Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Dzieki Gabi :*
My nawet nie mamy nic przeciwko gorączce w domu, muszę coś kupić
Pigulska po tym emolium do buźki od razu czuję poprawę bo pyszczek nie jest taki szorstki w dotyku jak był
A kto u Nikosia stwierdził skazę białkową?lekarz?
Mam zalecenie kąpieli w Oilatum soft z krochmalem
Chyba kupię to emolium to buźki bo też ma strasznie szorstka i suchą
A jak u was z kupkami i brzuszkiem?
Nikoś robi kupę co 2 dzień masakra i to jeszcze z trudem, puszczanie bakow też z wysiłkiem -
Dzièki Agusia za odzwe
nam nie ropieje ale myślalam ze zobacze lzy przy jej placzu ale koze jeszcze to nie byl.odpowiedni powod by plakac
ja tez mam hemoroids bo bolało przy"2" i była krew
( ale już nie boli ale zakuoie to co Puella poleca zawsze lepiej leczyc od razu by sie nie poglebialo.
Chyba mojej coruni przeszly histerie bo dzis ladnie zasnela owszem marudzila i byla lekka histeria ale spi od 21Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wczoraj Nikoś był bardzo niespokojny wieczorem i po karmieniu o 21 nie potrafił zasnąć więc zawinelam go ciasno w kocyk jak w otulacz i moje dziecko spało do 5.30! Normalnie szok jeszcze nigdy nie spał tak długo aż się dziwilam ze z głodu się nie obudził
i mamusia też się wyspała taki prezent mi Synuś zrobił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:55
Magic, GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Pigulska na kupe i baki polecam esputican czy cos takiego. Ja podaje Małej i daje rade. A kupy sa takie ze sie wylewaja z pieluch. A na szorstka skore polecam ziajke jest seria do aropotej skory moze pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:58
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic o pampersie.
Gabik nei mam czasu na lekarzanie jest tez tak ze calkiem nie mowie tylko mega zachrypnieta jestem.
Katalina- nie przypuszczam, zeby jej to weszlo w nawyk
Chociaz ukochany synus sie zeni i lada chwila wyprowadza to moze czesc uczucia przeleje na wnusie;) -
PIGULSKA wrote:Tak dzisiaj mieliśmy wizytę w poradni patologii noworodka
Mam zalecenie kąpieli w Oilatum soft z krochmalem
Chyba kupię to emolium to buźki bo też ma strasznie szorstka i suchą
A jak u was z kupkami i brzuszkiem?
Nikoś robi kupę co 2 dzień masakra i to jeszcze z trudem, puszczanie bakow też z wysiłkiem
-
Pola śpi od 21 i chyba nie myśli o jedzeniu za to mi budzik nie był potrzebny żeby się obudzić bo po takiej przerwie w karmieniu cyce same się upominają.
Położna tłumaczyła że jeśli dziecko nie je co te 4 godziny to powinno się odciągnąć trochę pokarmu żeby nie zaburzać pracy hormonów bo to powoduje powrót płodności. Ale ta położna trochę dziwna wiec nie wiem czy się tym sugerować.
Gabi mi przede wszystkim brakuje tego paska jakie jest zapelnienie pampersa a poza tym są jakby bardziej sztywne -
Ja tez jestem za zielonymi pampersami... Teraz uzywam DAde bo akurat dostalam ale wracam do zielonych pampersow..
Dzis dopiero 1 karmienie, moje dziecko pierwszy raz dalo mi tak dlugo pospac tj. Od 23 do teraz... Szok..
Gosia ja klade caly czas na boczku i zmoeniam tak jak ty, raz jeden, raz drugi.. a tez mialam sie was pytac czy dobrze robie.
Polozna w szpitalu powiedziala, ze przez pierwszy miesiac dzieci kladzie sie tylko ns boku...