Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88681b360077.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/198d0519a3fd.jpgEli, gosia86, beti97, katalina, Karolcia88, Lama, GabiK, gosiunia, Puella, nojaniewiem, slash, Wonderwall, Agusia246, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej mamusie mi się dzisiaj zahustowanej udało iść do sklepu. Oczywiście nie obyło się bez komentarza w sklepie przez jedną panią że powichruję dziecku kręgosłup, a moja niunia tak ładnie spała i się wtuliła
W ogóle moje dziecię mnie zaskoczyło bo nie obudziła się na karmienie o północy- myślę ok, cyce ledwo zipią ale pewnie zaraz się obudzi. O 1 30 teź ja się obudziłam i myślę sobie o nie moja panno wybudzam cię bo mi bidony eksplodują. Pojadła i później nakarmiłam ją o 4 a z drugiej pieri jeszcze 100 ml odciągnęłam i przed chwilą znowu 100 ml poleciało. Przez tą nocną przerwę mam nadprodukcję. Chętnie bym się podzieliła źebyście się tak w nocy nie męczyły, u mnie żarłok szybko się najada i usypia z powrotem.
Co do spacerów to piszecie że wasze pociechy płaczą, a ja tylko wsadzę w wózek i od razu śpi, często jak mi płakała i nie chciała spać to spacer był wybawieniem. Teraz bujam ją w leżzczku bujaczku i śpi. Dzisiaj widzę że ma dobry dzień na spanie , jutro pewnie będzie szalec dla odmiany.Anioł najlepszego z okazji imieninGabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia pytam bo ma sliczna sukienusie na pierwszym zdjeciu i myslalam, ze Wy juz po
My nadal nie mamy chrzestnej, wiec w ogole nie wiem, kiedy w koncu ustalimy date - sami faceci w rodzinie.
A propo 30 - to ja mialam wielkie plany na impreze, a tu skonczlo sie herbatka i ciastem, bo tyle co zaszlam w ciaze i wyszlam na 30te urodziny ze szpitala lezac na poczatku ciazy z krwiakiemAle i tak nie zaluje, ze imprezy nie bylo - najwspanialszy prezent mialam w brzuchu
Beti - te baby to maja pojecie o noszeniu i we wszystko sie wtryniaja wrrrrr od razu noz mi sie w kieszeni otwiera, jak czytam, ze komentuja. Mnie tak komentowaly w sklepie jak bylam w ciazy - ktory to miesiac? siodmy... o ranny jaki ma pani maly brzuszek!!!! ja to mialam taki wielki, ze az biust mi zaslanial. Jakby mnie co najmniej interesowalo jaki miala brzuch 50 lat temu!!!GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Właśnie była u mnie położna i kurde... krostki na pupie to niby uczulenie, że może mieć kwaśne stolce, bo szkodzi jej coś co ja jem. Poza tym ma powiększone gruczoły piersiowe od hormonów. I to, że jej się ulewa to też moja wina, bo za dużo jej jeść daje, no kurde a co mam zrobić jak ona wiecznie głodna
Mam jej dawać wodę jak po jedzeniu jest nadal głodna. A na pupkę smarować fioletem. Przybiera łądnie, zaraz będzie małym grubaskiem, bon już waży 3700 g czyli w dwa tygodnie od wyjścia ze szpitala przybrała 600 g. No i położna skwitowała jeszcze moją ranę krocza, że mam na pół tyłka
mam doła, kto mnie będzie chciał z taką blizną
-
Anioł najlepszosci
Kotmisia Oleńka wygląda cudownie jak mała laleczka
Aktyde matko co za głupia pinda! Kroczem się nie marwt. Zagoi się i nie będzie widać serio. Ja tez mam duża ranę, położna na 2 razy ciela, wiem bo w złym momencie i doskonale to czułam. A teraz blizna na jakieś 3-4 cm ale w kolorze skóry i trzeba się znać żeby wykminic co totym się wcale nie przejmuj
Ja szczerze mówiąc na twoim miejscu nie dawalabym wody zamiast mleka jeżeli jest głodna to najwidoczniej tyle potrzebuje. Nie wiem skąd taka moda na odchudzanie niemowlakówwoda można przepajac pomiędzy posiłkami ale nie zamiast. Tym bardziej ze ty kp.
-
Moj tez ulewa i się nie przejmuje
póki przybiera na wadze prawidłowo to się nie zastanawiam nad tym
właśnie go karmiłam przed wyjściem i tak mu się ulało ze cala bluzka założona mu świeża z prania w tym była ;p i trzeba było jeszcze się przebierać
teraz śpi w foteliku i jedziemy do miasta
Mati tez miał te gruczoły piersiowej powiększone jakoś po tygodniu chyba minęło wiec to normalne
Ja ostatnio też odciagałam po 200ml dziennie ale dziś mi się jakoś nie chciało, mocno się nie lało wiec się wyspałam jak mały spał od 22 do 4 -
Moja Liliana tez miala powiekszone gruczoly piersiowe ale juz zeszlo. Polozna mowila, ze to od hormonow i to normalne
Takze Aktyde nie przejmuj sie.
Ja na odporzania sudocrem uzywalam, sprawdzil sie bardzo dobrze.
Lili spi w bujaczku "pod pradem" tzn. Z wibracjami, jak tylko wylacze oczy jak 5 zl. Jak te dzieci wszystko wiedzanie da sie ich oszukac za nic...