Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilianka tez ma taki bialy nalot pod paszkami, nie wiem co to ale specjalnie nie smarowalam niczym.
Myslalam ze katar juz minal bo od rana spokoj a teraz znow odciagalismy.
posmarowalam mascia majerankowa, zobaczymy czy pomoze.Ale Lili troche pokasluje, nje wiem czy odkaszluje to co jej zalega czy gardelko tez chore.
Jutro koniecznie jade do lekarza
I wlasnie obsrala tatuska, koszulke i spodenki -
Agusia wlasnie przetrzepalam neta i to byla jedna z pierwszych stron.
Eklerka zainwestowalam w LLamb,powinna przyjsc najpozniej w.srode. Na poczatek.elastyczna,bo ponoc.dla.niedoswiadczonych taka.lepsza,zeby sie nauczyc.
Dziekuje za opinie o noszeniu pionowo,bo sama.widze,ze Kubus tak lubi,a tamta lekarka przeciwna.temu i.ciekawe,ze opinie i wskazania moga byc az tak.rozbiezneMysle,ze jednak.dziecku chusta krzywdy nie zrobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blu &&& bedzie 5 jak nic
Dziewczyny ile odciagniec mleka powinnam wylac po zjedzeniu czegos co Malej na pewno by nie sluzylo?
Ide na jakies sniadanie :p
A i upal mi sluzy bo zgubilam 1kg!Bluberry lubi tę wiadomość
-
Witam.
W Krakowie mega upaly. Mikena albo spi z jak nie spi to marudzi.
U Nas od wczoraj espumisan w ruchu. A dzis odpadl w koncu pepek (20 dzien).
Generalnie corcia rosnie ma juz 4 kg
Blu - powodzenia na obronie!
P.S. Czy Wy pijecie kawe? Ja bezkofeinowa pije ale zastanawiam sie nad zwykla? Ja karnie tylko piersia - dlatego nie wiem czy powinnam pic kawe?Bluberry lubi tę wiadomość
-
Blu ma obronę? No to trzymamy kciuki
Chyba kupię jednak pampersy i zobaczę czy zejdą krostki i dziś już sudocrem pójdzie w ruch, bo coraz gorzej to wygląda. Powiedzcie mi tylko czy pampersy lepiej te białe czy zielone i 1 czy 2, jeśli teraz nosi dadę 2?Bluberry lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Pigulska unastez zielonekupyjuz od ponad tygodnia ale polozna powiedziala zeich konsystencja jest ok i mala nie placze inaczej niz wczesniej wiecwskazuje na to zet przez czeresnie ktore niestety zjadlam. Ja pije lakcid a malej daje kropelki acidolacbaby. Ale kupy nadal zielone.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny