Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic tak to juz jest,ze rozpamietujemy jedna zla rzecz latami,a tysiace dobrych puszczamy w niebyt. Zrob sobie meliske, usiadz z mala i pomysl o tych roznych momentach jak sie wtulacie w siebie,jak sie bezzebnie do Ciebie usmiecha
jak tylko w Twoich ramionach mala sie wycisza i zasypia i milion innych momentow
co nie wymieniam,bo juz mam oczy mokre
gosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
A co do cwiczen to dzis wybralam sie na "spacer" pare km,szybkie tempo, do tego zrobilam zakupy, owoce,warzywa, pare kilo bylo i ja to sobie wladowalam do torby,ktora zamiast wlozyc do wozka to sama targalam (dodatkowe obciazenie to niby wiecej kcal spale) Nie wiem czy podzialalo,ale jak.w koncu dotarlam do domu z malym to mialam ciemno przed oczami
a stopy i tylek do teraz mnie bola
-
Magic oj jakbyś mnie dzisiaj słyszała jak darlam się po swoich dzieciach. cały blok mnie słyszał ale znowu wysiadlam psychicznie. teraz mbjuz lepiej jak się wybeczalam.
no cóż my kobiety musimy zacisnąć pośladki I heja do przodu.
Dorotko gdzie jesteś????Magic lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
GabiK wrote:Nojaniewiem gdzie kupowalas 5w1?
A w sumie powinnam dodac,ze te ceny co podalam to Warszawa,a tu zauwazylam wszystko tak z 30% drozejGabiK lubi tę wiadomość
-
Ja też juź po wizycie u gina. Ogólnie wszystko ok. Brzuch mogę po cc zacząć ćwiczyć po 3 miesiącach od porodu, ale delikatnie bez hardcoru. Bardziej intensywnie po 6 miesiącach. Teraz mogę ćwiczyć nogi i ręce. Rana ładnie się zagoiła w środku też ok. Oczywiście standardowo mam infekcje i niestety wszystkie globulki na rynku już wybrałam i dupa dalej się bujam z dziadostwem. No ale coś muszę i tym razem wziąć. No i przez rok mamy nie wpaść ale ja nie planuję drugiego dziecka przez najbliźsze 5 lat. Dostałam antykoncepcje ale sama nie wiem czy chcę ją brać, mój gin raczej woli źeby nie brać podczas kp, ja też nie do końca zdecydowana w końcu przenika do mleka no i nie chcę utyć. Muszę przedyskutować jeszcze sprawę z chłopem. U mnie 5 w 1 kosztowała 120 zł.
-
U nas nadal temperatura 37,4. Dziecko apatyczne, nie ma apetytu, nie chce jeść.próbowałam cycem i butelką, ledwo 10 ml zjadła. Dzwoniłam do doktora, mam się nie przejmować, tak bywa po szczepieniach, jak będzie głodna to będzie chciała jeść, ważne że sika. Od 16 dziecko ledwo co zjadlo... Teraz śpi w bujadelku, pierwszy raz nie musiałam jej lulac do snu, jest tak śpiąca że spała całe popołudnie.myślałam że po kąpieli się rozbudzi, zje,a ona tylko śpi. Serce mi pęka, żal mi jej...
-
U nas po szczepieniu tez było spanie. Przespala łącznie 17h a na jedzenie nawet oczu nie otwierała, za to następnego dnia prawie z rąk mi nie schodzila. Dzieci roznie reagują ale z dwojga złego dobrze jak śpi bo wydaje mi się ze maleństwo wtedy też się regeneruje i mniej meczy. Spokojnie szybko Wasze dzieci wrócą do normy
-
U nas po szczepieniu tez byl sen i niechec do jedzenia polaczona z turbo histeria. Ja za 6w1 + rota zapacilam 620zl.
Bylam na spacerze z kolezanka ktora ma blizniaki. Ja nie wiem jak ona to ogarnia. Maluszki sliczne, a przy nich moja to taki kloc juz
Zawitkowski to ten od mamo tato co ty na to, co nie? Strasznie mi sie podobaja jego filmiki na youtubie. A ja dzisiaj Zosie do fizjoterapeuty tez zapisalam. Chcialam do neurologa, ale termin na wrzesien O_o A tak mamy juz w poniedzialek. Mala prawie caly czas glowka na prawo i w chuscie tez mi sie tak zgina jakos. Moze przesadzam, ale cwiczenia na pewno nie zaszkodza, a jak pomoga to superGabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Wam
u nas wczoraj po szczepieniu sen a pozniej goraczka i na noc maly nie mogl zasnac dalam paracetamol w syropie i zasnal o 22.30 spal do 3 o 3 zjadl i dalej spanko bralam 5w1 i rota nozki mial opuchniete kazali smarowac altacetem w zelu
moj maly jezeli chodzi o spacery to lubi ale warunek jest jeden musi byc pojedzony i wtedy albo gada sam do siebie albo zasnie a czasem smoka ciagnie i jedzie sobie na brzuszku lubi lezec i spac ogolnie u nas w nocy spanie super ale w dzien to drzemki po 15min chyba ze jest w wozku wozony to wtedy dluzej dzis spal w hustawce bujany cale 25min;)po zelazie tylko te twarde kupy a Dawid nauczyl sie wymuszac krzykiem i lezy i wali scieme udajac ze placze zeby go ktos na rece zabral a jak sie go wezmie od razu sie cieszy i gulga i lubi tez jak sie z nim opowiada fajnie widziec jak dziecko sie zmienia i rozwija z dnia na dzien;)lubi najbardziej na ramieniu byc jak do odbiciani tak ogladac swiat
dalej nie mam ubranka do chrztu i u nas ma byc brzydko i chlodno o sobie nie wspomne nie mam co ubrac wygladam we wszystkim jak boczek mimo ze dalej nie jem prawie nic oprocz truskawek czeresni i czasem zupy waga tylko 1kg mniej jak przed ciaza;( do tego bardzo senna jestem i kreci mi sie w glowie ale mysle ze to dlatego ze nie jem a w ciazy anemie mialam wiec pewnie nadal mam ja i tak mysle ze to z tego ale juz nauczylam sie nie jesc dzis zjadlam miske truskawek i loda wodnego a jak u was z waga ?? -
nick nieaktualnyA powiem wam ze ja juz moim nie raz poszarpalam na rekach czy tam nawet zdarzylo mi sie krzyknac co k dziwo go sprowadzalo na ziemie i tez mialam wyrzuty ale jestesmy tylko ludzmi a nasze dzieci nie beda tego pamietac;)tlumacze sobie ze cyborgiem nie jestem i tez mam granice cierpliwosci
-
O i moje dziecko nie spi. Nie pamietam kiedy obudzila sie o 2.20 tak jakdzis chyba nigdy a teraz zasnacnie chce. Wyspala sie w dzien i teraz bedzie kusic. Tojuz chyba wole tedrzemki w ciagu dnia. Dalamcyca ulalo jej sie doscobficie przebralam ponosilam a teraz znow cyc bo nie chcespac. Zaraz znowponosze moze sieodbije. To zasnie.