Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj tez się tak drze dokładnie w tych samych godzinach :p i rzuca się na cyca.. teraz od dwóch dni klade go na brzuszku daje smoka i on wtedy się uspokaja i potrafi tak z 2h przelezec i jest spokój
kapie go dopiero o 21 i wtedy po karmieniu ładnie zasypia bez awantur
Ja podnoszę mojego synka w dzień do odbijania w połowie karmienia a później już nie jak zaśnie a w nocy nie odbijam.
Mu zostało 2kg do wagi z przed ciąży, mieszczę się we wszystkie ciuchy normanie. .tyło coś bym musiała z brzuchem zrobić ale nie chce mi się jakoś ćwiczyć ;p
A seksu się boje. Mąż juz nie może się doczekać i codziennie mnie namawia ale ja jeszcze nie jestem gotowa.
Ja jedna magisterke mam jeszcze nie obroniła od 2 lat prawie.. a praca napisana tylko drobne poprawki trzeba zrobić. . Ale już mnie ten temat nie interesuje... teraz bym chciała iść na kierunek który mnie interesuje właśnie. -
Ja mam jeszcze 4,5kg do wagi sprzed ciazy,ale to nic nie znaczy,bo i tak mam z 15kg nadwagi,a maz mi dzis kupil pianki w czekoladzie w Lidlu,mimo,ze prosilam,ze nie chce zadnych slodyczy :'( Wkurza mnie to,bo po pierwsze od lat prosze go o wsparcie kiedy walcze z kg,a po drugie ciagle wysluchuje pretensji o wywalanie kasy bez sensu np.kiedy proponuje spacer w Lazienkach i lody w kawiarni
a jak on nakupuje slodyczy do domu to ja mam sie cieszyc i byc wdzieczna.
-
Moja też się zawsze tak drze, ale dzisiaj dzień wspaniałości - nie darła się ani razu, uśmiechnęła się parę razy i powiedziała "agh" (tylko raz i pewnie przypadkiem,ale się liczy
)
Katalina, Zosia od samego początku najczęściej je z 10 minut i koniec. I przybiera pięknie, ostatnio ważyła już 4750g O_o Po prostu mamy farta - krótko i efektywnie, oby im się nie odwidziałokatalina lubi tę wiadomość
-
Katalina jejciu ale strachu sie nsjedliscie. Trzynajcie sie dzielnie. Mymamy ten monitorodechu z angel care. Pozyczony od rodziny. Ala ze mna spi to nie przekladsm plytek ttlko sa w lozeczku i wlasnie czasem sobie mysle ze jak ze mna spi to powinam monitorprzdkladac. Oby ytakie rzdczy sie nikomu nie zdarzaly. Dobrze ze maz zauwaz u was i szybka reakcja.
-
A moje dziecię jak zwykle co ok 2-3 godz pobudka. Gile nadal zalegają w nosku i mamusia z nimi dzielnie walczy. Spać mi się odechciało i głodna jestem. Zaraz wstanę coś zjeść. Ja nie mam monitoru oddechu, nie miałam jakoś parcia na to, uznałam że ani w rodzinie ani wśród znajomych nie było problemów to i ja nie będę się stresować. Ostatnio dobiła mnie tylko ta sprawa o której mówiła mi położna więc już nawet nad ranem Wiki śpi u siebie a nie ze mną, w dzień może rozwalać się u nas jak przy niej leżę i kontroluję.
-
Gabik ja właśnie tak chce odsprzedać mój monitor. A kupilam go bo Ola to wczesniak no i dlatego że Michała kuzynka zmarł w lozeczku mając 6 miesięcy.
A ja dziś w nocy mało zębów nie wybilam zrywając się do lozeczka. Myslalamże coś sie dzieje a malutka kichala
Olka właśnie puściła bąka. Ale smrodekWasze maluchy tez puszczają takie smierdziuchy?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ratunku boli mnie ząb plus głowa wzięłam apap wczoraj o 21 i dzisiaj o 6 i zero poprawy,;( o dentyście mogę zapomnieć bo po pierwsze jestem sama jak zwykle i bez samochodu
Znacie jakeś sposoby żeby ulżyć sobie w bólu?
Tabletki przeciwbólowe chyba można tylko 3 na dobę?