też? Bo mojej się zdarzało i potem też charczała nad ranem i mnie straszyła, że niby katar
Rika, ja Cię strasznie podziwiam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak sie objawia ta asymetria? Moj Mały nie chce spać na drugim boczku.. tylko na jednym.. jak go na drugi poloze to sie budzi po chwili.. ale tak to normalnie głowę obraca w dwie strony jak go trzymam na rekach, czy na przewijaku czy jak kladze główkę na piersiach moich jak zasypia... martwie się teraz..
martwię sie tez ta wizyta u pediatry dzis ze mi powie ze cos zle robie i dziecko zaniedbane ;/ -
Boże, Beti co za tragedia.... współczuje bardzo tej kobiecie...
A ja juz nigdy nie bede karmić w nocy na leżąco bo nie raz zasnęłam z Liliana w łozku, teraz bede sie bardzeiej bala...i pilnowała
Dzieciaki macie cudne
A ciebie Rika podziwiam za ogranizację
u nas dzis tez kontrola u pediatry i boje sie ze mnie zrypie ze dziecko za rzadko na brzuszek kładłam i nie zrobila duzych postepow w trzymaniu główki.
Ale co mam zrobic jak ona placze i nie chce tego robic zbyt czesto, tzn. jak ma dobry "nastroj" to podnosi i to wysoko i trzyma ja w gorze kilkanaście sekund....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:59
-
No szkoda rodziny. Mają 3 synów i to była czwarta wymarzona córcia. Tragedia, nawet do przychodni prokurator wkroczył. Nie wiem jak to się stało ale jak się obudziła to córeczka już nie żyła. Ja Wiki teź rano na karmienie biorę, ale w nocy od jakiegoś czasu już sama przesypia w łóżeczku. A krosteczki które ma to trądzik niemowlęcy.No i dziś pozbyłam się końcówki szwu od cesarki.
-
Piękne dzieciaczki:)
Ja chyba też gdzieś niechcący walnelam nie lubię, na tel te guziczki takie małe
Może to dzieciątko zmarło z powodu śmierci lozeczkowej? Może to nie wina tej biednej kobiety? I tak psychikę na pewno ma w strzepach.
Ja się właśnie obudziłam po mojej 2 h drzemce, Nina śpi juz 3h) ale u nas to standard w dzień jedna drzemka 3h musi być co później dziecko marudne
Kurka Poczytałam o rozwoju niemowlaka i mi się wydaje ze Nina nie wodzi oczami tak jak powinna. Jak ma.ochotę to pewnie ze spojrzy i popatrzy ale nie na moje "zawołanie". Z listy wynika ze powinna już nawet kółka zataczac.oczami za przedmiotem! Dołączam zatem do grona mam które boją się ze dostaną opierdziel na wizycie za zaniedbanie dziecka
Kochane wiem ze przynudzam i to pytanie było już chyba kilka razy ale sab simplex... Po 5-6kropli do każdego karmienia? Wlewać do butelki z mlekiem czy łyżeczka do buziaka?
Kotmisia Lubie za ogarnięcie wizyty samej. Nie lubię za wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:02
-
Lama jak karmisz butlą to do butli. Ja podaję 3 razy dziennie 5-6 kropli prosto do pyszczka ale my tylko na cycu jesteśmy
Beti straszna historia
KotMisia wszystkie wiedziałyśmy że dasz radę
Gabi jak wam poszło na szczepieniu?
Beti a coś powiedziała na Twój sposób walki z krostkami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:10