Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu zdrowiej tam szybciutko, że też nie miało kiedy dopaść...
Piszecie o seksie po porodzie...dla mnie to jeszcze daleka droga, zwłaszcza że moje nacięcie zacne było. A mój już przebiera nogami, jak byłam w ciąży to ochoty nie miał a teraz szaleje... A jakiś mizianek próbujecie wcześniej? Może głupie pytanie, ale mam wrażenie, że nawet jak się podniecę to mnie wszystko będzie bolało, ba...mnie w sumie ciągle tam wszystko boli -
No wiec już wiem że moje dziecko na szczepienie reaguje snem
spala 12-15 wstala zjeść ale nawet oczu nie otwierała przy konsumpcji
potem 15-18:30 i znowu zasnęła. Ciekawe czy w nocy nie postanowi zrobić mamie dyskoteki
ciesze się ze śpi bo gdy nie spi to płacze, ale nie tak jak zwykle tylko tak jakby ją bolało
niech odpoczywa i regeneruje siły mój mały smerfik:) a dzisiaj rano pierwszy raz gaworzyla! To były tylko 4 pojedyncze literki ale na pewno do mnie
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja tez myślam ze to jakieś imię z mitologii
Eli ja też myślę że ja nóżka boli:( robi podkowke i płacze takim zalosnym głosem bez powodu wiec cieszę się że śpi, niech odpocznie. A najgorsze jest to ze pani zostawiła jej taki chamski, szpitalny, mocny plaster na nóżce i będę musiała go zdjąć. Dla mnie to dużo gorsze uczucie niż pobieranie krwi wiec już mnie serce boli że muszę jej ból sprawić. Może da się go jakoś odmoczyc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:48
-
Lama nam kazala pielegniarka zrobic letni rumianek I tym smarowac nozki, probowalismy tym tez odmoczyc, ale I tak niestety trzeba bylo oderwac troszke samemu. Przy odrywaniu znowu byl placz, ze az sie zanosila. Teraz na szczescie spi po paracetamolu w czopku dla niemowlat.
-
Lama właśnie mialam pisać żebyś spróbowała po kąpieli
Pigulska nie mam pojęcia co będę jadłaa dzisiaj kupiłam wiejski biały ser miał być makaron z serem jutro
ogólnie kazała zrobić tydzień dwa przerwy w jedzeniu produktów mlecznych a potem z mleka pasteryzowanego
A na krosty kazała kupić emolium krem trójaktywny zobaczę jak działa bo już jej smarowałam i dam znać
Też nie zapalałam z Aktyde
Dzisiaj pierwsza noc bez budzenia małej na karmienie
My mamy umówić się na szczepienie po skończonym 6 tygodniu czyli za tydzień
Mam nadzieję że przejdziemy to w miarę łagodnie ale też już się stresuję. To pewnie większy stres dla nas niż ból dla maluchów.
Gabi ten linomag robiony jest na receptę? -
Gosia linomag bez recepty. Tak jak ten w tubce.
My kolejne szczepienie dopiero za 6tyg,uff,pojawila sie dzis temp,ale szybko zeszla po Pedicetamolu. Polecam, to paracetamol w kropelkach, male dawki, latwo podac, szybko i skutecznie dziala. Bez meczenia dupki. -
Dzieki Gabi :*
My nawet nie mamy nic przeciwko gorączce w domu, muszę coś kupić
Pigulska po tym emolium do buźki od razu czuję poprawę bo pyszczek nie jest taki szorstki w dotyku jak był
A kto u Nikosia stwierdził skazę białkową?lekarz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 21:17
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUmre jezeli moje dziecko zaraz nie pojdzie spac...widzi juz az za dobrze za caly dzien moze z 3h spal oszaleje zaraz i do tego non stop glodny na szczescie kolki odpuszczaja po ss...Eli a ma malenka spuchnieta nozke?az sie boje tego szczepienia a raczej co bedzie po...
-
nick nieaktualnyEli wrote:Na temat sexiku po to wole sie nie wypowiadac, Bo bol jak cholera a w srodku ciasniej niz przez ciaza, jak szyli brzuch po cc to tam chyba tez igla im sie omsknela
tez czekam na wizyte u Gina
My juz po szczepieniu, dziekujemy za kciuki, jakos to obie przezylysmy. Byly 2 wklucia na nfz I rotawirusy do picia. Przy wkluciach tak krzyczala, ze AZ bordowa sie zrobila, ale zaraz po bylo ok. Za2 tyg mamy darmowe pneumokoki, a za7 nastepne szczepienie. Olka niestety nie zdazylam porozmawiac z pediatra o napieciu, Bo bylo tyle dzieci do szczepienia plus pacjenci, ze kobita nie miala czasu ns Nic poza zbadaniem dzieckana Twoim miejscu zapytalabym od razu przy badaniu, to na pewno obejrzy Maluszka
3 mamy kciuki za kolejne mamy I dzieci przy szczepieniach -
No nie ma przebacz, zastrzyk w mięsień boli i to mocno
Jak dostałam nospe w zadek to tydzień jeszcze czułam to miejsce, a maluszkom jeszcze tak szybko robią te zastrzyki. My dopiero w lipcu, ale już mi oko lata jak sobie pomyślę
A położna nam dzisiaj powiedziała, że ten plaster co chirurg przykleił za mocno jestNo i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze... I co teraz? Trzeciej opinii zasięgnąć czy jak??
-
Dzieki za zyczenia Dziewczyny
Ktos mi podmienil tesciowa- kupila dla wnuczki inhalator i nie chciala kasy!
Moja Mloda wlaczyla od 16 tryb turbo marudy. Wszedzie jej zle. Na rekach w lozeczku w lezaczku, nosidelku. Mezowa babcia slyszala i az sie modlic podobno zaczela :p
Dolaczam do grona niezadowolonych z zielonych pampersow. Nie ma to jak biale. Dobrze ze mam zapas zrobiony
Ja tez nie zajarzylam, ze aktyde to Edytka :p i tez obstawialam mitologie :pMagic lubi tę wiadomość