Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be4d4fe828b2.jpg
A to ja też się pochwalęA ja ten krem z emolium pomyliłam i kupiłam barierowy ale też super działa, na zdjęciu nie widać ale mamy jeszcze krostki, jak nie wyje to mniej są widoczne. Dzisiaj mi noga odpadnie od bujania leżaczka, właśnie usnęła i przestałam bujać oby się nie wybudziła.
No i dupa bujam dalejGabiK, Lama, katalina, aktyde85, slash, Wonderwall, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
dziewczyny o 16:20 mam szczepienie, boje się
proszę o kciuki !!!
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:06
Karolcia88, Eli, Lama, katalina, gosia86, beti97, AGA 30, slash, GabiK, Ofelaine, Wonderwall, Magic, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
kotmisia ja nie daje Wit K bo dokarmiam mm. Ale baaaaaaardzo ci dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!
kurczę Magic sposób przestał działać więc dalej mecze się z zaparciami u Młodego mimo że nie jem nic zatwardzajacego. nie pamiętam kiedy jadłam czekoladę i gotowane warzywa. matko święta ja chce kupę!!!!!!
jak robię mu masaż i przyciskam nóżki do brzuszka to Matylda krzyczy "cis Michaś cis pokaż siostrze kupe"03.02.2014 -
Karolcia wlasnie skończyło sie puste pranie z octem i soda oczysczona i temperatura 95 stopni. Gdybym to ja zrobiła to pewnie by sie na mnie wściekł a ja nawet nic nie powiedziałam i to go pewnie wkurza jeszcze bardziej. Bo jeszcze przed ciążą bym go za to zrypała a teraz zero komentarza
Moja krzykaczka śpi dzisiaj po 20 minut. Litości. A jeszcze do gin mam iść na 17 -
Kurde dziewczyny, Wy to zawsze pocieszycie
Tymi jej powiększonymi gruczołami to się jakoś nie martwię, bo wiem, że to się zdarza, bardziej mnie ta jej pupka martwi, zobaczymy co jutro pediatra powie. A co do mojego hmm krocza, to jedyne co mnie pociesza to to, że podobno jestem "ładnie zszyta" i fakt blizna jest prosta, mam nadzieję, że z czasem się wchłonie w miarę, tylko cholera czemu mnie ciągle tak boli
Kotmisia dzięki za witaminki, mam zapas od mamyw ogóle wczoraj jak pisałaś o tym, że mała się tak często budzi na karmienie, to myślałam o tym, tylko nie miałam kiedy napisać, że może jej na noc wprowadzić karmienie mm skoro ma już 3 miechy dziewczyna?
po modyfikowanym chyba dzieci dłużej śpią?
Nojaniewiem ale super te foty!
Gosia, może jakieś "puste" pranie na przeczyszczenie, tylko nie wiem co by zapach pochłonęło, może soda oczyszczona? chyba jest dobra na wszystko?nojaniewiem lubi tę wiadomość