Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba dzisiaj dzień nie spania naszych dzieci bo Polunia też mało śpi teraz zasnęła mi na brzuchu i żal mi ją odkładać a też mam do zrobienia truskawki tak jak Beti
Cieszę się że po tym kremie jest poprawa u waszych bobasówu nas też ogromna poprawa i buźka prawie tak delikatna jak zaraz po porodzie
-
Zazdroszczę wam dziewczyny tych nocek. Moja Alicja w normalne noce, zasypia przed 22, budzi się 12-1 potem 3-4 a potem to juz co godzinke , półtorej. A ostatnie 2 dni, z racji upałów mam saunę w sypialni, okna się boję otworzyc żeby jej zgrzanej nie owiało. Wiec moja królewna budzi się co godzinę, bo gorąco i pić jej się chce
.
A w dzień odsypia... Wolałabym w dzień się z nią pomęczyć niż miec takie noce -
A i wybaczcie że się tak czasem wtrącam ni stąd ni z owąd i nie odnoszę się do wszystkich waszych wpisów, ale z 2 dzieci to jest wyższa szkoła jazdy. Na szczęście z czytaniem jestem na bieżąco, jak daje cyca to zerkam, tylko trudniej pisać
MiM, gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
-
DżoanaA wrote:A i u nas po tym kremie co Gosia polecala buska sie pieknie zagoila
zostaly z 5 krostek ale nie sa w ogole czerwone ani nic tylko maja taki kolor jak skora
super
Dziewczyny ktore byly juz z maluchami na weselu: Co robilyscie tam z dzieckiem? Spalo w wozku na sali przy muzyce? czy w jakims pokoiku? napiszcie prosze jak to u was wygladalo? -
U nas tez ciężki dzień! Nie spala dłużej niż 30min. Nie wiem może to ta pogoda/ciśnienie/skok rozwojowy... Zostawiłam ja z mężem bo właśnie jadę na wizytę kontrolna do gin. Z tego całego zamieszania w domu nie wzięłam żadnych dokumentów ani karty ciąży. Fuck a chciałam poprosić o zaświadczenie do becikowego. Może mi da bez na słowo honoru
eh oby jutro był dla nas wszystkich lepszy dzień
-
nick nieaktualny
-
Kotmosiau mnie tak wyglada jakby rama lozeczka byla zawaska brakujejakby kiki mklimetrowdlatego to sie nie mozeutrzymac. A mozesz zmierzyc grubosc tego od lozeczka tej ramy od ktorej oda szczebelki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 17:36
-
nick nieaktualny
-
Blu te kropelki to Esputicon
i sa rewelacyjne. Ja daje jedna na dobe i dziecko obsrywa mi sie po pachy
wspolczuje Ci takiej wizyty
moja tez dostala jakis krostek i juz sobie wmawiam ze ma skaze... w ogole jakies straszne schizy mam odkad Mala jest na swiecie...
Kochane nasze dzieci ciezko znosza ten swiat ... Puella ja tez mam cyrk wieczorami ale maz ja usypia bo ja juz zmeczona jestem i Mala to czuje
Katalina moja dzis sie przekrecila z brzuszka na plecyale.ona uwielbia lezez na brzuszku...a najbardziej to spac ale nie moge jej na to pozwolic.
Bluberry lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofe moja tez pokasłuje więc nie myśle ze to od flegmy. A ulewała mi dwa dni mlekiem i flegmą. Mam nadzieje, że Twoja Lilusia wyzdrowieje choć my też musimy bo mamy szczepienie za tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:37
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
olis lubię za szczerość i brzydkie słowa.
ja też oddam dziś nie jedno ale dwójkę dzieci w pakiecie.
Blu A ty mi durnymi babami to się nie przejmuj. ty mozesz karmic czym chcesz. i chuj im do tego.
uwierz mi ze jak dzieciak będzie starszy A ty obyta w roli matki to nie raz na takie teksty będziesz odpyskowywac.
jak przyszłam w styczniu do innej pediatry ze starszą na moje oko z wysypka to dostałam o pieprz ze nie umiem rozpoznać ospy. na to ja ze medycyny nie k onczylam i nie muszę się znać. oczywiście przeprosiła mnie.GabiK, GabiK, Bluberry lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
U mnie teź kataru ciąg dalszy, wszystko aź gra w nosku. Zakraplam solą fizjologiczną. Gosiu ja kremik teź zakupiłam wczoraj. Nie wiem co jest cudownego w tym emolium ale ważne że działa i to na ile dzieciaczków
Blu nie przejmuj się, ja zauważyłam że lekarze na nfz tacy są, niestetychociaż czasami znajdzie się porządny. Moja mama narobiła mi smaka na biszkopt z bitą śmietaną i truskawkami, a ja zrobić nie chcę bo to milion kalorii
a przecież nie zrobię calego ciasta po to żeby zjeść kawałek, co chwila bym podjadała.
-
Blu wstrętne babska i tyle.
Mim chciałabym trochę twojej asertywności. To naprawdę ważne w dzisiejszym świecie.
Moja lekarka ma godzinę opóźnieniaa mąż juz dzwonił z prośbą żebym szybko wróciła bo Nina cały czas płacze. Kiepsko spala wiec płacze ze zmęczenia nie zazdroszczę mu
ale przynajmniej chlopina w pigułce zobaczy jak to jest z dzieckiem. Myślę że przy dobrych wiatrach będę w domu ok 21. Ale muszę się uczciwie przyznać ze tęsknię za tym małym trollem
-
Lama lubię za to spadanie z 4go piętra, haha! Dobrze, że mieszkam na parterze
Blu, dziewczyny mają rację, nic nikomu do tego jak karmisz, i każdy swoje zdanie powinien zachować dla siebie w tej kwestii.
Przede mną też wesele i jak czytam Wasze opisy, to widzę światełko w tunelu, że może to się jednak udapóki co muszę jakąś "kreację" ogarnąć, butów nawet nie mam
A dziś mnie jednak ten ZUS zirytował, dostałam drugie pismo (tzn. pierwsze, ale doszło później), że mi wstrzymują wypłatę, ale w sumie tego nie uzasadnili, a mnie bardzo interesuje co im kuźwa nie pasuje... -
Gosia masz racje. To Ty jestes matka i Ty decydujesz. Mi tez przeszkadza jak wiele osob ma zlote rady... a najbardziej te ktore wlasnych dzieci nie maja. Kurwa ja nikomau nie dawalam rad i nie wtracalam sie!
Aktyde z dzieckiem nie ma rzeczy niemozliwychtrzeba tylko wszystko zorganizowqac, zaplanowqc
zobacz my z miesieczna Lilianka nad morzej pojechalismy
a tak sie balam
a co oni chca od Ciebie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:43
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Lama ja jak wychodze zalatwiac sprawy bez Malej to wciaz sie spiesze
ale krzydwa z dziadkami jej sie nie dzieje
Gosia jak te krostki u Was wygladaja??bo i u nas sie pojawily...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:46
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja wszędzie zabieram Nikosia ze sobą
Nawet jak pogoda ie dopisujena początku zostawał w domu z teściową ale ja jestem jakaś nienormalna chyba i wolę go ze sobą zabierać
Najlepiej jak robie zakupy to jestem obładowana jak wół, w jednej ręce zakupy w drugiej nosidełko i wiojak idziemy na dłuższe zakupy to biorę wózek i jest lżej