Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jednak @ przyszła, strasznie szybko a przecieź kp. No i jednak nie zdecyduję się na antyki, świństwo w pigułce. Z resztą nawet mój gin sceptycznie podchodzi, za pół roku jak pójdę na cytologię to powiem że się nie zdecydowałam i już. Nie będę ulepszać natury, B. najwyźej polubi gumki chociaż będzie mu trudno.
Gosiu nie miałam wczoraj usg więc gin nie mógł podejrzewać że dostanę @, poza tym mam infekcję która mu się rzucila w oczy. Dobrze ze jeszcze nie zaczęłam brać globulek. A moje słoneczko by się dzisiaj tylko do mamuni tuliło, kochane mojetylko mega gorąco mi od tego.
-
kurwa kurwa kurwa. wysiadl mi w aucie akumulator A w aucie mam wózek. A dzisiaj też mam badanie usg biorerek. więc co wzięłam nosidełko i zapieprzalam z dzieckiem w nosidelku. dobrze ze do przychodni mam 7 minut. następna rzecz do nauki to wpinanie akumulatora03.02.2014
-
MiM.....ja już wpinanie akumulatora opanowałam :p Chyba edyna rzecz, którą potrafię zrobić w samochodzie :p Potrzeba matką wynalazków. Mój malż wyjechał a ja zostałam z rozładowanym akumulatorem, pojechałąm kupiłam nowy i jakoś go tam wpięłam. O dziwo, samochód ruszył. Dobrze, że macie bliziutko.
Ofelaine lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Slash w jakims poradniku czytalam,ze odbijanie moze zajac nawet 20min a zbieranie sie banieczki powietrza w brzuszku malucha ok 40min. Ja czasem jak juz nie mam sily,bo sie nie odbija to odkladam i czekam. Jak zasypia to mysle "ok" a jak nie to po jakims czasie podnosze i wtedy juz szybko jest bekulec.
GabiK lubi tę wiadomość
-
obrocilam z badaniem w 20 minut. na szczęście silną babą jestem
ale muszę się tego nauczyćbo nie lubię być od kogoś zależna. na szczęście Matylda miała dzień z dziadkami i nie musiałam się martwić ze jeszcze ja muszę ciągnąć
ps. bioderka okLama, gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Gosia ale masz strasznie szczupla twarz...zapadniete policzki... dobrze sie czujesz?? A ja dzis ogarniam chuste
uzywana.
MiM oj kochana Ty to masz atrakcjeja sie boje akumulatora..
Ja mam elektryczny termometr i pokazuje mi normalna temp.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kasia..ja wolę chusty niż nosidełka, bo mam wpływ na ułożenie dziecka. Mogę skorygować, dociągnąć chustę żeby dzieć był dobrze ustabilizowany. Wiązanie kangurek jest bezpieczne. Nasz ortopeda nawet zalecił nam na dysplazję, ale pod warunkiem że dobrze się chustujemy. Nosidełko tylko i wyłącznie gdy dziecko samodzielnie siedzi. Na chwilę obecną tylko chusta nam zostaje.
Kasia jakbyś chciała popróbować dam Ci namiary na super babeczkę, wykładowcę na uczelniach, instruktorę wiązania chust. Dojeżdża do domu i uczy, aż do skutku. Ja się z nia spotkałam i mam pewność że dobrze motam.
Magic...po porodzie zleciałao mi 15 kg, przytyłam 9 kg, więc rzeczywiście odchudziłam się w tempie ekspresowym, ale czuję się dobrze :pMagic lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Puella jak Ty tak wygladasz po ogarnieciu domu,obiadu i dziecka to jak Ty musisz zwalac z nog w pelnym makijazu i kiecce
fiu fiu kobieto!
Gabik....moja twarz nie widziała makijażu od prawie roku. Ja się nie maluję, bo w pracy i tak wszystko by mi spłynęło, a w ciąży i tak siedziałam sama w domu.