Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie a jak jest u was z odbijaniem, czekacie do skutku az sie odbije? Bo u nas czasem tsk jest ze ledwie podniose mala to beknie solidnie czasem nawet dwa razy, a czesto jest tak ze podnosze i mija nawe 10 minut a jej sie nie odbija i odkladam mala a ona jeszcze chce cyca potem probuje znow odbic a jej sie wowczas ulewa.
-
Slash w jakims poradniku czytalam,ze odbijanie moze zajac nawet 20min a zbieranie sie banieczki powietrza w brzuszku malucha ok 40min. Ja czasem jak juz nie mam sily,bo sie nie odbija to odkladam i czekam. Jak zasypia to mysle "ok" a jak nie to po jakims czasie podnosze i wtedy juz szybko jest bekulec.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia ja od razu odkladam i albo spi albo afera a nam pralka sie zepsula szlag by to trafil tak jakby malo wydatkow bylo
Laski chce ktoras espumisan lub bobotic?uzyte pare razy a szkoda mi wyrzucic moze ktoras akurat uzywa???powiem wam ze moj po pampersach spoko a uzywalam dade dwa dni i zaczelo go odparzac wiec sprzedalam je na olx i za to dolozylam i kupilam pampersy te zielone jak na razie spoko a dadow mialam chyba z 400sztuk wszystko poszlo w 5 minut za stowke dolozylam 50i dwa kaartony w tesco kupilam w promicji pampersowWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 07:46
-
Dziekuje za wsparcie. To racja ze mozemy miwc chwile slabosci mi sie takie trafily ostatnio. Ale jak jak przytulilam i do teraz nie jestem w stanie sie na nia denerwowac
najlepsze jest to ze widzialam meza jak sie na nia denerwuje
wiec widocznie nie jest ze mna tak zle
Powiedzcie mi czy te szczepienia to sa drogie? Bo mam cene tylko 5w1 i 6w1 ale ta doustna nie mam. Jakie mialyscie ceny? Wciaz boje sie ze odloza nam szczepenia. Mała ma lekkie katar a wysypka zniknela. Zostaly tylko krostki na twarzy... sa nie widoczne ale pod reka je czuc. Nie wiem co to. Balam sie ze to skaza alenkazdy mi mowil ze na pewno nie. Czy mam ja czyms smarowac? Nie chcialabym juz wymyslac jej chorob ale nie wiem czy to nie atopowa skoraLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Moja Wiki właśnie dosypia w chuście
Zaraz muszę zrobić zakupy w tesco bo nie mam już wody. O 4 rano miałam ryk i tylko spokój w łóżku u mamy przy cycu. No i tak z nią lulałam wyjątkowo. Wszystko przez to że w nosie od kataru aź grechocze. Dzisiaj pokazala mi się krew i zastanawiam się czy to już nie @. Zobaczę czy się rozkręci. Cały czas myślę o tej antykoncepcji i nie potrafię dokonać wyboru.
U nas bioderka 2x 2a i też ćwiczenia z tym że do 3 miesiąca może tak być ale jeźeli się nie poprawi do następnego badania to oba będą dysplastyczne juź. Lekarz kazał mi póki co się nie przejmować, ale jak tu się nie martwić kiedy u mnie w rodzinie problemy z biodrami. -
mój Szanowny będzie dzisiaj wieczorem miał to co ja mam na codzień. jak tylko wróci z pracy ja wychodzę.
bo jak on to powiedział: co to za problem zająć się dwójka dzieci na raz i dlaczego jest wiecznie syf w mieszkaniu
no a ze przychodzi o 19 kiedy walczę z Matylda i małym na rękach i jeszcze w tym czasie szykuje mu obiad. to zostawię rozhistrryzowane towarzystwo i pójdę do mamy.
mam nadzieję ze da mu to do myślenia. chyba ze zamiast mózgu ma pustą przestrzeń03.02.2014 -
Beti pomaga kladzenie na brzuchu az nawet placze-placz pomaga w rozrzedzeniu wydzieliny b wtedy lzy splywaja do noska. Mojej spływa ten katar i wtedy odsysam. Ale spacey tez pomagaja
kolor kataru jest beznarwny wiec to nic groznego.
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018