Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniol oni zawsze wysylaja maila z informacja wiec nic nie da ze zadzwonie..
Probowalyscie juz zlapac siuski dzieci do woreczka? Bo nam idzie conajwyzej srednioWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:43
-
Aniol wszystkiego naj
Moja Lilusia wazy ponad 5 kg i ja sie ciesze, ze tak przybiera tylko na piersi.
pediatra powiedzial ze mam super mleczko i o zadnych nieprawidlowosciach nie mowil wiec luzik
Dzis kiepski nastroj mam, pogoda do bani, przexiebienie mnie bierze i stresa mam bo jutro musze zostawic mala z tesciowa pierwszy raz a ja jade do fryzjera co by na chrzcinach wygladac jak ludz.
Karolcia ja nie probowalam jeszcze. -
Bluberry wrote:Kochane ja tylko na chwilkę... obrona zdana na 5!! Dziękuję za kciuki
Padam już z sił przez ten stres przed egzaminem i w ogóle zasypiam na stojąco, syn już lula i ja zaraz dołączę
dobrej nocki dla Was :*
Gratuluje PANI MAGISTERBluberry lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Gabik w sumi to nie wiem kiedy ciemieniucha sie zaczyna u niemowlat. Musze doczytac. Ja jak narazie uzywam tejpianki czasami co dru dzien i do tej pory na glowce nic nie zauwazylam. Chyba ze ciemieniucha robisie w pozniejszychtygodniach zycia. Poki co w aptece gemini z tegoco pamietam jest o duzo tanszy niz np w doz chyba roznica byla ponad 10 zl.
GabiK lubi tę wiadomość
-
Slash a na wypisie nie masz po ilu powinnas sie pojawic u pediatry?
Mi polozna mowila ze w ciagu 2 tygodni powinnam sie pokazac.
My juz po badaniu. Bylam dzielna i nie plakalam z Julcia. Ale ona sie darla tak, ze w calej poczekalni bylo ja slychac. A w pokoju w ktorym pobieraja krew w ogole nie bylo slychac co kto mowi. -
Hehe mówisz slash ze jestem weteran na wyprawach z wózkiem :p jak ja to robie? Po spaniu takim dłuższym jak się obudzi szykuje go przebieram.. później go karmie tak na maksa żeby był mocno najedzony ale uważam żeby ubranka nie pobrudzic :p i jak już nie chce cyca to wkładam go do wozka i jedziemy jak kweka to dostaje smoka jak go wyrzuca to mu wkładam i jest spokój i jedziemy sobie albo zaśnie albo nie
Moze spróbujcie kłaść wasze dzieci do wozka na brzuchu? Mateusz uwielbia tak jechać i zasypia w 5 min
W ogóle moje dziecko cały dzień spędza na brzuchu i jest spokojny i szczęśliwy
Wczoraj była położna Mały waży juz 4720gi urósł 1cm :p
A wczoraj zasnął o 22.15 i obudził się o 4 na cycajestem dumna z mojego synka, jest cudowny
Wydaje mi się ze nasze dzieci już teraz będą przysypiac większość nocy z małymi przerwami
A my właśnie zaraz się wybieramy się w miastopewnie pół dnia znów spędzimy poza domem
slash lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki pytanko która potrzebuje wit d+k bo mam pudełko mogę wysłać. U mnie i tak się zmarnuje.
I mam do oddania prawie całe pudełko witaminy K. Chyba Ty MiM dajesz Devikap może chcesz?
A my właśnie po pierwszym szczepieniu 5w1. Olka waży 4500!
Dziewczyny kurcze dobrze że mamy siebie! Że wiemy że macierzyństwo to nie tylko kwiatki i cukiereczkigosia86, GabiK, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Wlaczylam odkurzacz i moje dziecko zasnelo w 30 sek, na szczescie znalazlam na youtubie godzinna wersje odglosu odkurzacza, bo inaczej bysmy zbankrutowali na prad
Olka daj znac jak dzisiaj czuje sie Maluszek po szczepieniu? Ja dawalam czopki paracetamol, ale na drugie dzien juz jakos mniej dzialaly, bo przeplakala doslownie caly. Co do wagi, to mysle, ze ma dobra, skoro urodzil sie z waga prawie 4 kg, to ile ma miec teraz?
Blu gratulacje Pani Magister
Aniol wszystkiego najlepszegoBluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Blu gratki
Anioł spełnienia marzeń i śpiącej całą noc córci :*
KotMisia wiesz ja też myślałam, że jak wcisnę w nią to mm to mi ładnie prześpi. A ona wypiła 70ml mm, dopiła moim mlekiem, a potem obudziła się po 3 godzinach. Za to po wielkiej histerii wieczornej zawsze śpi 6W każdym razie moja propozycja z nan nadal aktualna. I też uważam, że powinnaś chociaż w weekend zwalić na męża to karmienie. Niech wie jak to jest
Bluberry lubi tę wiadomość