Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia to najważniejsze, ze podjęli szybka decyzje i wszystko dobrze się skończyło. Pytam bo u nas chcieli juz rozwiazac ciaze w 35 tyg, ale sama skurczy nie dostałam. Twoja córcia ladnie przybiera
Olka wspolczuje grypy zoladkowej, oby jak najszybciej minela. Dzieki za kciuki, my za Was tez trzymamy, oby problemy brzuszkowe byly tylko wspomnieniem, a nawet i tym juz niebierzesz cos na ta grype, pijesz dużo wody?
-
gosia86 wrote:Jadłam majonez i sos czosnkowy nic się nie działo
Nie wiem czy to katar czy cobo ma tylko rano nosek zapchany
Je dzisiaj jak nienażarta co trzy godziny sama się budzi
U mnie zaparcia też chwilowo minęły
Paulinqa a jak robi długie przerwy to odciągasz mleko?cycki sie przyzwyczaiły juz . raz tyllo troche odciagnełam;)
-
nick nieaktualnyEli biore tabletki bez recepty babka polecila w aptece i pije mnostwo wody wszystkie kosci mnie bola i glowa wczoraj caly dzien przespalam dzis pol dnia od karmiernia do karmienia maly jak zawsze mial zaparcia nagle wczoraj na wieczor rzadka kupa...myslalam ze zawalu dostane ale od tego czasu zadnych epizodow wymiotow czy goraczki ani kupy...mam nadzieje ze sie nie zarazi a my we wtorek mamy szczepienie chyba wezme 5w1 sama w sumie nie wiem;(Eli skąd jestes pewnie pisalas i przeoczylam;)dajesz do kazdego mleka sab simplex??mon je teraz co rowne 3h 120ml...nie wiem skad ta zmiana tydz temu jadl po 60 70
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 18:16
-
nick nieaktualnykatalina wrote:A u nas histerii ciag dalszy.... Nie wiem już co z nia robic rece opadaja, maz zaraz wroci z pracy, ale biedny z ta jego noga nie bardzo cos
zatem nie pochodzi z mala za mnie
nawet nie chcę prosic. Obiadu jeszcze nie mam a od sniadania nie jadlam.
Dziś zalozylam zielone pampersy 2. 1 biale się skonczyly i byly już male, ale z zielonych jestem baaardzo niezadowolona -
Eli dzięki za opis usg
Oby Natalka już została taka grzeczna
Szybko chrzcicie dzieciaczki a my dopiero w sierpniu.
MiM Ty sie balas sama iść z Matyldą do lekarza a ja sie boje nawet z mężem bo nie wiem jak to wpasować miedzy karmienia
Katalina może spróbuj kokonowania?
Olka kuruj sie kuruj
-
Olka ja z Lodzi a Ty? My mamy jutro, wzięłam te na nfz i rotawirusy dodatkowo, a pneumokoki będziemy miec darmowe ze wzgl na wagę Malej i urodzenie w 37 tyg czyli ciąża niedonoszona. To ze Twój synek je teraz 120 to w tym tyg zupełnie normalne
zwiększa sie Maluchom apetyt i wiecej przybierają. Sabsimplex daje do każdego mleka
Moja córcia dzisiaj co zje, to zaraz spi, aż sie zastanawiam czy wszystko dobrze, do tej pory byly krzyki i wrzaski.
A Ty bierzesz jakies dodatkowe szczepienia poza tymi 5 w 1? Zdrowiej szybciutko -
Gosiu ja na usg miałam ze sobą torbę z tym co zawsze, pieluszki, ubranko na zmianę itp, nie użyłam nic, nic nie potrzebowali ode mnie
A bioderka wyszły nam ok, za to dzisiaj chirurg małą zaplastrował tak, że aż się popłakała, chyba do plecków jej to jelitko wsadził
I ma tak chodzić dwa tygodnie. Nawet nie chcę wiedzieć co to będzie, jak jej się po 1 dniu skóra odparza od plastra
A ja małą zawsze dokarmiam tuż przed wyjściem gdziekolwiek. Czasem trochę possie, czasem nie chce, zależy ile minęło od karmienia. I my też chrzcimy dopiero w sierpniu
KotMisia, Zosia tak się darła na badaniu oczek, że aż strach, a że mamy bliźniaczki (chociaż Twoja zaczęła coś gadać, moja dalej nic) to nie zazdroszczę wizyty. A my też wszędzie same bo mąż w pracy. Oczka, bioderka, pępek, szczepienia, na początku był straszny stres, teraz już loozik
gosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj po raz pierwszy płakałam z bezsilności. Szanowny pracuje na zmiany teraz ma na noc. kapanie i usypianie dwójki sama dzisiaj mnie przeroslo. pierwszy raz odkąd siedzę z dzieciakami sama miałam kryzys. dwójka na raz włączyła syreny. no i ja do nich dolaczylam.03.02.2014
-
U nas dzisiaj bardzo fajny, spokojny dzień, bez bólu brzuszka, spokojne karmienia, dużo drzemek. Noce też się już uregulowaly w miarę, raczej już stale pory karmienia. Czemu nie może tak być codziennie???
Eli lubi tę wiadomość
-
Zauważyłam i stosuje od kilku dni bardzo częste odbijanie w trakcie karmienia,i jakoś te bóle brzuszka są do opanowania, kupki robi raczej sama, czasem pomagamy jej masażem puścić bąki ale chyba zapanowałam nad sytuacją. Oczywiście plus krople.
Eli, gosia86, DżoanaA lubią tę wiadomość