Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżoanaA wrote:A i u nas po tym kremie co Gosia polecala buska sie pieknie zagoila
zostaly z 5 krostek ale nie sa w ogole czerwone ani nic tylko maja taki kolor jak skora
super
Dziewczyny ktore byly juz z maluchami na weselu: Co robilyscie tam z dzieckiem? Spalo w wozku na sali przy muzyce? czy w jakims pokoiku? napiszcie prosze jak to u was wygladalo? -
Dzięki dziewczyny za rady. Wiec od dzisiaj zacznie dostawać najpierw tą "gorszą" pierś
Młody najpierw dostaje "cycka" a dopiero potem gdy mu mało dostaje bebilon.
Dzisiaj przeszedł samego siebie - obudził się o 7:00 i dopiero teraz zasnął.
A na wieczór ma zawsze dwie godziny darcia sięNo cóż wyjątkowo trudny egzemplarz mi się trafił
PS. Mój szanowny małżonek też sobie upodobał lewego "cycka" czyżby geny???Karolcia88, gosia86 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
aaaaas zaraz oszaleje
chyba spadek ciśnienia powoduje że Młody ma dziś kiepski nastrój. znów się obudził!!!!!
kurczę dzisiaj idę ze sobą i Matylda do fryzjera mam nadzieję ze Młody nie zrobi sceny, kiedy Matka będzie na fotelu siedzieć; )
jak mi się marzy DZień bez dzieci;)
03.02.2014 -
dziewczyny przepraszam, ze zniknelam gdzies na forum. Nie moge tego wszystkiego ogarnac, mam dola jak chuj, moj szanowny cale dnie w pracy i wszystko w dupie, a mnie maly tak wkurza, bo nie chce spac i cale dnie mialczy i chuj wie o co mu chodzi. I chodze i rycze i zastanawiam sie po cholere mi to bylo.
Pytanie po raz setny: ile dawac tego sab simplex? maly ma 15 dni.
-
Facetom podobn trzeba wydawac krotkie polecenia typu zrob to a nie moze zrobilbys to. Choc ja na mjego meza nie moge nsrzekacale czasem tez musze cos powoedzoec dwa razy.
Janiby bol zapomnialam porodowy i mala ko ham od pierwszsgo spojrzenia ale taknaprawde przebiegucalego porodunigdy nie zapomnei tygodnia po kiedy wszystko mnie bolalo.
Kotmisia u mnie tez jesttaka sruba przy fej karuzeli ale ona jakos nie trzyma caalego tegourzadzenia zsuwa sie. A lozeczko twoje jakie ma szczebelki okragle czy plaskie? Bk tu na rysunku sa plasskie wiecmoze do mojego lozeczka nie pasujeee. -
olis88 wrote:dziewczyny przepraszam, ze zniknelam gdzies na forum. Nie moge tego wszystkiego ogarnac, mam dola jak chuj, moj szanowny cale dnie w pracy i wszystko w dupie, a mnie maly tak wkurza, bo nie chce spac i cale dnie mialczy i chuj wie o co mu chodzi. I chodze i rycze i zastanawiam sie po cholere mi to bylo.
Pytanie po raz setny: ile dawac tego sab simplex? maly ma 15 dni. -
aaaaaa.....co za dzień....zaraz chyba tego swojego dziecia komuś oddam. Mam jej dosyć! Od rana śpi po kilkanaście minut i ryk, tylko raczki ja na chwile uspokajają. Co jest???/ Może ktoś chce 4 tygodniowe dziecko??????
Olis ja daję 8 kropelek do każdego karmienia. Zaczełam od 5 kropelek co drugie/trzecie karmienia jak mała miała tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:31
-
nick nieaktualnyPuella mam to samo i wlasnie usiadlam do kompa zeby napisac
Malenstwo od 7 rano tylko jadło i ryczalo. W pewnym momencie tylko ryczało. Podałam kropleki espumisan, czopek i tak oto o godz. 14 meeeeeeega kupa tak ze pod kranem musiałam byc i dziecko cudownie usnęło i zaczęło się uśmiechać. Tak więc to chyba problem kupy był. Wczoraj nie robiła a jest na żywieniu mieszanym. -
Moje dziecię śpi na szczęście już 3 godz z przerwami. No i zauważyłam że kładę ją na wznak i przychodzę a ona na boku O_o już w łóżeczku nie kładę jej na boku bo znajduję ją na brzuchu. Robi się mała wiercipięta ciekawa świata. Dzisiaj dała mojej mamie pokaz nerwow bo wyszłam do sklepu i nie było cycusia a wodą pluła i jeszcze głośniej się darła. Ale u mamusi spokój i zaraz mi usnęła. Cieszę się że mojemu dziecku u mnie dobrze, ale ogólnie to mała terrorystka. Współczuję Wam wieczornych koncertów, u mnie wręcz przeciwnie następuje wyciszenie, relaks. Albo czytam jej książeczkę, albo lulam przy cycusiu i śpi.