Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa byłam na weselu jak Marcel miał 9 dni spał w wózku przez cały czas na sali przy muzyce. Budził się tylko do karmienia A muzyka mu nawet nie przeszkadzała A wręcz przeciwnie . Ale on lubi hałasy głośne imprezy itpDżoanaA wrote:A i u nas po tym kremie co Gosia polecala buska sie pieknie zagoila
zostaly z 5 krostek ale nie sa w ogole czerwone ani nic tylko maja taki kolor jak skora
super 
Dziewczyny ktore byly juz z maluchami na weselu: Co robilyscie tam z dzieckiem? Spalo w wozku na sali przy muzyce? czy w jakims pokoiku? napiszcie prosze jak to u was wygladalo? -
Dzięki dziewczyny za rady. Wiec od dzisiaj zacznie dostawać najpierw tą "gorszą" pierś

Młody najpierw dostaje "cycka" a dopiero potem gdy mu mało dostaje bebilon.
Dzisiaj przeszedł samego siebie - obudził się o 7:00 i dopiero teraz zasnął.
A na wieczór ma zawsze dwie godziny darcia się
No cóż wyjątkowo trudny egzemplarz mi się trafił 
PS. Mój szanowny małżonek też sobie upodobał lewego "cycka" czyżby geny???
Karolcia88, gosia86 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
aaaaas zaraz oszaleje

chyba spadek ciśnienia powoduje że Młody ma dziś kiepski nastrój. znów się obudził!!!!!
kurczę dzisiaj idę ze sobą i Matylda do fryzjera mam nadzieję ze Młody nie zrobi sceny, kiedy Matka będzie na fotelu siedzieć; )
jak mi się marzy DZień bez dzieci;)
03.02.2014 -
dziewczyny przepraszam, ze zniknelam gdzies na forum. Nie moge tego wszystkiego ogarnac, mam dola jak chuj, moj szanowny cale dnie w pracy i wszystko w dupie, a mnie maly tak wkurza, bo nie chce spac i cale dnie mialczy i chuj wie o co mu chodzi. I chodze i rycze i zastanawiam sie po cholere mi to bylo.
Pytanie po raz setny: ile dawac tego sab simplex? maly ma 15 dni.
-
Facetom podobn trzeba wydawac krotkie polecenia typu zrob to a nie moze zrobilbys to. Choc ja na mjego meza nie moge nsrzekacale czasem tez musze cos powoedzoec dwa razy.
Janiby bol zapomnialam porodowy i mala ko ham od pierwszsgo spojrzenia ale taknaprawde przebiegucalego porodunigdy nie zapomnei tygodnia po kiedy wszystko mnie bolalo.
Kotmisia u mnie tez jesttaka sruba przy fej karuzeli ale ona jakos nie trzyma caalego tegourzadzenia zsuwa sie. A lozeczko twoje jakie ma szczebelki okragle czy plaskie? Bk tu na rysunku sa plasskie wiecmoze do mojego lozeczka nie pasujeee. -
Ja daje 5 kropelek do każdego posilku i w dzien i w nocy ale od 4 tygodnia, u mojej byly silne kolki. Chyba pomoglo bo teraz jak ja mecza, to max godzina, dwie dziennie, a czasami nie ma juz w ogóle. Wiem ze dziewczyny dają mniej kropelek, np 5 kropelek 3 razy dziennie. Sama przechodziłam te calodzienne placze,wiec rozumiem Cie doskonale. A jeszcze jak nie ma się wsparcia to juz w ogóle nic tylko powiesić sie na suchej gałęzi.olis88 wrote:dziewczyny przepraszam, ze zniknelam gdzies na forum. Nie moge tego wszystkiego ogarnac, mam dola jak chuj, moj szanowny cale dnie w pracy i wszystko w dupie, a mnie maly tak wkurza, bo nie chce spac i cale dnie mialczy i chuj wie o co mu chodzi. I chodze i rycze i zastanawiam sie po cholere mi to bylo.
Pytanie po raz setny: ile dawac tego sab simplex? maly ma 15 dni. -
aaaaaa.....co za dzień....zaraz chyba tego swojego dziecia komuś oddam. Mam jej dosyć! Od rana śpi po kilkanaście minut i ryk, tylko raczki ja na chwile uspokajają. Co jest???/ Może ktoś chce 4 tygodniowe dziecko??????
Olis ja daję 8 kropelek do każdego karmienia. Zaczełam od 5 kropelek co drugie/trzecie karmienia jak mała miała tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:31
-
nick nieaktualnyPuella mam to samo i wlasnie usiadlam do kompa zeby napisac

Malenstwo od 7 rano tylko jadło i ryczalo. W pewnym momencie tylko ryczało. Podałam kropleki espumisan, czopek i tak oto o godz. 14 meeeeeeega kupa tak ze pod kranem musiałam byc i dziecko cudownie usnęło i zaczęło się uśmiechać. Tak więc to chyba problem kupy był. Wczoraj nie robiła a jest na żywieniu mieszanym. -
Moje dziecię śpi na szczęście już 3 godz z przerwami. No i zauważyłam że kładę ją na wznak i przychodzę a ona na boku O_o już w łóżeczku nie kładę jej na boku bo znajduję ją na brzuchu. Robi się mała wiercipięta ciekawa świata. Dzisiaj dała mojej mamie pokaz nerwow bo wyszłam do sklepu i nie było cycusia a wodą pluła i jeszcze głośniej się darła. Ale u mamusi spokój i zaraz mi usnęła. Cieszę się że mojemu dziecku u mnie dobrze, ale ogólnie to mała terrorystka. Współczuję Wam wieczornych koncertów, u mnie wręcz przeciwnie następuje wyciszenie, relaks. Albo czytam jej książeczkę, albo lulam przy cycusiu i śpi.