Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ale mam dziś dzień sajgon, mała dała popalić, spała tylko...u pediatry- zgrywała aniołka
po wizycie wszystko spoko, mała waży nawet więcej niż powinna- żarłok mały. I to moje nienażarte, łapczywe dziecko dziś tak ciągnęło zawziecie cyca, jakbym ją głodziła, że aż się zachłysnęła, masakra...cała czerwona, oczy na wierzchu.
Piszecie o fotkach Puelli i Gosi a ja nic nie widzę, dlaczego? -
Gosia a jaki ten specyfik miałaś na ciemniuche? mam jakaś próbkę chciałam Małemu na uszko dać ale się teraz boje
Po za tym on śpi od jakiejś 17.30 a tu czas się kąpać... tak słodko śpi żal mi go budzićale pewnie zaraz o tak sam się obudzi
i będzie afera...
A wy o której kapiecie maluchy? Ja późno bo jak go wcześniej wykąpie to i tak nie chce spać i się męczymy.. -
czesc. Melduje sie, ze zyje.
Tez nie widze zadnego zdjecia, a bardzo bym chciala.
MiM jestes moim idolem, powaznie, ja nie moge kolo wlasnego tylka sie ogarnac. A maz na kopa w dupsko zasluguje. Przepraszam, ale taka prawda.
A ja ciagle problemy z piersiami, odciagam sie, z lewej piersi wyciagne i 100, a prawej ledwie 15 ml. Mama mi Lactosan z Pl wyslala, ale nie zaobserwowalam spektakularnej poprawy. Maly w ogole nie chce sie pofatygowac na cycka i troche mam dosyc, bo zycie kreci sie wokol odciagania i karmienia. I jakas grzybica mi sie w ogole zrobila na sutkach, bylam dzis u lekarza.
Mlody wazy juz 4700, na jedno jedzenie potrafi i 180 ml na raz wciagnac. Chcialabym go przystawic, ale on jak zaciagnie to mi lzy z oczu tryskaja i zaraz puszcza. i na nowo, wiec jak pomysle, ze mam go przystawic, to az mnie ciarki po grzbiecie przechodza... ale to taka oszczednosc czasu by byla. Poki co jak on idzie spac, ja 40 min sie odciagne, ogarne cos w domu i on sie juz budzi. I zawsze przegapie moment, kiedy moge isc sie polozyc chociaz na godzinke.
I szczerze? Na poczatku mialam wieksza wiez z malym niz teraz. a w ogole tesknie za moim brzuchem ;( -
Dzoana mąż kupił babycap a próbkę tez mialam ze szpitala. Wczoraj użyłam i było wszystko ok a dzisiaj pojawiła się opuchlizna
Oj Kasia bardzo Ci współczuję chyba nie ma co zwlekać z tum łyżeczkowaniem im szybciej tym lepiej dla Ciebie
Dziewczyny Puella ma na imię Gosiai Pigulska chyba też
To fakt sporo dziewczyn zamilkło niestety
Ofeline to jesteś rozgrzeszona :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:10
-
Jejku Katalina biedulko
musisz dbać o siebie! Pamiętaj że jesteś Izuni potrzebna najbardziej na świecie :*
Po Twojej wizycie to teraz boję się pójść bo nic mi nie dolega a może się okazać że nie jest różowo
A mi chustowanie nie idxie. Ola krzywo się układa, boję się dociagnac przy główce -
a mnie dzis moi rodzice wkurzaja, pozniej wam napisze.
Ale mam jeszcze pytanie gabik pisaąłs o tych 40 minutach na wytworzenie pevherzykó - myslisz ze powinno sie trzy,ac dZiecko do odbicia 40 minut czy jak to mam rozumiec. Dopiero teraz tak o tym pomyslałam.
Czy gadam głupoty? -
Katalina serdecznie współczuję. Nie czekaj proszę z tym zabiegiem długo. Na pewno wymyślisz sposób :*
Ciekawe czy mąż Mim jeszcze żyje czy dzieciaki go wykończyły
U nas nawet spoko, Nina próbuje gaworzyc i bardzo chce żeby z nią siedzieć, strasznie nie lubi być sama towarzyska bestiateraz śpi a ja trzymam kciuki żeby conajmniej do 4 wytrzymała;)
-
I jam ci jest tez Gosia mnie zwa.
Katalina to banAlneo napisze ale bedzie dobrze zpbaczysz. Szkoda ze pewnie znow czekacie troche bolu.
Moja Gabrysia soe duzp juz usmkecha do mnie i lapie wraczki moja bluzke albo pieluszke,.
A ijeszcze jedno pisalyscie kkedys o tych zacisnietych piastkach, moje dziecie zaciska z kciukiem do srodka czesto. Co to oznaczalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 23:40
Anioł, PIGULSKA lubią tę wiadomość