Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DżoanaA wrote:
    A i u nas po tym kremie co Gosia polecala buska sie pieknie zagoila :) zostaly z 5 krostek ale nie sa w ogole czerwone ani nic tylko maja taki kolor jak skora :) super :)

Dziewczyny ktore byly juz z maluchami na weselu: Co robilyscie tam z dzieckiem? Spalo w wozku na sali przy muzyce? czy w jakims pokoiku? napiszcie prosze jak to u was wygladalo?
    Ja byłam na weselu jak Marcel miał 9 dni spał w wózku przez cały czas na sali przy muzyce. Budził się tylko do karmienia A muzyka mu nawet nie przeszkadzała A wręcz przeciwnie . Ale on lubi hałasy głośne imprezy itp

• MiM Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady. Wiec od dzisiaj zacznie dostawać najpierw tą "gorszą" pierś :)
    Młody najpierw dostaje "cycka" a dopiero potem gdy mu mało dostaje bebilon.

Dzisiaj przeszedł samego siebie - obudził się o 7:00 i dopiero teraz zasnął.

A na wieczór ma zawsze dwie godziny darcia się :) No cóż wyjątkowo trudny egzemplarz mi się trafił :)

PS. Mój szanowny małżonek też sobie upodobał lewego "cycka" czyżby geny???

Karolcia88, gosia86 lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka grzeczna tylko jak ojciec w domu. Jak jestesmy same to nawet do wc nie moge pojsc bo ryk

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:04

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim lubie za szanownego i geny ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • MiM Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    altyde ja to bym już wrzeszczala na mojego szanownego. bo faceci dojrzewają tylko do 3 roku życia potem tylko rosną. I jak mu nie powiesz wprost to on nigdy się niedomysli

Lama, gosia86 lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • MiM Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaas zaraz oszaleje :)
    chyba spadek ciśnienia powoduje że Młody ma dziś kiepski nastrój. znów się obudził!!!!!
    kurczę dzisiaj idę ze sobą i Matylda do fryzjera mam nadzieję ze Młody nie zrobi sceny, kiedy Matka będzie na fotelu siedzieć; )

jak mi się marzy DZień bez dzieci;)

03.02.2014
  • olis88 Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny przepraszam, ze zniknelam gdzies na forum. Nie moge tego wszystkiego ogarnac, mam dola jak chuj, moj szanowny cale dnie w pracy i wszystko w dupie, a mnie maly tak wkurza, bo nie chce spac i cale dnie mialczy i chuj wie o co mu chodzi. I chodze i rycze i zastanawiam sie po cholere mi to bylo.

Pytanie po raz setny: ile dawac tego sab simplex? maly ma 15 dni.

[f2w3j44jq3nsvz6c.png
    c55fs65glanu4ez2.png

• slash Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facetom podobn trzeba wydawac krotkie polecenia typu zrob to a nie moze zrobilbys to. Choc ja na mjego meza nie moge nsrzekacale czasem tez musze cos powoedzoec dwa razy.
    Janiby bol zapomnialam porodowy i mala ko ham od pierwszsgo spojrzenia ale taknaprawde przebiegucalego porodunigdy nie zapomnei tygodnia po kiedy wszystko mnie bolalo.

Kotmisia u mnie tez jesttaka sruba przy fej karuzeli ale ona jakos nie trzyma caalego tegourzadzenia zsuwa sie. A lozeczko twoje jakie ma szczebelki okragle czy plaskie? Bk tu na rysunku sa plasskie wiecmoze do mojego lozeczka nie pasujeee.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olis poczatki satrudne. pozniej bedzie lepiej zobaczyssz nawet juz kilkadni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:47

klz98u696p33kjce.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim Lubie za dojrzewanie :D
    Oliss cierpliwości naprawdę z każdym dniem będzie lepiej!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:30

aktyde85 lubi tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynyte krostki na buziu u waszych dziecisaczerwone z bialymi koncowmami. Umojej ga rysiwyszly na buzi tojesttradzikczy potowki?

klz98u696p33kjce.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olis88 wrote:
    dziewczyny przepraszam, ze zniknelam gdzies na forum. Nie moge tego wszystkiego ogarnac, mam dola jak chuj, moj szanowny cale dnie w pracy i wszystko w dupie, a mnie maly tak wkurza, bo nie chce spac i cale dnie mialczy i chuj wie o co mu chodzi. I chodze i rycze i zastanawiam sie po cholere mi to bylo.

Pytanie po raz setny: ile dawac tego sab simplex? maly ma 15 dni.
    Ja daje 5 kropelek do każdego posilku i w dzien i w nocy ale od 4 tygodnia, u mojej byly silne kolki. Chyba pomoglo bo teraz jak ja mecza, to max godzina, dwie dziennie, a czasami nie ma juz w ogóle. Wiem ze dziewczyny dają mniej kropelek, np 5 kropelek 3 razy dziennie. Sama przechodziłam te calodzienne placze,wiec rozumiem Cie doskonale. A jeszcze jak nie ma się wsparcia to juz w ogóle nic tylko powiesić sie na suchej gałęzi.

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa.....co za dzień....zaraz chyba tego swojego dziecia komuś oddam. Mam jej dosyć! Od rana śpi po kilkanaście minut i ryk, tylko raczki ja na chwile uspokajają. Co jest???/ Może ktoś chce 4 tygodniowe dziecko??????

Olis ja daję 8 kropelek do każdego karmienia. Zaczełam od 5 kropelek co drugie/trzecie karmienia jak mała miała tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:31

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash tez mam okragle. Musisz mocno dokrecic.

A wg mnie z czasem nie jest lepiej... sorki ale sa dni ze mam ochote uciec... mam w domu wirtuoza wrzasku i krzyku

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella mam to samo i wlasnie usiadlam do kompa zeby napisac :)

Malenstwo od 7 rano tylko jadło i ryczalo. W pewnym momencie tylko ryczało. Podałam kropleki espumisan, czopek i tak oto o godz. 14 meeeeeeega kupa tak ze pod kranem musiałam byc i dziecko cudownie usnęło i zaczęło się uśmiechać. Tak więc to chyba problem kupy był. Wczoraj nie robiła a jest na żywieniu mieszanym.

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny help!
    Mojej malej w faldce na szyjce zrobila sie ranka pomimo,ze smaruje oliwka. Czym to smarowac?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię śpi na szczęście już 3 godz z przerwami. No i zauważyłam że kładę ją na wznak i przychodzę a ona na boku O_o już w łóżeczku nie kładę jej na boku bo znajduję ją na brzuchu. Robi się mała wiercipięta ciekawa świata. Dzisiaj dała mojej mamie pokaz nerwow bo wyszłam do sklepu i nie było cycusia a wodą pluła i jeszcze głośniej się darła. Ale u mamusi spokój i zaraz mi usnęła. Cieszę się że mojemu dziecku u mnie dobrze, ale ogólnie to mała terrorystka. Współczuję Wam wieczornych koncertów, u mnie wręcz przeciwnie następuje wyciszenie, relaks. Albo czytam jej książeczkę, albo lulam przy cycusiu i śpi.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ja bym to cieniutko sudocremem posmarowała, przez te gorączki dzieciaczką się wszystko nasila.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:53

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 1823 1824 1825 1826 1827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ