Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia sto lat i spełnienia marzeń!
Gosia ale masz zdolna córępięknie trzyma główkę.
Ofe jak najbardziej naturalne. Powinna podnosić albo obie nóżki naraz albo naprzemiennie. Moja jak na uloze to ładnie trzyma łepek,ale żeby tak podnieść się z poziomu to juz nie bardzo leniwiec jedenpołożna zasugerowala ze może mieć lekko obniżone napięcie mięśniowe ale lekarka dzisiaj powiedziała ze eszytsko jest bardzo dobrze, więc nie będę się martwić
19.06 mamy rehabilitację zw na nieprawidłowe ułożenie wiec ewentualnie jeszcze tam dopytam.
-
Lama moja tez leniwa ale jak juz jej sie chce to podniesie glowe dosyc wysoko na chwile a gdy troche nizej ja unosi to wtedy dluzej wytrzymuje...
Sie zastanawiam czy u Lilki byl juz skok,w weekend byla bardzo marudna A od przedwczorsj usmiecha sie do mnie z rana, czasami wodzi wzrokiem za mna i ogolnie jest wyciszona i nie musze juz jej tyle nosic bo potrafi sama polezec bez placzu.. czy to moze zasluga regularnego podawania sab simplex...
A i jeszcze kilka razy przytrzymala sobie smoka gdy chcial jej wypasc z buzkiwygladalo to na swiadome zachowanie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 14:31
gosia86, Lama lubią tę wiadomość
-
Jej jak wy pięknie ubieracie swoje skarby! U nas tylko bodziaki i spiochy i to najlepiej luźne żeby szybciej ubrać bo Nina nienawidzi ubierania
najchętniej nago by siedziała naturystka jedna
Ktoś, chyba Gabi (jak pomylilam to przepraszam) pytał o siatki centylowe. Centyl to dosłownie "na sto" i okresla w jakim miejscu na tle grupy odniesienia jest nasz maluch. Jeżeli moja ma 20 centyl w wadze oznacza to, ze 20% dzieci w jej wieku wazy mniej, a 80% więcej:)
Ofe musiało to wyglądać genialnieNina raz leżąc na boku w wózku wyplula smoczek, który odbił się od ścianki i wpadł jej znowu do buzki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 14:35
Eli, Ofelaine, GabiK lubią tę wiadomość
-
Katalina przy wyproznianiu nic Cie nie bolalo? Cxytalam ze czasami nawet jakiś czas po porodzie mogą pojawić się hemoroidy. Ja maialam takie krwawienie, tylko ze krwi było bardzo malo, musniecie na papierze, połączone z bólem przez 3 dni jakos 3 tyg po porodzie. Jestem pewna ze to hemoroidy wiec nie panikowalam. Jeżeli Ciebie nic nie boli może to oznaczać tak jak pisalas ze po zatwardzeniu poobcieralas błonę śluzową albo krwawienie z dolnego odcinka układu pokarmowego (jelita itd.). Wydaje mi się ze powinnas to koniecznie skonsultować z lekarzem. tak na wszelki wypadek.
-
Katalinka....ja też tak miałam, ale u mnie to na 100% hemoroidy. Zaaplikowałam sobie maść Procto-Glyvenol i już nie krwawi. Mi intrnista nic nie pomógł, odesłal do proktologa. Jak Młoda mi trochę podrośnie, to wezmę się za te wsreciuchy hemoroidy.
-
Ofeline Lilianka wygląda jakby miała ze 3 miesiące
Katalina miałam tak samo smarowałam maścią ale czasem jeszcze zdarza się taka sucha krew na papierze już bez śluzu i małe ilości
Puela mąż kupił w askocie nie wiem czy u Ciebie jest taki sklep płacił 11 zl
Pola waży 4570 te krosty to niby skaza białkowa i mam nie spożywać nabiału
Nie muszę już budzić Poli na karmienie ale to mnie przeraża bo czuję że nie będę panować nad sytuacją -
Pieknie stroicie swoje coreczki
ja mojej jeszcze tak nie stroje Bo sukienusie za duze, wiec najwazniejsze zeby Mala miala wygodnie. Poki co rzadza przewaznie kaftaniki I polspiochy
a nasza waga z dzisiaj to 3150 gram wiec jak widzicie nadal mam Calineczke
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hej ja padam dziś na twarz. Wiki spała dziś łącznie ok 2 godz ale chociaż nie marudzi. Na usg oczywiście wyła, ale podobno nie są złe i mamy się stawić do kontroli za 2 miesiące, poszło szybko i sprawnie. Dostałyśmy ćwiczenia i dalej zobaczymy. Rano miałyśmy gości i tak od rana ciągle coś. Eli rodziłam w Madurowiczu. Na dodatek nie wiedziałam że podjazd do wózków jest za budynkiem i parę schodów musiałam wnieść wózek, rana mnie przez to boli
na dodatek z Wkki w środku, bałam się że spadnę.
-
Mam sekundę to pokaże Wam w końcu moją Karolinkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d48a1ee5083a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d28967bac04.jpg
Jutro mam wizytę u chirurga z moją kością ogonową, ale i tak już wiem, że nic mi nie poradzi, bo jeżeli jest złamana albo pęknięta to i tak mi nic z tym nie zrobią, bo w gips nie wsadzą, musi się zrosnąć sama, czyli kilka tygodni jak nie miesięcy bólu... Jeszcze mi się coś z pęcherzem porobiło, bo sikać nie mogę, sikam i zero ciśnienia, jakbym nic nie piła, a piję i parcie na pęcherz czuję
Zaraz Was się postaram choć częściowo nadrobić.katalina, gosia86, GabiK, Agusia246, beti97, olka24, slash, Magic lubią tę wiadomość